divendres, 21 de març del 2008

Xunga, xunga, xunga!!!


Dons sí, ahir davant de la frustració provocada pel baix nivell de la Processó del Silenci on només hi assistiren dos dotzenes de persones mal contades, amb un itinerari més retallat que el nostre sou després de pagar els impostos municipals, varem tenir la desafortunada idea de fer-nos una infusió de pepoeina per recuperar-nos del disgust sofert i de la conseqüent depressió en que entrarem, ens va desvetllar d'allò més, se'ns varen inflar els dallonses i amb l'ordinador al davant ens va sortir de l'ànima -pensem que estem en plena setmana santa- el disseny de la processó que teniu davant, per tant, alerta malgratencs i malgratots!, ja veieu com en son de nocius els efectes d'aquesta nova droga, nosaltres ja hem llençat tots els sobres de pepoeina a les escombraries, lloc que els hi pertoca, per no tornar a patir uns efectes tant adversos com els que varem patir anit.

Per cert, ja posats, voldríem des d'aquí felicitar, i sense que serveixi de precedent, al nostre admirat regidor d'immobilitats viaries la brillant decisió de no utilitzar el cos de policia per muntar un gratuït sidral com ha fet cada vegada que aquesta colla de veïns de Can Palomeres decideixen treure a passejar algun dels molts monument de que disposen. Chapeau per ell!, ànims, segueixi així i el poble tot i surt guanyant.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

És realment curiós,
els bitllets de 500
només els veuen
els constructors.

I Malgrat en va ple
de tant lucrativa ocupació
que els converteix a tots
en honorables senyors.

Quin gran negoci
s'han muntat, d'amagat
i quasi sense voler
les nostres autoritats.

Diuen tenir vocació
però nosaltres pensem
que dia a dia, poc a poc
llueixen més clar el llautó.

Anònim ha dit...

No hi ha cantada de caramelles amb barretina i espardenyes a Malgrat?

Anònim ha dit...

La proxima porcesion haremos salir a la Moreneta a ver si los catalufos callais un poquito y teneis un poco mas de respeto para estas cosas. Nosotros cuando haceis cosas no las criticamos como haceis vosotros que es lo unico que sabeis hacer.

Anònim ha dit...

Sabes lo que significa la palabra MEMO?, pues eso!