dissabte, 19 de gener del 2008

Llops amb pell de xai

Cal clicar sobre la imatge per veure-ho clar.

Guaiteu com n'estan de cofois després d'aconseguir una victòria amb el seu teocràtic i autoritari estil de governar en contra de tot un poble, en contra de Malgrat, en contra dels seus veïns, amics no que no en tenen, només tenen esclaus comprats i servils “petanquerus” nouvinguts. Se'ns han pixat a la cara i encara se'n vanten i riuen dient que plou. Nosaltres des de el nostre particular espai de súbdits, no de ciutadans lliures, i avasallats per tota aquesta patuleia de líders, sicaris i esbirros que conformen el seguici tot, només els hi volem desitjar que per la resta dels seus dies no puguin dormir en pau i el seu déu els condemni a purgar eternament aquest pecat de supèrbia comes i que la historia els situï just al lloc que els hi pertoca com a mesquins i vils “personajillus” d'opereta dolenta que son.

11 comentaris:

Anònim ha dit...

Em diuen que ahir a l'acte del PP a Malgrat estava abarrotao.
Abarrotat de peperos que venien amb autocar de molts llocs del país. No és la primera vegada. Quan va venir el Matas a Malgrat un autocar de 2 pisos va omplir el Centre Cultural
Ah!!!! per cert la nostra estimada i mai prou apreciada Alcaldessa també estava fent costat a la Vega.

Anònim ha dit...

No m'estranya la seva política és més propera a la zona fosca del PP que no pas dels moderats del PSC.

Anònim ha dit...

És la mateixa merda a l'espardenya que els catalans no podem treure'ns de sobre de fa ja molts anys, cal desemmascarar els vils objectius d'aquests dos partits cosins germans en les pràctiques colonialistes més vexatòries pel país, el nostre país, i ara en mans d'aquesta gentussa amb ferum d'"hidalgura mesetaria".
CASPA, CASPA, CASPA!!!!

MALGRATOT ha dit...

Tens raó cat, PSC+ultradreta espanyola sumant esforços per no perdre el pastis del poder. Algú dotat de raó i discerniment propi creu que existeix un partit socialista català? Ens estan sodomitzant i ni tant sols ens queixem, ens estem tornant mesells o què?

Anònim ha dit...

qui son aquts dos personajillus?, no els reconec.

Sentinella en vetlla: ha dit...

Quin nivell tècnic que tens!
Aquests trucatges són realment bons!

Anònim ha dit...

Conxita,
Dime con quien andas y te diré quien eres.

Que sabios es el refranero.

Anònim ha dit...

En el acto del ppc estabatoda lacaspa de malgrat empezando por toda la familia marcelo aubanell se tubieron que traher ala suegra para poder ocupar al gun sitio mas y no sebiera tan bacio,por cierto que casi todos eran del maresme menos la VEGA y familia.

Anònim ha dit...

eren 4 cuques de Malgrat, iaia, fills, nets i cosinets i algú de fora. Res de res. kk pura

Anònim ha dit...

PP significa Fraga, Aznar ,Rajoi,Acebes,Zaplana etc etc etc.caspa caspa caspa,si a la guerra,no al aborto,atraso,lo peor del pasado . no se puede consentir hemos de hacer un esfuerzo he ir a votar para quitarnos de encima esta caspa,nos faltan tres años pero los hemos de esperar con esa idea no faltar a las urnas es lo que nos queda.se me olvidaba en la lista faltan Campoy, Vega .

Perdonar que no escriba en catalan pero durante los 40 años del que falta en la lista no lo aprendi,ya se que no es disculpa aunque estoy en ello,pero a escribirlo aun no llego si quiero decir todo lo que pienso,y pienso en castellano .Y que quereis es mi lengua materna, también me sabe mal que que alguien se ofenda por ello como he visto alguna vez en algun bloc .
me gustaria pensar que el idioma es lo de menos lo importante es que nos comuniquemos,aportemos ideas,dicutamos ,nos entendamos asi de facil
una nou vinguda

Anònim ha dit...

Nouvinguda, aquí en contra del que molts pensen i diuen, acceptem i respectem a tothom sigui quina sigui la teva llengua i/o la teva forma de pensar: gràcies per l'esforç de voler aprendre i endavant. Bienvenida a este país!!


GS