dissabte, 22 de març del 2008

Jo, mano i ordeno en martingales!

Sí, aquesta amplia zona de Malgrat sud creiem que és la més idònia per instal·lar-hi un centre modern d'atenció als malalts mentals i aconseguir una plena interrelació d'aquesta gent amb l'entorn, la realitat que els, i ens envolta. La ubicació que pretén donar-li l'alcaldessa, lloc aïllat del nucli urbà entre fàbriques, camps i càmpings és el lloc menys escaient per a situar un centre terapèutic com el que ens ocupa i que desaconsellaria qualsevol urbanista amb coneixements o qualsevol persona amb sentit comú, a no ser que darrera aquesta intencionalitat s'hi amagui un motiu inconfessable de luxúria immobiliària, diguem-ho així per entendre'ns. La tria d'aquesta ubicació i el secretisme que ho envolta fa témer, altre cop, que s'està aplicant la política dels fets consumats i del “rodillo” municipal a la que tant afeccionats estan aquesta gent de la casa gran i més ara que tenen, amb el pacte de la mortadel·la, la llicencia i la indecència per fer el que els hi roti. Escolteu les tres versions que posem a la vostra disposició i jutgeu vosaltres mateixos el que se'n desprèn de tot plegat.

- No ens faria res que la ubicació de la C T. fos en el terreny del camp de futbol, però molt ens temem que aleshores, pobre gent, no podrien martingalejar a gust i ho considerarien, progresistes com diuen que son, una taca per l'indefinit, i aparcat en el temps, auditori municipal.

- El fragment de la C. Aubanell (25') l'hem afegit per que creiem pot ser molt útil a tots aquells que pateixen d'insomni, tenim la certesa que aconseguiran dormir-se plàcidament els primers minuts d'escoltar-lo. Aconsellem també no perdre's finalment la magnífica crònica del viatge a Gàmbia, tot material inèdit que tots els malgratots esperàvem amb fruïció.






10 comentaris:

Anònim ha dit...

jo no l'aproparia gaire a les fàbriques, pel bé del seu confort olfactiu; estarien massa a prop d'aquella pudor d'ous podrits (segons com bufi el vent pixats de gat) que sembla, pels que no són del poble, el nostre valor més conegut fora vila. Que Malgrat fa pudor no és una metàfora sinó una evidència. Perquè l'ajuntament no actua ?

Anònim ha dit...

les declaracions de la sra. aubanell són penoses, buides, carrinclones, falses, hipòcrites, etc, etc "si no es parla és per què s´hi treballa? què tindrà que veure una cosa amb l´altra. Si es treballa es parla. Ha de ser compatible amb el pla general? doncs a que ve tant silenci? que bona gent son aquests socialistes. volen una societat inclusiva, però els malalts ben lluny de casa seva.

Anònim ha dit...

Benvolgut Malgratot. La seva obsessió malaltíssa vers aconseguir enterbolir l'àmbient del poble, digne d'una familiar oposició actual de la qual gaudim i deleitem els conciutadants, fa que precipitar-se en vomitar el que hom primer li passa pel cap, (cosa que l'enfermetat el fa barrinar, habitualment. L'exemple és aquest mateix blog) contamini la realitat que és. Em dóna la impressió que vosté/s està/n intentant fer el joc a l'oposició intentant desviar la seva atenció en la incapacitat per fer una oposició constructiva i digne d'oferir una alternativa de govern als ciutadants. Si el que entenen per gestió i fer oposició és difondre rumorologia que al cap i a la fi ni s'aproxima a la realitat de la qual proclamen (col.locar el C.T.S.M a la zona de la Pomareda)sentó informar-los que els queda molt temps per estar a l'oposició. Perqué saber governar és també saber dialogar amb les parts afectades, acordar, tenir cura dels detalls, entre els quals és saber callar abans d'hora, sense implicar els fets consumats. De tot això encara en queden vosté/s a anys llum. Governar un poble no és dirigir una assamblea. I fer oposició no és difamar com fa vosté intuint que darrera de tot això s'amaga un aprofitament. Si és així el convido a que faci publicament a través del seu blog que ho ha denunciat davant del jutge si no és així és vosté que cau en el delicte. No tot si val en aquesta vida i tampoc el que està fent vosté amb els seus articles. Ara si vol em pot censurar, al cap i a la fi el missatge va cap a vosté/s.
Un/a ciutadà/na de Malgrat de Mar

Anònim ha dit...

Molt bona idea malgratot, el camp de futbol certament n'és la ubicació idònia per fer-hi aquest nou centre.
La millor teràpia per aquesta gent és d'interrelació humana, i aquest lloc en reuneix tots els requisits.

Anònim ha dit...

Benvolgut anònim de les 10:15:

No crec que Malgratot intenti governar un poble. Potser hi ha certa ironia no escaïent o un punt massa agre, en aquest sentit hi ha gustos per tot. En tema del C.T.S.M no sé perquè els molesta tan, la vida política també comporta passar factura als ciutadans i si els nostres portaveus polítics han estat fent o fan reunions, trobades, plans, xerrades, .... per buscar una ubicació d'aquest nou centre els ciutadans tenim tot el dret de saber-ho. Si aquesta manera de funcionar no els hi agrada vagin a treballar a l'empresa privada i si pot ser com a "jefes" i no hauran de donar explicacions a ningú.

Anònim ha dit...

Anònim de les 10:15, també sóc ciutadana de Malgrat i pateixo des de fa anys el que vostè anomena governar i jo i, crec no ser sola en aquest parer, en dic manar. En el seu escrit parla que la oposició no fa una oposició constructiva, valgui la redundància, no és digne d'oferir una alternativa de govern. Vostè relaciona governar amb dialogar, quin diàleg ofereix l'equip de govern, encapçalats per la Sr. Alcaldessa, cap ni un, només fa falta escoltar les explicacions que dóna i donen els seus regidors i sòcia de govern en els Plens, escoltar les declaracions que fan a les diferents emissores de radio, en què desqualifiquen a tothom que no pensa com vostès. Les últimes no tenen nom, els diu que els agrada la beguda, sap la Sra. Alcaldessa que aquestes persones les han votat més de la meitat que els que han votat al Partit Socialista en les últimes eleccions municipals, també va donar la sensació que feia acusacions velades respecte a un cartells que sembla ser han aparegut pel poble, això, no és rumorologia, és pot escoltar.
Per què els molesta tant aquest blog? És irònic i, l'ironia està bé, es una bona pràctica democràtica, potser si, que a vegades és una mica agre, estic d'acord amb l'anònim anterior, hi ha d'haver gustos per a tot.

Anònim ha dit...

Alguns governants no tenen ni sentit de l'humor, i cal tenir-ne molt per llegir un post darrera el que s'amaga algú prou conegut i que parla de diàleg i rumorologia. Miri, si no es volen escampar rumors ni aixecar suspicàcies hi ha una solució pràctica , senzilla i econòmica. Un tema que es consideri important o que no es vol fer debat públic per prudència, doncs es parla amb tots els representants municipals siguin del color que siguin. Aquesta és la millor manera d'evitar preguntes incòmodes als plens. Parlar les coses amb total i absoluta transparència. ´Qui s'atorgui la virtut de jutjar i valorar la capacitat o responsabilitat dels altres abans d'hora no mereix estar al capdavant d'un poble.Qui remena un tema cop el del CSM sense informar als seus opositors es posa al punt de mira i dona peu a tota mena d'especulacions. Quan no hi ha res a amagar les coses es fan de cara i a la llum del dia.

Anònim ha dit...

Perque no esfa a can palomeras pro ala montaña es un llog bastan idoni.

MALGRATOT ha dit...

És curiós, fa temps que no tenim noticies del nostre ben bolgut/da "Nosokomio", que està malalt/ta?

Contrapunt ha dit...

Bona nit!
Primer de tot vull felicitar malgratot perquè el seu bloc deu portar una feinada impressionant. També el felicito per la seva brillant sintaxi i ortografia habitual, cosa que alguns anònims -com el de les 10:15- haurien de millorar si pretenen escriure en públic. Tant difícil és escriure correctament (que s'entengui llegint només un cop i que no hi hagi faltes)?!