diumenge, 13 de gener del 2008

Acció social socia-lista


De molt entendridor cal qualificar l'enorme sensibilitat mostrada pel partit dels pellofes oportunistes espanyols al haver facilitat un pla de jubilació particularitzat d'or i d'allò més legal i fantàstic a la regiRaja com a -qui ho dubta- merescut agraïment als serveis prestats a la seva casa gran al llarg dels últims anys, això sí, pagant el contribuent que d'això sí que aquest en pateix un rato. Com a gran gesta del seu departament (Acció social i ciutadania, Formació d'adults i Inserció laboral) voldríem fer especial esment en el fet d'haver desdoblat, suposem que per excés de feina i no poder atendre l'ingent demanda del servei, l'àrea d'inserció laboral, creant així una nova regidoria que passa a ocupar la seva admirada i gran amiga AnaPP al sostenible preu de 24.000 euros l'any, treballant en equip, conjuntant esforços i en perfecta armonia. Que bonic és el treball social popular quan a sobre s'hi posen ganes i capacitats.

Voldríem, quasi bé suplicaríem, que algú ens expliques amb claredat, es a dir, que ho pogués entendre fins i tot un malgratot elemental, que fan les dues Anas -que algunes males llengües diuen que van tirant per que els hi toca- quan estan a l'ajuntament, suposadament treballant pel poble i atenent l'enorme demanda de formació d'adults, inseriments laborals i acció social, diuen. A part d'escalfar cadira se'ls coneix alguna titulació acadèmica o facultat de fer quelcom més que no sigui assistir a reunions pagades, celebracions, inauguracions, altres ons i estrenar modelets de marca i complements de vestuari, safareixejar per la perruqueria, fer enviament de nadales, exhaustius i virtuals informes retroactius sota demanda i passejades amb Mercedes?, algú sap d'algú a qui algú li hagi dit que algú les ha vist treballant o fent-ho veure algun dia? Ens delim per tenir notícies d'aquestes dues activistes dels serveis socials als menys afavorits de la societat, caldria sens falta, fer un seguiment intensiu d'aquestes dues dames i de l'activitat que, penosa, abnegada i sobretot discretament realitzen, no fos cas que, altre cop, fóssim aquí a Malgrat pioners en quelcom i nosaltres, ignorants com som de mena, ho ignoréssim.

Seriosament hem de confessar que ens té el cor robat el pijama de la fotografia!



6 comentaris:

Anònim ha dit...

La Raja s´ha equivocat de mig a mig
tornant a l´ajuntament.
Està gran per temes socials,de tanta complexitat com els que actualment s´han d´afrontar, des de regidoríes com la seva.
Fàcilment treu la llagrimeta o el raonament poc fonamentat quan és questionada.
No "esta para estos trotes",vaja.

Anònim ha dit...

Que fa a Ernes Ferrandiz afora del ple cuan te nomina per l`Ayuntament de aerovit?

Anònim ha dit...

El manteniment d'aquestes dues perles li costen al poble de Malgrat la gens menyspreable xifra de 46.000 e., més dietes i, tenin ben present que la seva jornada laboral a l'ajuntament és de 18h. a la setmana que probablement aprofiten per fer-se les ungles una i els dallonses l'altre.
Espectacular!

Anònim ha dit...

Pròxim divendres dia 18 de gener, Show pepero a la Biblioteca a les 21 hores.
Podrem donar-los les gràcies pel be que actuen a Malgrat.

Anònim ha dit...

Podríem anar-hi, si és públic, i omplir la biblioteca, de passada ens il·lustrarem sobre els personajillus que suporten aquesta mena d'actes.

Anònim ha dit...

siiii, tots a la biblio, l´acta és public,aquesta gent ve a felicitar a la regi, per la bé que ho a fet, ja ja ja,....