dimarts, 22 de gener del 2008

Mosca collonera for ever


Avui malauradament estem de dol, dol provocat per la inesperada i catastròfica mort de la nostra local mosca collonera que finalment ha pillat cacho i ha decidit passar a millor vida. El mon blocaire malgratenc patirà aquesta lamentable pèrdua del qui ha estat un autèntic pioner en endegaments agosarats i d'allò més brillants. Els blocaires malgratencs no podrem omplir el buit que la teva mort representa però has de saber que per si de cas algun dia s'acaba el cacho que has pillat, amb aquesta gent mai no se sap que pot passar, amb immens goig seguirem sent incondicionals admiradors teus.

Finalment perdone'ns però creiem oportú desvetllar la teva identitat a efectes que la gent no vagi escampant infundis sobre la teva autèntica persona.

For ever Mosca, has creat escola. Gràcies!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

molt bo!

Anònim ha dit...

Ja ho ser pq dius molt bo, Neus!!! Que el teu maromo no et dona el que et te que donar i ho busques per altres llocs? jejeje!! Punyetera, ara es veu pq de vegades tens tanta mala llet, pq no et donen la canya que et fa falta!!!
Si necessitas canya jo ser de gent que te la poden donar!!

Anònim ha dit...

em sembla que t'equivoques de neus. intueixo que et penses que sóc la regidora de ciu. en tot cas, vaig molt ben servida de maromo, per si t'interessa punyetero! ;-)