dimarts, 18 de març del 2008

L'aigua és nostra i la pagareu cara!

I per acabar amb el tema mocions presentades en el passat ple i que us venim oferint per etapes, aquí teniu les dues últimes en què podem escoltar de com la nostra il·lustríssima reconeix la seva ignorància sobre un tema en que l'exclusiva del coneixement la té Déu, ve a dir. Gran exercici de modèstia i caució al mateix nivell del que va mostrar en P. Pilatos ja fa un cert temps.
En quan a la segona, que cal dir? vivim en l'únic municipi sense sequera, tenim aigua a dojo, podem omplir piscines, s'omplen amb aigua del freàtic (la resta de municipis, les omplen amb aigua que cau dels núvols, no?) no cal estalviar, això si, a més de pagar per l'aigua que ens donen que prové de la dessalinitzadora, també hem de pagar per poder beure aigua amb una certa qualitat, que no és la que ens arriba als domicilis, però, recordeu, heu de reciclar les ampolles o garrafes, és molt important per ser respectuosos amb el medi ambient.



6 comentaris:

Anònim ha dit...

Senyors d'Aigües Malgrat:
La seva obligació es escriure en català perque son una empresa amb una concessió de l'Ajuntament.
Com és que l'Ajuntament ho permet?

Anònim ha dit...

En catalan y castellano no teequivoques, que ese es problema que ostienen mal acostunbrado a recibir todas las informaciones en catalan.
Y si no tegusta tevas a las Vascongadas con los pistoleros.

Anònim ha dit...

Amb tot el respecte per al comunicant de les 15,09 a mi no em treu la son que es vulgui fer un centre per a malalts mentals.
En algún lloc s´han de poder tractar aquests pacients, no?
Dit aixó, es suposa que l´equipament reuniria totes les condicions necessaries que exigeig la seva creació. Tant des del punt de vista mèdic, com dels aspectes que fan aconsellable la seva ubicació prop de la platja.
És d´imaginar que es deu haver valorat la idonietat d´altres llocs, fins a decidir-se per aquesta ubicació, i que ho podran justificar.
El que no es de rebut és que tot aixó es porti al més pur estil conxitaire, amb secretisme, nocturnitat i alevosia (segons el comunicant anterior.)
Sí és així, és un greu error i aquest sol fet, de falta de transparència, fa que mols malgratencs -escaldats de tanta alcaldada- ho rebutgin instintivament.
Aquests son els fruits de tant d´anys d´una servidora i la seva cort d´autistes.

I també m´afegeixo al primer comunicant: Srs. Aigües de Malgrat facin el favor de rotular també en català.
Qui ha de vetllar per la normalització a la Casa Gran?

Anònim ha dit...

Darrera d'aquest projecte de centre de salut mental s'hi amaga l'afany de preparar-se una futura i digna jubilació de tota la patrulla de momius que a punt estan d'embogir definitivament i que en seran els primers usuaris al pas que porten. Mireu, mireu, La raja, en viñolas, en puignou, la conxi, tots per edat i comportament a punt d'entrar en fase aguda de crisi personal i amb tots els símptomes aguts d'emfermetat mental. Serà el seu llegat personal al poble de Malgrat i pel que seran pòstumement recordats. Com a responsable del centre hi tindran el Valentí, el que de segur n'és el cervell de l'operació.

Anònim ha dit...

Que vallan cogiendo habitaciones que lovan anecesitar por eso lo hacen jajajajajajaja.

Anònim ha dit...

Anònim 15:09, se't veu el plumero maco!!!