dijous, 13 de març del 2008

Més clar aigua




És que Ella no para i se li entén tot, tot i tot, treball, treball i treball inútil -Adeco fa el mateix que ella i gratis- per justificar el vergonyós govern de la mortadel·la i un immerescut sou que paguem entre tots i del qual l'única responsable n'és la Conxita de la barra daurada amb els seus oportunistes, aduladors i incondicionals paràsits del seguici monocipal que amb una científica eficàcia sectària pepoeista estan conduint Malgrat a la total destrucció com a poble per viure i sobretot conviure-hi en pau. És amb aquest esperpèntic escenari que no ens estranya gens que altre cop, Ella, se'n feliciti, i és que no n'hi ha per menys.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

vergonya de tia, si el pp fa molta feina a malgrat, si quina? vergonya de gent, vergonya de partit i vergonya de tia.

Anònim ha dit...

Notienen cojones ni apegar la propaganda del partido eh anita y marcelo como estamos cuatro años que eso es loque queriamos e marcelo.
Por cierto cada dia tepareces mas al acebes con el pelo canoso semblas al copito de neu, loque en feo claro.

Anònim ha dit...

TAGUA RECUERDOS DE HOLANDA.......

Anònim ha dit...

Us heu perdut la seva intervenció al Ple? em sap greu. Quin nivell.

Anònim ha dit...

Estic escoltant el Ple de l'Ajuntament, em sap molt de greu com funciona l'equip de govern d'aquest poble, senyors i senyores d'aquest equip de govern, si han de donar explicacions al poble, per això és el Ple. Que trist, la sensació que donen es que s'oposen a tot el que la resta de partits proposen, saben que aquests partits també representen a habitants de Malgrat? o es que els que no votem PSC o PP, o PPOE no comptem?
Segons el que s'escolta a cada Ple, no. votés tenen tota la raó, sembla ser que no han de donar explicacions, avui s'han oposat a totes les esmenes que ha presentat l'oposició, sense arguments, no en tenen. Amb aquestes postures només hem donen arguments per no votar, per no votar a persones que sembla ser que només els interessa mantenir un sou, perquè poc els preocupa el benestar del poble, ho demostren a cada Ple.
Hem sap greu es que els mantinc amb els meus impostos i jo si que treballo.

Anònim ha dit...

Pues la anna te feina 1º contesta con cartas del ppc para dar la nota aparte de lo analfabeta que es,
loque mas fastidia es como la mima la otra ceporra que no la queria ni en pintura y ahora sela comera con patatas o como en su tierra dicen papas.
Y a viñolas perdona pero la Neus tea dado un baño y del otro pues que siga con los cursos de catalan porque tiene faena.

Anònim ha dit...

És el que tenim, incults i analfabets, que només hi són per cobrar un sou a final de mes que els pagarien enlloc.