dimarts, 15 de gener del 2008

Anònims públicament amoïnats (més de 150)

Senyora peixatera, voldríem demanar-li que no enganyi més als seus clients amb ofertes que no superen els més mínims paràmetres de sentit comú i amb activitats com la que està realitzant, ha de saber que, aquestes activitats poden tenir greus repercussions en la integritat de molta gent, també ha de saber que el fet de que no passin inspectors amb regularitat, no l'autoritza a vendre qualsevol producte que cregui oportú i que pot causar, com hem dit, greus intoxicacions i/o repercussions a les persones que consumeixen els productes que vostè oferta. Faci el favor d'adequar l'oferta a la demanda i esforcis en ser més rigorosa i acurada en la seva activitat o, en cas contrari, anirà perdent els pocs clients que encara li resten, escamats amb el seus lamentables productes i es veurà obligada a tancar la botigueta, encara que aquesta formi part d'una franquícia i gaudeixi vostè d'avals notables i padrins molt poderosos.

Atentament:
Uns veïns ja intoxicats, crispats i molt escamats amb els seus productes.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Peixatera,punyetera!!
M´has venut es peix pudent.
Si no em tornas sa peseta
et duré a s´ajuntament!!.

Anònim ha dit...

El dia 18 tots ala biblioteca per aduna-li la ven vinguda als del ppc i al sr. tejedor. porteu xiules i cosses per fer remo son els culpables de la votació del altra dia i venen recolza ala vega, i marcels rosa aubanell, per demostra que o fan mol be.

Anònim ha dit...

Esta el M,Busquets, el Nano chua y el merengon collado.
Podreis montar un club de los quejicas.

Anònim ha dit...

Tot el poble ja en va ple d'aquesta nova fragància socialista, olfactivament no passa gens desapercebuda als malgratencs amb la pituitaria normal, no atrofiada. Simplificant, peix podrit que ressuscita un mort, i es que en el fons son uns intrèpids i fantasiosos creadors als que els hi surt tot al reves. Son gafes!

Anònim ha dit...

Les sardinetes que bones son...
ben podridetes les porto jo...
si no us agraden tan se me'n fot...
per que aqui la qui mana soc jo...!!!!


la peixatera major de malgrat... per collons!!!
xita poy

mandrin

Anònim ha dit...

Que careto tiene la pescatera....