dimarts, 8 de gener del 2008

Patrulla dels pellofes oportunistes espanyols - PPOE

Certament tal i com ens va recordar ahir en Raspberri en la seva brillant aportació, varem fer curt de qualificatius per definir a tota aquesta gent i que a partir d'ara nosaltres anomenarem “Patrulla dels pellofes oportunistes espanyols”, més que res per no ofendre als possibles i legítims socialistes de cap i cor que puguin viure encara entre nosaltres i no s'identifiquin amb aquesta gent i els seus perversos atemptats cívics i medi ambientals. Per a nosaltres aquesta patrulla no en son de socialistes, son oportunistes que han perdut les sigles pel camí i, refundats ara sota les sigles més escaients de PPOE (Partit dels Pellofes Oportunistes Espanyols), és com a partir d'ara i des de aquest blogg seran denominats sense ànim d'ofendre, sinó de ser clars i anomenar les coses pel seu nom.

També voldríem, abundant amb l'idea d'en Raspberri, ampliar i adaptar els qualificatius a les tres lletres que conformen ara la seva nova denominació, P-O-E, i això amb afany de no ser tant estalviadors com el dia que només varem dir, això sí, cridant, SAPASTRES.

P: Palanganes, pals d'escombra, pallassos, pallisses, pàmfils, panxa-birres, panxafarts, paons, paparres, peixateres, pelagats, pelmes, pendons, penjats, pertorbats, pesats, petaculs, pets de llufa, petimetres, petulants, pillastres, pilotes, pintamones, pinxos, pirats, pirates, pitecantrops, pocatraçes, pocavergonyes, poc-cervells, populistes, porcells, pòtols, purrialles.

O: Obcecats, obsésos, obtusos, oligofrènics, orangutans, orats, orcs, orelluts, ornis.

E: embrollaires, embusteros, emplastres, emprenyadors, enculats, energumens, enganyamons, enredaires, ensibornadors, ensumallufes, entabanadors, enzes, esbirros, esbojarrats, escalfacadires, esclafapets, escurabosses, escurçons, esmaperduts, espantalls, espanyolassos, esquilatontos, esquirols, estafadors, estraperlistas, estruços, estúpids.

Podeu triar i remenar, és de franc, i qualsevol d'aquestes denominacions s'hi escau d'allò més per qualificar als components de la patrulla que conformen aquest bonic quadre titulat “Casa de barrets”.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

I continues quedan-te curt malgratot...!
s'acabarien tots els cualificatius i encara continuariem quedant-nos curts.....
en fi.... no hi ha solucio...
és igual que si parlèssim a una paret de formigó que tan presumeixen
en aquest poble tenim un problema molt greu de manca de rumb consistorial, amb aquesta colla d'inoperants estem abonats a la més absoluta miséria democrática per uns quants anys més.

salut!
raspberri

Anònim ha dit...

"Casa de putes" és més clar i català, s'han guanyat a pols aquesta denominació dia a dia, és la que més els hi escau amb el seu tarannà senyorial i caciquil.

Anònim ha dit...

Que cojones a pasado otravez con el blog del Serrano no creo que tengan cojones de averlo amenazado porque si no mecagare en algun politico de Malgrat

Anònim ha dit...

M´he espantat amb l´aligot, amb el viva paña,glaçat,
però amb tot aquest complot,
la benemèrita, és la que ha sucat!!!!

Prefaci tragicòmic de "l´untamiento".

Anònim ha dit...

la foto fa pena.

Anònim ha dit...

MARCELO, dijous tindràs els suficients coratge per estar al ple | donant suport ala Sra. VEGA o et quedes a la teva casa dient que estas malalt, mira que en aquests moments són els que es demostren els veritables, companys i que són de partit. No siguis traïdor com as estat amb diferents companys com el teu president, Tagua, Ferran ,Manoli, Torres, Guerra, Dani, i una llarga llista de noms i tot pel teu interès que maman de la mamella de la política sense mirar a qui trepitges, però això s'acaba MARCELO . cobrant de la llarga malaltia i tu de malalt entens molt poc i això s'acaba, ull per ull i dent per dent.

Anònim ha dit...

El panxut que subjecta el retrat del consistori, amb camisa blanca és un ex polític conegut del poble. Ara començem a lligar caps, Malgratot.