divendres, 11 de gener del 2008

Espectacular espectacle de circ pel grup “Els trinxeraires de Malgrat”



Francament no sabem quina de les dues il·lustracions poden mostrar-nos millor el esperpèntic espectacle, més propi d'un circ que d'un ajuntament, que ahir varem poguer escoltar i alguns pocs privilegiats seguir en directe al nostre poble. La cara amable de la màfia del ciment, es a dir, el PPOE (Partit dels pellofes oportunistes espanyols) va deixar més clar encara, -tampoc calia- quin és el nivell d'oratòria i praxis de peixateria que aquesta gent pot gastar sense esforçar-se massa, els hi surt de dins l'ànima, no poden evitar-ho, no en va setze anys de dures pràctiques en la disciplina els ha dotat d'un nivell de “desparpaju” només superat per l'enyorat Sr. Gil i Gil en els seus moments més brillants. Sentir els nostres primers espases del govern defensant el que avergonyiria de fer-ho a un babau en estat de coma etílic, ha proporcionat als afortunats ciutadans de Malgrat, d'un nou enfoc i d'una nova il·lusió de viure de cara als propers tres anys de miasma i que sense cap mena de dubte prometen ser d'allò més delirants. Ens volen matar ofegats en ciment, però ens alleugereix molt l'ànim el fet de saber que ho farem rient, això si no morim abans d'un autèntic atac de riure.

Recull de perles recollides al llarg de l'espectacle cirquens: Dibuix, una fulla, dibuix elaborat, poca vergonya, democràcia, insultar, barra, calmis, confiança, pugrama, no sé que, no sé quantus, pebrots, menyspreu, curt de gambals, plat de llenties, escorrialles, d'Ana a Ana i tiru per que me toca, farsa, coherència, Bahames, Vega dimissió, suborn, darrera les cortines, entrar al joc, mentidera, no em fa vergonya reconèixer, visca la democràcia (amb eco inclòs), desfatxatessa, i esbirros entre moltes d'altres que ens han plagut d'allò més a les nostres brutes orelles de malgratots.

Demanem disculpes als visitants del blog per haver-nos equivocat a l'hora d'emmarcar les dues il·lustracions d'avui, el marc del nas de pallasso va en el lloc del marc del PPOE i aquest en el lloc del pallasso, encara que realment pensem que no té massa importància alterar-ne l'ordre, per tant, podeu escollir tant el marc i la il·lustració que vulgueu per acompanyar el text del que avui hem comentat. Tanmateix ara ens adonem, malgratots com som, que avui no calia fer cap comentari ja que la imatge ja diu tot el que volíem dir.

13 comentaris:

Anònim ha dit...

Vist la prepotència que alliberava l'[Ana Vega quan contestava que li respondria per escrit. El que estava assegut entre el public donant les instruccions a aquesta senyora la per anomenar- li d'alguna manera era el que fa de secretari de la comarcal un pobre desgraciat anomenat Lluís Tegedor d'ofici llepa culs i policia local del Masnou per desgràcia per al col•lectiu de tenir una persona d'aquesta índole. Amb quaranta anys i perdent el temps, i donant consells per espatllar el nostre municipi Lluis, Ana , Marcelo, Rosa Maria, i companyes fer un únic favor al nostre poble i aneu-vos a prendre per cul.

Montse ha dit...

Quina vergonya, i quin espectacle més deplorable, apart d'insultar, de no saber res, de portar les coses per escrit, d'enviar postals de Nadal del PP, a conte de la butxaca dels que ens estem manifestant en contra de la dictadura. Que s'en vagin tots!

Anònim ha dit...

Que quedi clar que els trinxeraires de Malgrat viuen a Malgrat, però no en son de malgratencs, ningú que estimi el seu poble, barrina com fan ells, per degradar-lo i destruir-lo fins els nivells que han aconseguit i que pretenen encara superar. Només els trinxeraires son capaços d'actuar així.
Son una colla de potols.

Anònim ha dit...

Aquí el problema no és la senyora Vega, que també, però ella és només l'anècdota còmica del govern, l'autèntic problema és la Campoy que amb els seus mètodes autènticament feixistes de submissió al lider ha conseguit un liderat indiscutible i una adoració permanent per part dels seus incondicionals esbirros i tropa pretoriana que no entenen altre cosa que la submissió al lider per no perdre la canallesca soldada que mes a mes n'obtenen.
Aquesta dona és una falangista de l'ancien régime com molt bé va mamar des de petita.

Empestats ha dit...

I per cert el Pallaso, es en Puignou; maleducat com ningú, insultant-nos a tots després del ple, dient que no fessim més el pallaso; quan el molt **** en mig del ple va treure el cap varies vegades per la cortina, i algú el va saludar de manera irònica, i el molt burro va tornar la salutació mig somrient!
jo no li diria PPOE sinó més aviat PC (Partido Conxita)

MALGRATOT ha dit...

Tens raó vídua però nosaltres vam escollir pellofes per que son matèries residuals i que nomes poden reciclar-se en forma de compost pels cucs.

Anònim ha dit...

En Puignou és deplorable. Un fatxa trasvestit de sociata de pega.

Anònim ha dit...

Quina vergonya de poble els insults a casa i no al carrer amb crits que jo el sentia per radio malgrat desde casa i francament els crits i insults patetics.

Anònim ha dit...

anònim 12:28, perdona, però seria bo que assistissis més a les classes de gramàtica perquè si bé l'essència de la teva reflexió és entenedora, la construcció gramatical que utilitzes és un pel enrebassada.

Que esperes de la gent del poble tinguent un exemple d'alcaldessa com tenim? Ells no escatima en profanar a les persones, en enviar insults, indirectes, en comprar la riera a través de pactes polítics, en considerar l'Ajuntament casa seva (recordem que el dia del Ple hi havien policies que no deixaven entrara a cap més persona, donat que la Sala estava plena, però recordem també, que els fills de la nostre Il.lustríssima alcaldesa si van passar), dels fills evidentment no tinc res a dir. No pretenc equiparar el poble amb el comportament de l'alcaldessa, és evident que resten molt allunyats, entre d'altres, perquè l'alcaldessa ha de tenir un "plus" de diligència i educació danat el seu càrrec públic que molt lliurament a triat com a "modus vivendi", vet aquí la diferència i la pena la fan els polítics que han decidit aprovar una moció que atempta contra el propi patrimoni del poble. La defensa, si són 4 arbres, quina manera de fer el pallasso,... no, si el que ells volen és una operació urbanística, a Malgrat no fan falta més avingudes, tan sols que arreglèssin les que tenim ja n'hi hauria prou i suficient. Vergonya, vergonya,... a mi em fa vergonya que veïns de Malgrat només mirinb pel seu profit personal i no considerin un poble com una col.lectivitat, això si que fa pena.

Anònim ha dit...

Al xato o xata de les 21:31h, fixa't que tu també has comés diverses faltes gramaticals:
-Si és, "Ells", s'acompanyaria amb escatimen, no amb "escatima". Ull amb els temps.
-És entrar no "entrara". Entrara és primera persona del present d'entrar en "castellà", ui que dic...
-Si és femení, és nostra acabat en -a, no "nostre", que és masculí.
-Serà donat, no "danat", danat potser és una mena de flam. Probablement.
-És mirin, no "mirinb".

Anònim ha dit...

Ei Marga o anònim o maria o Josep,

Tens tota la raó del món, no pateixis sóc bilingüe i a vegades em passen coses com les que m'has rectificat. Ja he pres nota, ara després de les teves classes, em pots dir alguna cosa sobre el contingut o la teva connexió al bloc només es deu a fer de corrector lingüístic. De pas però, també podries analitzar la redacció de l'anònim de les 12:28 hores, li faries el mateix favor que a mi! I pel nivell que tens portaré als meus fills al Fonlladosa segur que hi tens alguna amiga!!

Gràcies de tot cor, el meu nivell C se'n veurà agraït.!!!

Anònim ha dit...

El que saludo va se amb Ernes Ferrandiz que estava ala manifestacio i es el monitor de aerovic del pavello maragall

Anònim ha dit...

al anonim de les 12.28. perque teniu molts tanta po de di al carre lo que penseu? no te res de patetic, ni cridá ni insultá com dius que feiam,cuan el equip de govern-per anomenarlos de alguna manera,per que ni son equip ni gobernan-es comportaben sense cap respecta a ningu prenen el pel a tota la gent del pople.No entenc com encara ho criticas.Ara entenc perque aquets ayuntament fa lo que vol,si la mayoria pensa com tu- a caseta i calladets-