diumenge, 16 de març del 2008

...com una tàpia! (II)

Hi participarà ta tia!


S'ens en riu a la cara sense cap vergonya, fruit dels molts anys de fer-ho impunement i sense que ningú tingui la gosadia de dir-li-ho amb claredat, com sinó, és pot demanar per una part participació ciutadana i per l'altre, amb tota la barra, carregar-se les sis aportacions, treballades, documentades i viables, fetes per part de vuit ciutadans elegits per sufragi i amb afany de millorar el nostre poble, estem parlant com ja heu deduït, d'Ella, de l'alcaldessa de la barra daurada, la del ai déu meu!, ai déu meu!, la del sí, sí, sí, sí!!!, la que diu: busquis un traductor quant se li demana un aclariment, la que s'atreveix a faltar al respecte als regidors en cada ple que és celebra a Malgrat, la que amaga informació al consistori amb el criteri de que no n'han de fer res. Estem consternats d'escoltar l'actitud vil, insultant i mal educada, de peixatera grollera que fa servir aquesta dona per debatre els afers municipals i que, essent-ne ella la responsable de participació ciutadana, -per imperatiu legal, cal dir-ho- ara pretengui que la ciutadania surti en massa a participar dels seus esperpèntics projectes cuinats a l'obrador de la casa gran amb total opacitat, nocturnitat i menyspreu a l'opinió d'una majoritària part del poble, i tot amb el lamentable argument de que aprovar aquestes mocions representaria un mínim de tres mesos cada una, de feina extra, per l'ajuntament, Ella, la que permet una escandalosa despessa mensual propera als quaranta mil euros d'un funcionariat irresponsable que treballa a mig gas per justificar unes hores extres que no caldria pagar si la seva feina fos professional, efectiva i controlada. Per tot això i més, properament parlarem del turisme, un altre dels temes vergonyosos de Malgrat i del que ella en té l'usdefruit, volem dir-li que, com a malgratots que som, no participarem de cap de les seves propostes populistes fetes amb l'únic afany de recollir l'aplaudiment gratuït i còmplice a la seva pregona incompetència.
Des d'aquí volem mostrar la nostra felicitació, suport i aplaudiment més sincer als intrèpids regidors de l'oposició, molt especialment als seus caps de grup, que amb el seu difícil i perseverant treball, estan posant en evidencia el desgovern que tenim a la seva casa gran, i diem seva per que no la podem sentir nostra amb l'actitud i dinàmiques que hi han establertes de fa anys.

L'ilustració d'avui creiem que defineix ben clarament el que en pensem del seu demagògic i patètic concepte de participació ciutadana. Som ciutadans lliures, malgratots no alelats i molt menys encara, esclaus pepoeistes.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

jo encara ric , en el ple municipal la "nostra" alcaldessa li diu a la Sra Vega que si no vol no te pq contestar a les preguntes que fan els regidors de l'oposició..... ara ja anem més enllà no cal ni tant sols que els faci arribar la resposta per escrit, si no vol no contsta.

Anònim ha dit...

fixeu-vos també en la participació ciutadana del barri del castell, si vols participar t'ho agraeixen, diuen, però tot el que diguis no és farà, diuen que ja està tot previst, és un pur tràmit per recollir els diners de la subvenció, tot plegat una pallasada.

Anònim ha dit...

Bé, s'ha de comprendre a la sra. alcaldessa. Qui vol un company de govern que cada vegda que obre la boca la caga. Millor que no la obri. És lógic.

Anònim ha dit...

Sort en tenim de l'oposicióEls obliguen a dir coses com aquesta, no fa falta donar explicacions del vot, els obliga a votar no a totes les propostes que no son seves, com la inmersió linguistica, la moció de l'aigua, en plena època de sequera etc. però hem de tenir en ompta que ho fan en nom de tots i a sobre sembla que ens prenguin per tontos, però malgratots ens queda una esperança segons diuen tothom te el que es mereix al llarg de la seva vida, no hem de perdre l'perança, jo crec que si, ja s'ho trobaran o ja si troben però ho amagan.

Anònim ha dit...

Haber ami no meacojona nadie y menos una pandilla de payasos tanto del PP como del PSOE Murciano.
Loque pasa esque hay que poner nonbre acada uno y una del gobierno de Malgrat, sin miedo y sin amenazas.
No pueden acojonar ala gente que encima de engañados da los votos.
A por ellos esto no es vitalicio y Franco murio y ellos hacen de Baamonte.

Anònim ha dit...

A la Vega mejor que se calle i limpie los cristales de su casa i no haga demagogia en el escrito que el Tagua lea escrito porque el presidente en funciones el Javi i Marcelino son dos catetos que a estos escritos queda de partido no llegan.

Anònim ha dit...

Para la Alcaldesa tanbien hay ,que es eso de las obligaciones como ciudadanos?
Y las de Alcaldia cuales son?
Dictadura pura y dura, ah porcierto aga limpieza porque los regidores no dan la talla ya que la Verdague i Neus los umillan.

Anònim ha dit...

más que humillarlos los sodomizan a todos yendo y volviendo, pero es lo mejor que ha encontrado en todo el pueblo, una patrulla de pordioseros.