dimarts, 22 de gener del 2008

La riera és meva entereu-vos-en!

Delirant rebequeria la que ha agafat aquesta dona aquests últims temps i que molt bé podria estar lligat a una fase de desarreglo hormonal relacionat amb l'avançada edat de la persona, tampoc cal entrar en més detalls, ja ens entenem! Arribats a aquesta fase, cal posar-se en mans d'un bon metge psiquiatre per iniciar tractament. Nosaltres creiem que tindria que apropar-se a la consulta del seu amic el Dr. Valentí de Palafolls i plantejar-se conjuntament de fer un duet vocal com a teràpia expiatòria dels mals que ens infligeixen ambdues persones en ambdós pobles i que els vagin a escoltar els pellofes incondicionals reconsagrats juntament amb els estaquirots i casposos militants de l'espanyolisme més tronat i esperpèntic.

Ja ho diuen que qui canta els seus mals espanta i, si pel preu d'un tractament se'n poden beneficiar dos, oli en el llum!, el poble pla hi surt guanyant.

13 comentaris:

Anònim ha dit...

Us recordeu del disc que van gravar tots dos fa alguns anys cantant allò dels peixos de la Tordera. Seria impagable recuperar la gravació.

MALGRATOT ha dit...

Gràcies amable anònim 10:39, per la teva aportació, creiem que el document es mereix ser escoltat per tots els malgratots de pro així com pels pellofes desencisats amb el que aquesta secta anomena socialisme. Intentarem, en els propers dies, complaure la teva petició ja que la nostra ignorància al respecte es absoluta però ens plauria molt poder aconseguir-lo i escoltar-lo.

Anònim ha dit...

En el sopa de PP Calacelia fueron 60 personas todo un record, pero si enpezamos a descontar los choferes y los de barna cuantos eran?

Anònim ha dit...

el equip ja ja ja, únicament.

Anònim ha dit...

A veure Malgratot:

Jo sóc socialista, però que sigui socialiste no vol dir que sigui españolista. Potser sóc jo més català que tu. Es a dir a veure si mesures las tevas formes de fer i de "dir" (escriure) o sino començarem a tenir una batalleta tu i jo!!
Queda clara la coseta o t'ho tindre que explicar cara a cara.

MALGRATOT ha dit...

Hostima Bert, ara que ho dius ens adonem que els nostres comentaris no han passat per censura, és això el que pretens, no?, quiets i calladets com en ple feixisme, oi? No tenim cap dubte que siguis socialista, avui dia qualsevol xitxarel·lo s'anomena així, el que sí posem en dubte és que siguis català, perquè has de saber que cap català intel·ligent i coherent és capaç de vendre's el seu propi poble per quatre rals com esteu fent els socialistes de Malgrat. Si tens algun problema, pots anar a veure en Valentí, també, i que et diagnostiqui el problema que tens que segur, lleu no és.

Anònim ha dit...

Ben dit malgratot,ecara que jo els dire mes com ara"socio oportunistes"i P oc S ocialistes C atalans.

Anònim ha dit...

Osti tu malgratot, quina por que fa en Bert no?? M'ha fet tremolar i tot!!

Aquest també és un dels esbirros de la "teniente O'neal"?

Aquesta és la manera de mesurar les formes que ens vòl ensenyar a tots plegats??

Que doni exemple sense amenaces i si no que calli d'una vegada.


GS

Anònim ha dit...

Que diu que es Bertha o que me espera con la figa oberta,jajajaja.

Anònim ha dit...

jo tinc el cd que vàren graber els alcaldes i ho van cantar en una festa de palafolls que hi vaig anar.Sóc de Tordera.........

MALGRATOT ha dit...

Gràcies company, ja l'hem aconseguit i en breu podrem escoltat l'aportació més brillant de la nostra alcaldessa al pensament socialista, això sí, en forma d'extracte, per no atordir als soferts oïdors de la meravella.

Anònim ha dit...

Mira Malgratot:
Per començar en aquesta autonomia que anomanem i estimem tant que es catalunya, els primers fatxes sou voslatres els que voleu imposar l'independencia i el català. Per aconseguir una cosa el primer de tot es respectar els altres cosa que vosaltres no feu. Discrimineu el que pot ser el vostre veí pq no sap parlar el català i parla solament l'idioma de l'estat que es l'espanyol. Jo em pregunto. El PSC imposa el Castellà? no, crec i tinc entés que està treballant més per el Català que no pas per el Castellà.
Potser el que tu penses i jo penso no es el meteix. Però crec que imposant no es guanya rés. Millor democràcia que no dictadors que vosaltres teniu pinta de ser-ho per voler imposar coses que de moment no poden ser.
Ara be quan vosaltres direu tot lo contrari.

*Per cert al anonim de la 01:32.
Que vas borratxo o es que estas falta de carinyo per fer aquests comentaris?

MALGRATOT ha dit...

"vosaltres teniu pinta de ser-ho per voler imposar coses que de moment no poden ser."
I perquè no poden ser, quin moment hem d'esperar? no vivim dieu en democràcia?, aaah!, ja ho entenem, et refereixes a la democràcia bananera "sui generis" típicament espanyola, la que quan sent el mot referèndum o independència, s'excita d'allò més.
Saps, a mi em sembla que el concepte democràtic no l'heu assumit mai, encara esteu en la grande y libre con destino en lo universal. Com gosses tu, dir-nos fatxes si en sou els únics i genuïns hereus del mot, tacats encara de sang dels pobles ibèrics que vareu pretendre borrar del mapa amb demagògia, moros i canons.
Quin gran exemple el vostre de sumar voluntats presumptament democràtiques del PSC+PP per fer callar les veus genuïnes del poble català i malgratenc alhora. Quanta vergonya que sento pel vostre tarannà feixista i español de pura nissaga.
Patètics, que sou una colla de personajillus patètics, tronats i esperpèntics!!!