dissabte, 26 de gener del 2008

Populars tours & trabels

Finalment i amb el fitxatge del nou soci de govern s'ha pogut tirar endavant sense oposició de cap mena la nova agència de viatges municipals “Malgrat de Mar”, creada amb afany d'oferir viatges gratuïts o quasi bé en funció del grau d'implicació o parentiu al partit PPOE. Capitostos i sicaris viatgen gratis i els esbirros a uns preus immillorables. De moment els destins de que es disposa son: Incisa in Val d'Arno, Seynod, Nicaragua, Huelva, Marroc, Madrid i Gàmbia, però a curt termini i en vista de l'èxit en l'endegament, no es descarta ampliar el servei municipal amb altres destinacions d'allò més exòtiques. Per a més informació dirigiu-vos a l'oficina de turisme de l'ajuntament on disposen de tota la informació al respecte.

Tot aquest projecte ha estat possible realitzar-lo amb una mínima inversió de 24.000 euros que en molt poc temps quedarà sobradament amortitzada. I el poble que...!!!

6 comentaris:

Sentinella en vetlla: ha dit...

Ui! He fet l'entrada 10.000!

MALGRATOT ha dit...

Enhorabona company, tens un cafetó pagat. Estem molt lluny de les teves estratosfèriques xifres i competència en el treball realitzat, però per nosaltres l'important no és arribar primers, sinó simplement arribar. Gràcies també a tots els malgratots de pro que ens acompanyen en el nostre particular viatge cap a l'Itaca somniada sabent-nos compressos i ben acompanyats, l'èxit és principalment vostre!

Anònim ha dit...

aixo son viatges de pes.algun dia a uran de justificar el que gasten

Anònim ha dit...

la vega a marroc i que se laquedi un moru muza i que no torni.

Anònim ha dit...

Una prgunta. Itaca on es o que es?
Perdoneu que no ho sapiga però espero que m'ho expliqueu. Gràcies.

Anònim ha dit...

Ítaca (grec Itháka, llatí Ithaca) és una illa de Grècia, situada a l'est de Cefalònia a les illes Jòniques, famosa perquè en ella es desenvolupen una part del fets narrats als poemes d'Homer a l'Odissea: hi va nèixer Acamènides i Odisseu, l'heroi mitològic i va contraure matrimoni amb Penèlope.