dissabte, 24 de novembre del 2007

La seguretat a Malgrat, o la in... d'alguns?


La seguretat , un dels argument del qual l'ajuntament n'ha fet bandera per justificar el projecte “calaix de formigó” a la riera, es veu seriosament qüestionat quan el Sr. Enrique Viñolas responsable de serveis i “Manteniment de tota la infraestructura urbana de parcs i jardins que comprèn un total de 126.300 m2 amb un cens de 2.325 arbres i més de 8.600 arbustos”, és capaç de tenir a escassos 20 m. d'un espai de lleure infantil, una instal·lació que demana a crits que un nen la destapi i experimenti en pròpia pell, el que passa quan una línia elèctrica es deixa al descobert.

Haurem d'esperar que el lamentable succés de la mort d'un infant s'esdevingui realitat per demanar responsabilitats al Sr. Viñolas, o serà capaç de desplegar els braços i arreglar el nyap perpetrat en contra de la ciutadania d'aquest municipi?

Això sí, hem quedat molt complaguts a l'assabentar-nos que en el bonic espai visitat i on no hi va mai ningú, ni el regidor Viñolas, hi tenim plantades vint varietats de gespa natural. Tot un prodigi de dedicació a la millora i seguretat de Malgrat.

5 comentaris:

mac ha dit...

i això que dius i que surt a la foto, on és?

MALGRATOT ha dit...

Mira Cris, els autors del parquicidi que comento segur que identifiquen el lloc sense cap problema, però ja que ho preguntes et diré que es tracta del parc del Castell, lloc emblemàtic de Malgrat i convertit amb molta perseverancia, per part de les màximes autoritats municipals, en un lloc inaccessible al poble, com d'altres parcs que tenim amb les mateixes condicions, indicats només per esbarjo de visitants, però no dels malgratencs. Jo amb els meus fills no hi penso anar, per si de cas, saps!
Aquests mals gestors de realitats ciutadanes tangibles tindrien que estar ubicats entre reixes per salvaguardar la seva propia integritat i que els malgratencs, tots, poguéssim viure tranquils i sense espants de cap mena.

Anònim ha dit...

Malgratot, veig molt odi!

Anònim ha dit...

qui sembra, recull, no et sembla?

Anònim ha dit...

Malgrat, només hi veus això? Quina pau d'esperit i quin cofoisme que proporciona el ser socialista.