dissabte, 12 de gener del 2008

Govern de Malgrat “Visca la democràcia”


Crits efectuats pels demagogs Conxita i el seu fanàtic sicari Valentín al llarg del ple:

...Visca la democràcia!, visca la democràcia!,

visca la democràcia!, visca la democràcia!,

visca la democràcia!...

Conxita 3 - Valentín 2.

Nosaltres, sense ànim de crear polèmica, encara estem atordits d'haver escoltat aquestes paraules per boca d'uns feixistes contumaços i consumats.



17 comentaris:

Anònim ha dit...

Jordi, veig que el teu discurs sota l'anonimat és més radical del que ja ens venies mostrant sempre publicament. Com sempre segueixes amb el tema del feixisme o neofeixisme, però no t'adones que per començar hauries de començar per mirar-te a tu mateix i adonar-te'n que tu ets el primer feixista.
No m'ha sorprés que siguis l'ideoleg d'aquest blog. Ara em preocupa veure't amb tant d'odi com per arribar a insultar, descualificar i manipular les fotografies dels components del govern municipal que ha estat escollit democraticament ho vulguis o no.

Anònim ha dit...

Benvolgut Nosokomio:
Entenc per les teves paraules que quan parles d'en Jordi et refereixes a la meva persona, Jordi Bayarri. Lamento comunicar-te que t'equivoques de mig a mig perque el que subscriu no té cap mena de vinculació intel.lectual i/o material en la redacció i el.laboració d'aquest blog. Sàpigues però, que si que en sóc lector i que xalo d'allò més amb el seus comentaris irònics i punyents -no cínics i malintencionats com els que tu ens tens acostumats- els comparteixi o no. Crec que una bona dosi d'humor serveix per desengreixar l'ambient caspós i pestilent que domina certs
estaments.
També vull que sàpigues que he estat temptat de demanar-te que públicament -o anonimament o "pseudonicament"- retiris els teus comentaris respecte el meu suposat feixisme. Ser el primer en alguna cosa és una aspiració a la que no renuncio... però em sembla que altres se m'han avançat en això del feixisme. D'altra banda, de què serviria demanar-te que et disculpis? Serà que la teva opinió se m'en fot?? No, afirmar això darrer seria cedir als instints més primaris i podria posar en perill la nostra relació epistolar. I creu-me aque això no ho suportaria!! Els teus escrits cap a la meva persona -pocs encara- m'estimulen -intel.lectualment,ehh- i m'acceleren les neurones.
Finalment voldria demanar-te, si no és molt demanar, que ja que et preocupes per mi tinguis l'amabilitat de concedir-me el que per a mi seria un regal de reis amb retard: poder-te conèixer personalment -tal i com tu em coneixes a mi- per agrair-te tanta deferència i amabilitat. Així podríem mantenir -allunyats de la mirada de tots aquests intrusos que ara llegeixen aquest escrit- una sincera relació d'amistat o el que sorgeixi. No trobes que és just??

Espero amb delit la teva resposta... encara que si no me la dones ho entendre.
Jordi Bayarri

Anònim ha dit...

nosokomio.

Reconeix que el tarannà del Valentí és fascistoide. La seva defensa de la policia local em recorda al senyor del cavall que surt a Polònia. Tenim bons agents de policia, tenim una bona persona de cap de policia,i que hagin d'aguantar al capo Valentí. Un senyor que a una edad tardía a descobert que li hagués agradat ser policia, de fet quan era petit demanava sempre als reis una pistola i manilles de joguina i jugava amb els germans a detenir-los. De grandet va optar per una gorra, però la de ferroviari i una porra, la de donar sortida als trens, pero això no li serveix per fer detencions. Ara es troba a a seva salsa. Té cotxe patrulla propi, posa multes, i paseja amb posat de perdonavides. Però és un mal company de govern, la imatge que ofereix del socialisme malgratenc és de llàstima i més pròpia d'un totalitarisme que d'una democràcia. Això si el lloc se l'ha guanyat a pols a base de llepar el cul de la gran jefa.

Anònim ha dit...

AL CREADOR D'AQUEST WE DIR QUE ES UN RABIÓS DE MERDA I JA PODRIA TNCAR, PQ EL QUE PASSA ES UE NO SAP PERDRE, I TOT LO QUE NO SIGUI ESQUERRE RADICAL JA ES FEIXISME, DONCS MIRA TROS D'ANIMAL EL PRIMER FEIXISTA ETS TU QUE NO RESPECTES I SI NO PENSEN COM TU ET DONEN ATACS D'IRA.
AIXÍ COBREIXIN LA RIER I US DONGUIN PEL CUL ALS 150 OBSESIONATS DEL 19.000 HABITANTS.
DANI

Anònim ha dit...

Mira Dani, el fet d'escriure en majúscules ja diu molt de tu, com per exemple que només saps cridar, per altre banda el teu comentari mostre molt poc tarannà democràtic, insultes i actues de la mateixa manera del que acuses al creador/ra del blog.
A Malgrat ja sóm 19.000? com creix aquest poble.
Nosaltres mai hem cridat de la manera que fas tu, no hem insultat, hem defensat i seguim defensant aquest espai de Malgrat per a tots els habitants, no només pels que pensen com nosaltres, també per aquells que ens insulten.
Hem sap molt de greu una cosa, que gent com tu, que ara us dediqueu a escriure als diferents blogs, ho feu només per insultar i, encara no heu donat cap argument per defensar el primer projecte.
Segurament, també consideraràs que aquest escrit és feixiste, per què no opino com tu, doncs tot el contrari, això, és la democràcia, acceptar les opinions diferents.
Que et vagi molt bé i, deixa aquesta ràbia i odi que tens, perquè tu, si que en tens.

Anònim ha dit...

Bayarri, Nosokomio en cap moment ha dit que siguis tu, perqué et sents el.ludit? A Malgrat hi han més Jordi's que tu mateix, no ets l'únic.

Anònim ha dit...

Sort varem tenir que en Valentín estés de vacançes els dies de la mobilització per l'arbreda.
Molts policies locals els hi fa vergonya aliena pero no diran res. Tindrien represalies

Anònim ha dit...

Més vergonya passarien si segons qui fos el responsable del cos policial municipal. En públic els lloen però quan giren l'esquena els titllen de manipuladors.

Anònim ha dit...

Jordi, en nosokomio et coneix de l'ajuntament, com ell/a h passa el dia.

Anònim ha dit...

Què fa una bona noia, discreteta i correcta com la Lluïsa Mérida amb aquesta panda de pallofes? Aquesta és la gran pregunta. Crec que com a mestra brilla més que com a política. S'ho hauria de pensar.

Anònim ha dit...

A l'anònim de les 14:51
Sàbia reflexió la que fas, "A Malgrat hi ha més jordis que tu, no ets l'únic". Creu-me que jo també ho se això, però m'he sentit al.ludit per dos motius:
1- No és el primer cop que Nosokomio es dirigeix a mi en termes similars.
2- En el darrer Ple vaig formular una pregunta a la Sra. Conxita Campoy i el Sr. Valentín Rodriguez en la que feia referència a una expressió que ells havien pronunciat. Aquesta no era altra que "Visca la democràcia", la mateixa que s'utilitza en aquest blog.

És per aquests motius que trobo raonablement factible que Nosokomio es refereixi a mi. Si no fos així caldria que especifiqués amb més detall a qui s'adreça.... més que res per evitar confusions (la meva o la teva).

Amb tot, el més greu no és que ell/ella hagi dit o no que aquest Jordi sóc jo, el veritablement greu -a parer meu- és que no sigui capaç de dir qui és ell/ella.

Cordialment
Jordi Bayarri

Anònim ha dit...

discreteta i correcte la Mérida?
potser, tinc dubtes.
de moment és creu que ella serà la propera alcaldessa i diu que si sempre a la Campoy.
quan la veig i escolto com parla em recorda a la Chacón. PSOE total

Anònim ha dit...

Si que sembla una vulgar Chacon del PSOE, persones que han tingut accés a una formacíó acadèmica, i que només els serveix per fer-la valer, menyspreant a qui sense haver tingut les mateixes oportunitats, tenen molta més cultura i, sobre tot, criteri propi. Aquesta persona encara no arriba a la categoria de demagoga, perquè la seva cap no la deixa, temps al temps, però sí que dona la talla com a oportunista visceral.

MALGRATOT ha dit...

Nosokomio, no cal que segueixis cercant responsables de blogs, no som en Jordi Bayarri, no ens mana cap partit, tot i que tenim les nostres pròpies idees polítiques i no estem subjectes a cap directriu superior, el nostre nom és Malgratot i som més dels que voldries que siguéssim i t'imagines, has de saber que les idees son lliures i no es poden engarjolar. Si jo caic pel camí (com en Serrano) d'altres prendran el relleu fins aconseguir que a Malgrat hi prevalgui la llei i l'ordre tal com l'entenem els malgratots de pro (demòcrates) i que està a anys llum del teu fotut, carrincló, atrotinat i esperpèntic concepte de democràcia orgànica i populista. I no ens titllis de feixistes per que el moviment blocaire de Malgrat, justament ha sorgit al adonar-nos de la manca de democràcia que tenim.
Cuidat la salut, que pel que veiem, falta et fa! Intenta riure amb nosaltres que pot ajudar a guarir-te de la teva malaltia.

Anònim ha dit...

Aquest DANI,es POLICIA MUNICIPAL,fill de la portera del chanel,dels pocs policies fatxes de Malgrat,de cuidado, de molt cuidado.Els demes policies s'abergonyeixen d'actutuds com aquesta i del seu cap Valentin sortosament,i pel bon nom de la policia.

Anònim ha dit...

Teniu una virtut de desqualificar i associar anonims amb ciutadants dignes de guionistes de cinema.

Anònim ha dit...

Si como ala VerraCA O MANCHELO CERDO