diumenge, 20 de gener del 2008

Regidor de petanca gestionant publemes

Avui els col·leccionistes d'etiquetes estan de sort al poder afegir al seu àlbum aquesta rara marca de cervesa, trobada per la xarxa, que tot i ser d'un país llunya però alhora germà, té moltes afinitats ideològiques amb el nostre.

Aquí tenim una clara mostra de com els nostres servidors a l'ajuntament es guanyen el sou que entre tots paguem. Aquest regidor de petanca i varis dispersos ha estat nominat diverses vegades com a candidat al premi a la inutilitat més flagrant, no pel que fa, que no fa res, sinó per la cara dura que a sobre hi posa fent veure que la crítica no va per ell. Ell, té una tropa de persones a la seva disposició del taller d'oficis per arranjar pilones inclinades, connexions elèctriques perilloses o rètols despintats, però no es dona per al·ludit o potser és que no l'hi queda temps amb tanta pràctica esportiva que ha de fer per mantenir la seva esvelta figura? Senyor nostre, ha de fer, no fa prou fent veure que fa quan tot ens indica que la seva feina no es veu per enlloc, els 22.000 euros a l'any son per fer feina, no per fer pena, sap?

Ah!, es cert, dispensi, no recordàvem que vostè s'auto anomena i milita de Pellofa Socialista Oportunista Espanyol. Ara ho entenem tot, que tontos que som!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

també te temps per prendre molts cafetonets amb alguns petencaires. Li pujarà la tensió. Tot sigui per la causa.

Anònim ha dit...

Pues el "sapo" le pega al café que ni te cuento, porque en el campo de futbol al lado de sus amigos del Olímpic también se toma unos cuantos: así está el muchacho!!


SG

Anònim ha dit...

Jo a lo sumo penso que aquest senyor com a molt es dedica al molt antic esport conegut com a buidament de gerres en especialitat barra de bar.

Anònim ha dit...

La verde la as clavao nen.