dijous, 6 de març del 2008

Per terra..., i aire


No venen per aigua perquè no saben nedar, els hi fa por l'aigua, com sinó hem d'entendre la manca a Malgrat, encara, després de vint anys, d'una piscina coberta i uns accessos a la platja optimitzats, i que va per llarg tenir-los, aquestes gents espanyolegen i no se n'amaguen, el seu acte final de campanya a l'edifici de la Immaculada, en mig de territori votant sociata espanyol així ho corrobora, no son gent pròpiament del poble, el seu concepte de poble son els barris petanques, saben que l'única raó de ser que tenen i els justifica és la invocació del concepte España una grande i petanquera.
El gos de la foto ha entes perfectament el missatge que transmeten aquesta gent i ha respost coherentment a les seves consignes electorals. Nosaltres el dia 9 farem el mateix i us demanem a tots vosaltres que seguiu l'exemple del gos a fi de recuperar la dignitat perduda del poble de Malgrat.
______________

Rectificació:

Anònim 20:28, hem cregut convenient donar satisfacció a la teva petició i rectificar la foto al adonar-nos que pot ser ofensiva i lesionar greu i clarament la teva imatge pública. Nosaltres, els que tant sols som malgratots, a diferència d'altres auto proclamats malgratencs de pro, no tenim cap problema en reconèixer els nostres propis errors i esmenar tot el que pot causar molèsties innecessàries, per tant, accepta les nostres més sentides disculpes per la gosadia d'incloure't en una imatge que clarament, ara veiem, pot ferir la teva honorable reputació.

Queda dit i fet!

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Salgo en esta foto, espavilate en sacar-la.

Anònim ha dit...

Qui surt a la foto?

Anònim ha dit...

B-OOO1-VY MEGANE

Anònim ha dit...

El de la foto es el del caos circulatori no?es deu entrenar en un malgrat en miniature,per cert ell porte cotxe?te un tant per cent de las gasolineres?o es perque no en sap mes?,encara que llengua no n'hi falta no.

Anònim ha dit...

El personajillu de la foto és un xollo pel poble tenir-lo, és un pobre home al que fins i tot la declaració de renda li surt positiva i aprofitant la seva experiència en trens, la Conxi podrà fer el Trenet de Malgrat en el que de nou l'esmentat personajillu podrà aportar els seus coneixements per a la millora del pobre poble de Malgrat.
Anem preparant-nos per riure a l'engròs. Que no pari la bogeria!

Anònim ha dit...

Li queda bé tot akest home, pq sera... Wapuuuuu!!!