dimecres, 16 de gener del 2008

Qui menteix, qui neteja, qui manipula, qui...?

Tenim el dubte de saber si, menteix la Conxita quan afirma que netegen la riera dos cops l'any o bé menteix la brigada de neteja al dir-li que ja l'han netejat i en lloc de fer-ho han estat al bar fent uns vinets, cosa aquesta d'allò més “normal”? Algú pot ajudar-nos a resoldre l'enigma que ens ha sorgit, i que no ens deixa conciliar el són, després d'escoltar per Radio Malgrat amb data de 3-12-07 la transcripció literal que us adjuntem de les paraules dites per l'alcaldessa al ser preguntada sobre el manteniment de la riera de Malgrat? Nosaltres pensem que el tronc situat sota el pont del carrer Riera i que veiem a la foto, és massa gros per passar desapercebut i que no l'hagin vist a l'hora de fer una de les dues neteges anuals, però és clar, en vista de la seva poca vista i del que nosaltres hem vist i escoltat últimament en aquest poble, també podria tractar-se d'algun estrany fenomen relacionat amb el pensar-creure-saber, d'alguna presa de pel monumental o d'algun estrany fenomen paranormal, oi?, qui sap!

És ben vist que la realitat d'alguns supera fàcilment la ciència ficció més agosarada.
___________

  • Me permets que pugui conèixer una mica el tema de la riera per que qui la neteja cada any dues vegades l'any, és l'ajuntament...

  • Jo li recordo que la riera, l'ajuntament cada any la neteja dos cops... i qui autoritza, per que una servidora me passo pel forro l'autorització, per que sinó no tindríem la riera neta, s'ha de demanar un permís a l'ACA que diuen exactament el tema com has de fer-ho i que s'ha de fer per donar-te una subvenció i a partir d'aquí, la pots netejar.


5 comentaris:

Anònim ha dit...

Que estrany, amb les ganes de tallar arbres que tenen ultimament i aquest se'ls ha passat.

Qui sap, potser és el que aguanta l'estructura de formigó, i per això no el poden treure.

El que si que està clar que quan van fer el DVD, aquesta part no la van incloure, això que podien demostrar lo bé que queda la riera coberta, això si que fa goig!!!!.

No se si l'aigua s'hi atrevirà a baixar mai més per la nostra riera :-(

Anònim ha dit...

i diu que se´n va al Congrés!que tremoli la Tyssen, que allà si que hi ha arbres per talar i rieres per encimentar. A Madrid!

Anònim ha dit...

Los sociatas o mes conegut per los ROJILLOS seponen de los nervios cuando se escriben de ellos.
Ahora resulta que no podemos decir la palabra VERRACA.
Antes era gorda ahora no podemos decirle VERRACA?
Como cambia la vida eh!
Ya volvera como cuando eramos normales aunque algunos nunca lo fueron.

Anònim ha dit...

pel forro s'ho passa tot

Anònim ha dit...

VERRACA, VERRACA, VERRACA