dissabte, 5 de gener del 2008

En tot el morro!

Encara que sigui virtualment, celebrem l'empastifada comesa per algun malgratot de pro que, amb molt bon criteri, ha endegat a la Sra. Ana, la més pèrfida de les moltes pàmfiles pèrfides que pul·lulen impunement per l'ajuntament. Com pot avançar un poble amb gent d'aquesta categoria humana en llocs de pressa de decisions i de responsabilitats ciutadanes importants?

Que ens hem begut l'enteniment, que som mesells, masoquistes o xaiets? Potser ja n'hi ha prou de romanços i de seny, potser que ho proclamem ben alt als quatre vents i expandim el nostre malestar amb veu prou alta per ser tinguts en compte a la seva Casa de la Vila, no la nostra, ells tenen uns objectius absolutament divergents amb els nostres, ells només cerquen viure dels nostres diners i alguns, el que és més greu, fins i tot en tenen prou venent-se la seva dignitat per uns tacos de mortadel·la genuïnament espanyola.

Des d'aquí animem a que si algun intrèpid malgratot vol perpetrar un endegament real, no virtual, la seva gesta serà celebrada de manera clamorosa i proclamat per unanimitat popular “Noble patrici benefactor del poble de Malgrat”. Queda dit i establert el repte!!!

8 comentaris:

Anònim ha dit...

i que podem fer per que dimiteixi a questa mortadela plena de odi i avaricia?

mac ha dit...

quina empastifada? no ho entenc

Anònim ha dit...

Busca: "Confiteros sin Fronteras" i ho entendras.

Anònim ha dit...

a veure si la gent des d'ara és més responsable a l'hora de votar. a qualsevol partit. por moltes simpaties que és tinguin per un partit o per la política d'un partit a nivell nacional o estatal, a l'hora de votar s'ha de valorar la preparació, la competència, la capacitat de les persones. Gràcies doncs als votants de la Vega, han regalat al poble la més falsa, mentidera i impresentable dels polítics de la història democràtica local

Anònim ha dit...

Més clar l'aigua, "aquest pacte de govern entre PP i PSC, l'hem fet per garantir la governabilitat de Malgrat al llarg de tota la legislatura", "el que no pot ser és que al llarg de tres anys malgrat no pugui tirar endavant els seus projectes pendents". Governabilitat de Malgrat a 24.000 euros? quina manca de sensibilitat democràtica, quanta demagògia, quant bunyol a l'obrador de la Casa Gran!
Per cert, es comenta, es rumoreja que els terrenys del futur polígon industrial fase-II van ser, en gran part, comprats a molt bon preu per el constructor que té audiència diària amb la senyora responsable d'atorgar endegaments. Jo no se que pensar-ne, però en vista del nivell de marulleria que últimament s'està descobrint a Malgrat, potser sí que de ser cert, estaríem davant el que jurídicament s'anomena prevaricació per part dels responsables municipals.

Anònim ha dit...

sisamnes parles de fer una auditoria municipal?
segurament tindriem sorpreses

Anònim ha dit...

AY,AY,AY.Que aixó sera pitjor que lo de marbella al final, qui es aqui la Pantoja,el Julián Muñoz,etc?

Anònim ha dit...

Sí que tindríem sorpresa i aquesta seria adonar-nos que els favors deguts no s'auditen enlloc, no consten, però hi son i tenallen als implicats com un pacte de sang, si jo caic, tu i els teus ho faran amb mi, per tant, tu mateix. Son futurs paral·lels als que ningú gossa renunciar, això és bàsicament el modus operandi de qualsevol màfia, tot de paraula, res per escrit. Recordem a Don Vito Corleone quan va sentenciar "Le haré una oferta que no podrá rechazar".
Doncs això!