dilluns, 28 de gener del 2008

No fotem res i n'estem cofois!

Sovint l'exercici de fer una ullada retrospectiva sobre el que deien les nostres autoritats i l'eficàcia aconseguida amb les seves crides, ens situen i expliquen clarament la realitat que tenim, i no la que diuen que tenim. El cartell que us mostrem, tret d'una molt petita aportació nostra, correspon a la campanya endegada per l'ajuntament el mes de juny del 2006 i on es demana la col·laboració ciutadana en temes cívics i que al cap de dos anys, constatem, segueixen igual o pitjor que a l'inici de la crida feta. Cap dels quatre aspectes en que es pretén millorar ho ha fet, sinó que, a parer nostre, ha empitjorat notablement en els últims temps. Pensem que gastar diners públics en campanyes per només cobrir l'expedient, sense fer-ne un seguiment i valoració que de la seva lectura se'n desprèn, és d'una irresponsabilitat absoluta i alhora una clara mostra de com es llencen els diners públics i s'ignoren els compromisos més bàsics de servei a la ciutadania, encara que sembla que aquest és l'objectiu primigeni que cerquen els pellofes professionals de can Jat'hicages.

  • Aparcament: Dir caos és dir poc al respecte. Doble fila, xamfrans, sobre les voreres, no respectar el prohibit aparcar, etc., etc.

  • Gossos: Quantes sancions s'han imposat al llarg de dos anys, podem caminar pel poble sense deixar de mirar a terra?

  • Sorolls: Estem pitjor amb la col·laboració del magnific ajuntament, motos, sirenes, camions, passejades de Harleys Davidson pel centre del poble, etc.

  • Escombraries: Els espais de recollida fan fàstic de bruts, llardosos i saturats.

  • Gasos emesos pels vehicles: no tenen cap mena de control.

I vosaltres que en penseu, raregem de veure-ho així i son cabòries només nostres?

2 comentaris:

Anònim ha dit...

no malgrattutto:

des que visc a Malgrat jo també soc testimoni i pateixo el que dius:
1. cotxes mal aparcats, en doble fila (av. mediterrània) amb municipals passat pel costat sense ni advertir-los !
2. Motos sorolloses passant espetegant per davant de l'ajuntament mentre els municipals romanen igualment silenciosos i inactius
3. Motos i cotxes tunnitzats despertant tot el carrer llibertat cada cap de setmana. Silenci de les nostres autoritats dedicades a això que ells en diuen mobilitat.

Els únics que callen i guarden silenci al poble són els regidors i els municipals --deu ser per civisme, com l'Anna Vega !

Anònim ha dit...

És que tenen la boca plena de mortadella o és que estan de viatge amb alguna de les ofertes de l'Agència de viatges municipal "Malgrat de Mar". Són tots plegats el nostre referent en conducta cívica, l'exemple exemplificant pel poble, la pauta a seguir pels dubitatius de mena i que necessiten tenir fe cega en algú o en algun producte manufacturat encara que aquest sigui una autèntica fragància a merda socialista d'allò més genuí.