dimecres, 9 de gener del 2008

Cataleju de llautó per enfocar-ho millor


D'Alló més normal hem de qualificar que, per estrenar l'any i amb ell el nou sistema de circulació i viabilitat, el Sr. Valentí en aplicació de totes les seves tesis, elaborades pacientment i sense reparar en esforços al llarg d'anys, ara, hagi tingut l'encert de fer-nos una demostració pràctica dels resultats obtinguts i de com una cavalcada de Reis ha de travessar el poble de banda a banda infringint la normativa circulatòria en tretze dels disset carrers pels que transcorregué la cavalcada. Té mèrit, molt de mèrit haver aconseguit la felicitació dels alts càrrecs del departament de trànsit de la Generalitat pels resultats obtinguts amb aquest pla. Clar que ja és un tema conegut que entre ells, polítics tots, es tapen les vergonyes, uns legislen el que volen i els altres executen el que els hi sembla i tots contens, tots levitant i perpetrant nyaps a tort i a dret sense reparar en despeses, total, com que ho paga el poble. Per això els hi demanem que si proven d'enfocar els temes futurs del seu departament amb un cataleju de llautó, fàcilment ho faran millor, i el cataleju no cal que se'l quedin, poden cedir-lo a les altres regidories de l'ajuntament, que també, bona falta els fa per enfocar els seus afers.

Els carrers en vermell son els únics en que es va respectar la senyalització viaria.

-avinguda de Tarragona -carrer d'Isaac Albéniz -carrer de Salvador Espriu -avinguda de la Verge de Montserrat -carrer de Joan Maragall -carrer d'en Fonlladosa -carrer de les Escoles -carrer de Sant Esteve -carrer de Sant Elm -carrer de la Llibertat -carrer de Joaquim Ruyra -carrer de Girona -avinguda de la Mediterrània -avinguda del Carme -carrer del Carme -carrer de les Escoles -carrer de Ramon Turró -pàrquing de la plaça de Catalunya

Quin prodigi de projecte de viabilitat, sí senyor, tot el poble en parla meravelles!

Aprofitem Sr. Valentí la seva receptivitat per recordar-li que estem, encara, esperant poder tenir GUALS GRATIS com ja li varem comentar fa unes setmanes, oi que ja hi està treballant en la petició que varem fer-li? Surti ja de sota la taula, no s'amagui i digui'ns-ho, que estem a l'espera i ens delim per reduir, amb la seva col·laboració la nostra desmesurada despesa d'impostos municipals i poder així ser menys pobres.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Que bueno esto no melo esperava.

Anònim ha dit...

S'esperen també que les sol.licituts dels guals s'acompanyin amb una instància entrada per registre de l'Ajuntament per a cada gual que es sol.liciti. Gràcies!

Anònim ha dit...

I tot això ho esperen asseguts còmodament a les seves poltrones?
Se'ls trepitgen, els d'allonses.

Anònim ha dit...

és diu Valentín, pura raza PSOE

MALGRATOT ha dit...

El DNI no l'hem vist però com a membre de l'equip de govern municipal consta com a Valentí Rodríguez - Convivència, Seguretat Ciutadana i Mobilitat.
El que hi ha!, gracies Baltasar.

Montse ha dit...

Una vergonya, el poble està fet com tú dius, un nyap, jo ja no sé per on anar amb cotxe pel poble, no reconec el meu poble, sobretot el carrer passada, s'em fa estrany, millor anar a peu, si és que les grúes i d'altres estris de construcció et deixen passar per la vorera, sinó la loteria, m'atropellaràn avui?

Anònim ha dit...

Jorder donde las dan las toman

Anònim ha dit...

MAÑANA TODOS AL PLENO CON CACEROLADA INCLUIDA.