dijous, 10 de gener del 2008

Malgratencs de pro - l'Avi del PPOE


Aquí tenim una instantània de les XVII Jornades de Gestió Econòmica Municipal, organitzades per la Generalitat de Catalunya i que aquest any ha comptat amb la presencia del nostre molt il·lustre polític local, Dr. Antonio Puignou que ha presentat la ponència titulada “Com fer per que et surtin els comptes de la jubilació sense descomptar a ningú”. Cal dir que les seves clares i brillants idees han captivat al nombrós públic assistent a les Jornades, que finalment rendit a les seves tant seductores i innovadores teories han premiat amb una clamorosa i sostinguda ovació final.

Des d'aquest espai, ens en felicitem i el felicitem per l'èxit obtingut alhora que li desitgem que, malgrat tot, pugui jubilar-se a gust i dormir en pau aquí a Malgrat, la seva vila natal.

9 comentaris:

Anònim ha dit...

que espereu d'algú que s'ha passat la vida hipotecant a la gent? altruïsme? els senyors de caixes i bancs de diners en saben molt. El més estrany és que no ens cobri comissió pels tràmits que ens fa. Temps al temps.

Anònim ha dit...

No és apte per treballar, per l'edat, però sí per cobrar un plus a la jubilació per arribar a fi de mes, pagant els 19.000 malgratencs???

Escandalos!!!

Anònim ha dit...

Este dejarlo en paz que lequedan dos telediarios

Anònim ha dit...

l'equip de govern de Malgrat (PSC-PP) comet irregularitats al finançar l'enviament de postals de Nadal a nom del Partit Popular, l'acció és motiu de denuncia. Avui són 70 euros, demà quan?

els grups a l'oposició què pensen fer?

Anònim ha dit...

Recordar a l'anterior anònim que a l'anterior legislatura altres grups muinicipals van fer el mateix i ningú va dir ni mu.
I Malgratonto, vas ser tu qui vas cridar "ministre d'hisenda" a l'Antonio Puignou" ahir?

Anònim ha dit...

a l'anònim anterior recordar-li que no tenim constància de cap fet com el que ahir es va denúnciar durant els passats 4 anys. Digues quins grups macu, vinga!Qui t'ha dit això ha mentit. El que va fer la sra. Vega és un ús de diners públics per interessos privats claríssim. No es poden pagar postaletes del PP amb diners de la gent de Malgrat. No vull que els meus diners alimentin en Rajoy i companyia, val? És una vergonya que a sobra l'alcaldessa ho defensi. L apostal que ella fa és una merda però com a mínim no hi ha les sigles del PSC. Ahir va voler justificar el que és injustificable i es va posar de peus a la galleda. No és pot tapar el fet.

Anònim ha dit...

Yo propomgo que le escupais ala cara y esto no son insultos ni calunnias un lapo cuando se estrae igual sale pal suelo que para algun regidor o persona jajajajaja.
Ni amenazas son cosas de lo inprevisto del organismo.

Anònim ha dit...

aquest home fa quatre dies que de Malgrat només conexia la Caixa de Catalunya i el Passeig Maritim

Anònim ha dit...

no son només els 22.000€ que cobra amb dietes (que li permeten no haver de renunciar a la pre jubilació)sinó que la seva filla i també jove del socialista i ex-regidor del PSOE Sr. León (el sr. dels mercats) entrés de plantilla un mes abans de les eleccions i per urgencia.
un descaro