divendres, 7 de desembre del 2007

Pilona inclinada de Malgrat. Sóm pioners!


Després d'un dur i exhaustiu treball de recerca, finalment hem trobat un motiu de satisfacció pels malgratots tots i que ens plau compartir amb vosaltres.

Voldríem saber l'identitat del responsable que, desafiant els seus caps i contravenint tota lògica, ha decidit ell solet, plantar una de les trenta pilones situades al Parc del Castell amb la inclinació que veiem a la fotografia i que en absolut hem manipulat. Aquest intrèpid malgratot s'ha saltat la norma, s'ha jugat el seu lloc de treball desobeint les indicacions del seu cap i posant en evidència els sistemes i persones encarregades de la supervisió dels treballs municipals, en el supòsit que supervisin res. Enhorabona a aquest malgratot per haver estat capaç d'ultrar la norma, alienant i castradora, i ser capaç d'accedir per mèrits propis al cum laudem en l'obra realitzada i no detectada per l'irresponsable regidor de l'àrea implicada. Rep el nostre incondicional suport, pel que et pugui passar, i la nostra més sincera admiració per l'obra ben feta.

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Tampoc ni ha per tant, posar-ne 29 de verticals del tot, té el seu mèrit. A més, pot ser que s'hagi mogut el terreny, en aquest cas caldria avisar als veïns de baix per si de cas.

Anònim ha dit...

Malgratot, no sé com pots ser tan estricte amb la feina dels altres quan a la capaçalera del teu bloc hi ha una falta d'ortografia.

MALGRATOT ha dit...

Gràcies anònim, si ens dius quina, esmenarem l'errada, la nostra modèstia ens permet fer-ho, no com d'altres que cronye que cronye contra tot i tothom.

Anònim ha dit...

Però que no t'adones.... el que ha posat la pilona així és un malgratot de socarrel. Li han dit que posi la pilona i així ho ha fet.. com la que tant nostrada Pilona!

L'únic que demano és que en el moment de rectificar-la (de ben segur que ho faran), no se'ls hi acudeixi pensar que la de mar també necessita ser restituida al seu estat original!
Aixó és com els noms de les platges i les indicacions: malgrat sud, i malgrat nord.. quan sempre s'ha emprat llevant i ponent!

Anònim ha dit...

El responsable del nyap és la regidora Sra. M. L. Mérida?

Anònim ha dit...

La que te tota la culpa del yap es la berraca de la anana vega.

Anònim ha dit...

Cuando la veais por la calle le escupis en la cara y a su gualda espalda e ala amargada de su mujer ah y copito de nieve pasa a llamarse apartir de ahora Paquirrin osea como es el hijo del torero y separece.

Anònim ha dit...

Això és que o bé tenien el nivell espatllat, o van fer-ho sense nivell o no tenien nivell, i el capatàs Biñolas estava al bar estresat.

Anònim ha dit...

Mare meva pero quina colla de buscar pasigolles on no en hi han. Pq teniu tant d'odi? si sou capassos de fer aquestas coses, com podeu acabar. Que no sabeu la dita de ( a todo el mundo le llega su san martin) o potser pq sigui una dita ESPANYOLA no la coneixeu?
Si es veritat que aquesta persona ho ha fet expressament de posar la pilona aquesta aixi per fer la foto pq surti per aqui , sou una colla de terroristes. Pero si la persona a sigut involuntariament que la posat olé sus huevos pq queda "fashion" cosa que vosaltres poc sabeu d'aquestas cosas, pq tots vosaltres sou una colla de pollosus-buscavregas.