dijous, 20 de març del 2008

Última hora!

Francament, les afirmacions d'aquesta dona a la seva ràdio, avui, creiem que la qualifica com veritablement és sense cap mena de dubte.

15 comentaris:

Anònim ha dit...

Aquesta dona quins alucinogens pren?realment esta malalta.

Anònim ha dit...

Aquesta desqualificació en boca de la Vega no ens estranyaria gens, però en boca de la nostra il·lustríssima, eminent i ponderada primera turitat, queda retratada a la perfecció com allò que és.
Em falten les paraules!

Anònim ha dit...

Està clarissim el que pren, mireu el seu col·lega montilla lo bé que li senten les infusions d'icuvina i ericina, la calma, control i a l'ensems bon rotllo que li confereixen, en canvi, ella, la campoy, les infusions de pepeina li senten fatal, destemprança, amargor, eixides de to, ganyotes, etc., etc., i és que les drogues dures no son ben tolerades pels esperits dèbils, altaners i cavernosos.
De seguir així aquesta dona no arriba a la jubilació, i és que la pepeina és el que és prenen l'acebes, zaplana, losantos i l'aznar.

Anònim ha dit...

Vaig escoltar ràdio Malgrat i em criden l'atenció diferents punts: la notícia era el Centre Terapeútic, no ERC de Malgrat. També diu que s'entrarà a discutir sobre el C.T. quan estigui "tot lligat", a veure, quan estigui tot lligat que es podrà entrar a discutir si ja està tot decidit? M'encanta, que, com a mínim, ja no s'amagui de la seva política: JO DECIDEIXO. Vol anar de bona samaritana, però, perquè no hi va ella a viure al cantó de les fàbriques?, el C.T. és una residència (per alguns temporals i per d'altres amb una estada més llarga de la que voldrien) doncs perquè han d'anar col.locats a les fàbriques? ves-s'hi tu!!!!

Anònim ha dit...

el que ha dit l'Alcaldessa, es per denunciar-la

Anònim ha dit...

de qui parla?

Anònim ha dit...

les veritats ofenen,oi?

Anònim ha dit...

A aquesta dona cal dir-li que faci me moria historica i origens i no cal que vagi a murcia,nomes a partir del 36 ,o potser te memoria selectiba?

Anònim ha dit...

no ofen qui vol, sino qui pot. I qui estigui lliure de culpa, que tiri la primera pedra.. i..

de més VERAs en maduren!

Anònim ha dit...

Qui va treure el tema del C.T. en el Ple Municipal, va ser la portaveu d'ERC. Si escolteu bé el que diu ho entendreu. ".... no saben els de l'oposició on són i el que és gestionar i menys tractar temes tant delicats com aquests".
Les veritats ofenen, si no a que venen aquests esveraments.
Malgratot la servidora potser prendrà pepoïna, però vosté el que prén són "eutímics", "olanzapines" pel deliri obsessiu que vos teniu per "la servidora", i desde el passat dia 9 març de ademés teniu en el vostre tractament "antidepressius" ja que la trompada que us vau donar encara ressona i fa mal, oi?.

Anònim ha dit...

Xiteta,la gent ba votar perque no entres el PP,pero tu vas amb el PP ,i del mes obscur llinatge,i per cert no governes,ja que no saps que es aixo,pero si dictes.Saiges que no ets mes que ningu,ni ningu es menys que tu.

Anònim ha dit...

li hauriem d'ensenyar el jurament de reis a Catalunya.. per aprendre el tarannà que sempre s'ha suposat als catalans: vós que no sou més que nos..

d'on ve aquesta dona?

Anònim ha dit...

ei malgratots de pro!!!!
crec sincerament que quan fagin el centre sigi on sigi, es igual... parlarem amb la constructora per que li preparin un despatxet per ella sola per que pugi gaudir i desfogar-se tota ella per que vritablement l'unica que necesita un centre trapeutic es ella.. la molt il.lustrisima alcaldessa.
poca broma eh?

Salut!!!

Anònim ha dit...

És d'una perversitat sense parangó pretendre situar un C.T. en un lloc isolat com si de gent apastada es tractes. Aquesta voluntat de tirar endavant el projecte en secret, unilateralment, és una clara mostra de xenofòbia contra aquesta gent per part d'Ella, la socialista, la solidaria, la beata, la santa.
Som els que som i tenim el que tenim, va dir Ella, però jo diria més, tenim el pacte de la mortadel.la per seguir amb les martingales de sempre en aquest fotut poble governat per la incompetència i la ignorància més obtusa.

Anònim ha dit...

Això de beata no li escau. No per anar molt a missa de genolls ets més cristiana. És amb el tarannà dialogant i el respecte a les altres idees que es demostra qui té principis i moral cristiana.