dissabte, 29 de març del 2008

Seguim desinformant

Extraordinària segons ells, i lamentable pensem nosaltres, la gestió municipal que s'està perpetrant a Malgrat per part de la secta del PPOE i que amb voluntat de tenir anestesiat al poble, li subministra un lamentable i demagògic butlletí municipal (febrer, nº. 9, ara bimensual en lloc de trimestral) que no té cap altre voluntat que la de desviar l'atenció dels autèntics problemes que amoïnen al ciutadà i dels que no en parlen o bé ho fan en veu molt baixa i sota pressió. Això sí, com a novetat d'aquest últim número podem observar que han canviat el paper i ara utilitzen paper reciclat, producte aquest, molt més car i que requereix molta més tinta amb el que els objectius d'estalvi i sostenibilitat que es pretenen son totalment inefectius, com també ho és la mesura de poder demanar de no rebre el butlletí en versió paper, ja que ells seguiran editant el mateix número d'exemplars, no els preocupa el cost, els preocupa només la imatge que pretenen donar i proclamar als quatre vents d'ajuntament ecologista, sostenible i conscienciat amb els problemes mediambientals, però francament, se'ls hi veu el llautó pels quatre costats per molt que s'esforcin en aparentar convicció en els actes que prediquen.

Que dir de Línia directa amb l'alcaldessa, l'esperpèntic programa d'Ella, a la seva ràdio, per repartir jejejes!, salutacions, receptes de cuina i amenaces a qualsevol persona amb el més petit símptoma de dissidència ideològica i argumentativa de la sagrada versió oficialista municipal sobre qualsevol tema. Aquí i per valorar el que diem, tots aquells que no vareu poder escoltar-ho, teniu cinquanta minuts de l'últim i lamentable pamflet ideològic en àudio, Línia directa 26-03-08.



3 comentaris:

Anònim ha dit...

Xarlatana de salasarrosa mes que no pas una alacaldesa com cal,embustera manipuladora.Quan comensara la gent a ser madura i a no deixarse entevanar?

Anònim ha dit...

M'estàs dient malgratot, que l'incapacitat de planificació d'aquesta dona ha fet possible estar dos anys castigats d'esquena el mar tot el poble???
Això és gravíssim!, n'és conscient aquesta dona de la magnitud de la tragèdia que amb la seva incompetència ha causat?
De Mar és l'essència del poble, l'atribut fonamental, la raó de ser, i encara tindran la barra, a l'estiu, de muntar un altre mercat del mar?
El que s'ha de fer amb aquesta dona és llençar-la al mar i que s'empapi d'aigua d'una vegada.
Vergonya és el que provoca la seva inutilitat!

Anònim ha dit...

divendres que ve a la tertulia de la radio, que aixi controla i als mante a ratlla, que es noti qui mana, aixo si mes ja ja ja. que ningú li porti la contraria nooooo.