dijous, 17 de gener del 2008

Enhorabona, seguim sumant despropòsits

Des de el passat dia 20-12-07 que hem anat aplaçant de publicar el que ve a continuació per motius de donar prioritat als temes que com sabeu, lamentablement s'han anat succeint al nostre poble i han restat importància a d'altres qüestions de, diguem-ne, menor entitat.

Ens va sorprendre molt, i en negatiu, la passejada que el passat diumenge férem pel parc del Castell i en que, només entrar, a les 12,30 h., ens vingues a rebre un gos Pit Bull i un Buldog propietat de dos joves que els tenien deslligats i jugant amb ells del tot aliens a la prohibició d'entrar-hi gossos, vam passar por, porucs com som de mena, però afortunadament es van comportar i no van atacar-nos. Desprès de passejar pel parc una bona estona, varem observar el sistema, altament avantguardista, adoptat per localitzar les plantes o arbres que tenen al parc i que consisteix en que un cop situats davant del número de la planta o arbre, per saber-ne el nom, s'ha d'anar a l'entrada del parc i consultar-ho en el plafó explicatiu que, aquest sí, té lletres, d'aquesta manera és fomenta el passeig de la gent amunt i avall cercant denominacions que, de posar-les al lloc on pertoca, el passejant s'avorriria d'allò més. D'això en deuen dir, els responsables de l'idea, fomentar el passeig alhora que el gust per la lectura dinàmica, incrementant el cabreig dels soferts malgratots que un dia decideixen sortir a fer un tomb. Gràcies als responsables de manteniment i vigilància del parc , es a dir, Srs. Viñoles i Valentín PPOEistes de pro, per haver sabut convertir el parc en un espai de nul interès, d'alt risc i gens engrescador per tornar-hi.

Això és Malgrat!!!

8 comentaris:

Anònim ha dit...

he escoltat per Ràdio Malgrat.
Demà divendres Alberto Fernandez Diaz, Victor Ros, Dolors Montserrat, Ana Vega al vespre acte públic a la biblioteca la Cooperativa.
demostració de força?

Anònim ha dit...

ei malgratot!!!
no pensis que és preocuparan de les inconveniencies que poguem tenir tots els ciutadans d'aquest poble jajajajaj!
TOTS ELLS nomès es preocupan de fer-li la pilota a la JEFA i aixó si.. cobrar a final de més sense cap mena de dubte.

un recontraciutada emprenyat.

raspberri

Anònim ha dit...

Has provat de comprar-te una Play Station?

Anònim ha dit...

La ulma es la Anni.

Anònim ha dit...

A la meva germaneta la fan fora per portar una cobaya a passejar al parc. I als gossots aquests què?
Quina pena de parc que han convertit el que abans era una gran preciositat.

Anònim ha dit...

Fixa't tu, el que hem de suportar!!!

Anònim ha dit...

És com moltes de les ordenances que hi ha en aquest municipi, sen va cas omís. Passegeu per Malgrat sense mirar el terra, no es pot, és brut, és ple de merda de gos, de papers,...
És culpa de tots? diria que no, hi ha ciutadans i ciutadanes, però, molts no ho són, ja que ser-ho, comporta no fer el que et molesta i, el més trist de tot, qui es queixa encara rep retrets, en aquest poble només paguem per mantenir neta la via pública i paguem molts diners, però el poble està brut.
El mateix concepte el podem aplicar als gossos, estic d'acord amb tu, jo també vaig ser-hi, un altre dia, també hi havia gossos.
Només puc dir, vivim a Malgrat.

Anònim ha dit...

No tenim un poble, tenim un cortijo privat on els terratinents fan i desfan a voluntat sense reparar en despesa. Cacics, fascinerossos i esbirros d'allò més vil i fastigos.