dilluns, 24 de març del 2008

Viñolas, turisme i focs

Aquí tenim una clara mostra de la mena de turisme que Malgrat acull i el nostre ajuntament promociona amb la creació de magnífics parcs que només son freqüentats pels nostres veïns comarcals i tribus urbanes vingudes de Santa Coloma i Cornellà, com a mínim. Aquests dos vídeos constaten la nul·la vigilància nocturna del perímetre urbà i que el senyor Valentín tindria que explicar sense entrar altre cop en la lamentable cançoneta del "ens falta personal".
No és poden fer focs als parcs és la lletania que l'eminent desregidor senyor Viñolas, especialista en passeres, arbres, flors, petancas i focs, sembla haver assumit plenament però que no s'ajusta a la realitat més fefaent com podem comprovar en el segon vídeo d'aquesta tropa de soldats que venen a Malgrat a la recerca de diversió. En Pedro malgratot, ja fa anys en parlava d'aquest model de turisme i pel que sembla ja els hi va bé a la casa gran de mantenir i promocionar. Sort que ara, diuen, ens vindrà turisme marroquí per pujar de nivell i aspirar a aconseguir l'etiqueta d'excel·lència turística.




Amb el primer àudio hem de confessar que ens hem divertit d'allò més, però amb el segon hem lamentat profundament adonar-nos de tenir el que tenim i que siguin el que son. Lamentable l'amnèsia súbita d'alguns i la patètica oratòria d'altres que confonen representar al poble amb representar-se a sí mateixos sense cap rubor. Francament tenim figures que semblen ser personatges en busca d'autor.



8 comentaris:

Anònim ha dit...

Molt interessant poguer escoltar aquests fragments d'actualitat municipal. Si visiteu la flamant web de Ràdio Malgrat, apartat ràdio a al carta podeu comprovar l'estafa que representa els fragments que hi han a disposició dels oients. Jo per mi que se'n foten de la gent, posar fragments de 5 segons on només hi ha un tros de sintonia, és una burla descarada. Ens prenen per tontos, o que???

Anònim ha dit...

Orgullosos tindriau que estar de que vingui molta gent de fora a passar el dia en el millor parc que hi ha en tot el maresme!!! No sabeu apreciar las cosas!!!

Anònim ha dit...

SI LO ESTAMOS, PERO NO CON LOS POLITICOS.

Anònim ha dit...

Només ens visiten quillos a patinar i emborratxar-se o jubilats a jugar a petanca, a més de constructores i promotores espanyoles. Això és Malgrat de Mar i tot això de la ma del lamentable socialisme espanyol que ha fet possible el miracle de la totxana i el ciment. Superguai!

Anònim ha dit...

Un parc pagat amb els nostres impostos per gaudir tothom que els paga al seu poble. A sobre t'expulsen del parc una colla de maleducats que empenten als teus fills i s'apoderen de les taules a cops de puny per passar tot el dia emmerdant un parc que també es neteja i vigila amb els nostres diners. Un gran negoci.

Anònim ha dit...

Però que dius, anònim? Qui t'ha fet fora a cops de puny, que t'empatolles. Allà ningú ha fet fora a ningú a cops de puny. Hi han agents a dins del parc. I no has fet denúncia pel fet? Si és que si ets el primer que han agradit a cops de puny a dins del parc si no?

Anònim ha dit...

Mas vale se quillo que un cerdo independentista.

Anònim ha dit...

Per lo que diu algun inconcient d'aquest blog, per aquesta regla de tres mai puc anar al parc guell, a la muntanya de montjuic, al parc de la ciutadella, al parcs de tot barcelona, girona, lleide, tarragona, valencia, madrit, sevilla, etc, etc, etc... no?