divendres, 18 de gener del 2008

Engrescador projecte de futur

Quan el mes de juny de 2006 va fer-se públic el projecte del futur auditori i les nostres autoritats ens mostraren aquesta fotografia (A) per engrescar als malgratencs del meravellós que seria tenir un centre amb aquestes característiques, informació semblant al DVD de l'arbreda de can Feliciano, del tema camp de futbol no en parlaren gens ni mica, ni de l'us final d'aquest terreny. Nosaltres, que ja tenim un cert coneixement sobre l'incompliment de promeses i més si aquestes es fan poc abans de finalitzar mandat, ens ensumem, sobre tot ara, sabent que aquesta gent també es dedica a les fragàncies més exquisides entre moltes altres roinesses, que el destí final de l'espai esportiu quedarà més o menys com es veu a la foto (B) amb Corte Inglés inclòs. El que ignorem encara, és si el Sr. Quinta pillarà “cacho” o vindran constructors de Madrid com últimament està succeint de la ma d'aquesta gent del PPOE. Nosaltres seguirem molt atentament els esdeveniments que vagin sorgint sobre aquest tema, per que preveiem que donarà molt de joc i més sabent que l'equip local jugarà amb una davantera de somni per fotre'ns el gol (C. Campoy, M. L. Mérida i E. Viñolas). Del futur anomenat “triangle de les Bermudes esportives”, es a dir, del nou camp de futbol, situat entre el barri de l'escorxador, el cementiri i la via de tren, idíl·lic lloc, com veiem, per fer esport, ja en parlarem un altre dia per que intuïm que el misteri del triangle de les Bermudes no serà res comparat amb el que tenim aquí a casa nostre de triangle, i més sabent com sabem, amb la davantera amb que compten aquesta gent.

Seguirem parlant-ne.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Per si un cas la Campoy marxa a Madrid. Començarà a prendre mides per posar formigó també allà?

Anònim ha dit...

Algú pot demostrar que va a les llistes? en cas que hi vagi a quin lloc?
Cada vegada tinc més la sensació que qui escriu sobre aquest tema l'únic que pretén és desviar l'atenció.
El que hauria de preocupar als malgratnencs i malgratenques es que passa en el municipi, que com sembla ser cada vegada ens fan més gols, permeteu-me que utilitzi nomenclatura futbolística.

Anònim ha dit...

Para los que no sepan nada de nada Santa Sunsanna ya estan contruyendo el nou edifici de conveccio.
Malgrat da la idea y pasa como el Maxin no lo montamos pero la gent seva a comprar a los vecinos sr.

Montse ha dit...

I al costat els camps de petanca, que inunden el nostre poble.

Anònim ha dit...

Número 24 per Barcelona (veure www.socialistes.org).

Anònim ha dit...

L´conxi no anira a cap jo, maxin dos anys a malgrat i despres la Marida gafara el seu joc pero fara i desfara con vulgi las sevas llista oxigi que se treura los peleles.

Anònim ha dit...

ojala LO DEL CORTE INGLES FOS VERITAT, OJALA I A MALGRAT I HAGUES UN AMICA DE AMBIENT I DE COMERÇ OJALA...