dilluns, 10 de març del 2008

Caspa española ñola!


Després del cataclisme succeït aquest diumenge i per relaxar-vos de tanta adversitat ocorreguda al nostre país, us recomano de veure aquest vídeo on Espanya refermarà encara més la seva reputació a nivell internacional. Caspa, caspa i super caspa és el que ens envolta i condiciona lamentablement el nostre futur. Son i serem la riota d'occident i cofois que n'estan molts de ser-ho.
Desesperant el nivell de tot plegat, i és per aquest motiu que volem ser borrats d'aquesta vergonyosa, lamentable, vomitiva i ofensiva realitat nacional.
PPOE = 20.141.486 Chiquilicuatres i ooooooooolé!!!

12 comentaris:

Anònim ha dit...

Collons¡quin nivell.

Anònim ha dit...

El Rodolfo Chiquilicuatre, és va idear, crear i és produit per Catalans i l'actor és català. No ho oblidis, que molt probablement vosté té caspa a sobre els ombros i una "crosta" en el cul. Per cert sóc i estic orgullós de ser català però no com vostés voldrien. Ho dic perqué no es precipiti a criticar-me de feixista com molt fàcilment fa amb els propis de la seva vila.

Anònim ha dit...

Pel fet de ser d´aquí els ideolegs, els productors i el comediant d´aquesta o qualsevol fricada, no es mereix més respecte que el que es mereix: una cutrada total, pensada per a un pais molt concret del qual jo no me´n sento membre.
Quan algú comença amb l´història de sentir-se molt orgullós de qualsevol cosa, amb un "peró" al darrera, simplement està dient que el veritable orgull n´és un altre.
Quan algú s´indigna perquè es retreu el paper repressor -i quasi colpista- que la Constitució li reserva a l´exercit, està manifestant la seva nula condició de demòcrata.
Quan algú no sap encaixar l´ironia -com per exemple la que practica el Malgratot- està emulant els feixistes espanyols que van cremar Cu-Cut, els feixistes alemanys dels anys trenta i els feixistes musulmans que volen matar per unes caricatures.
I em permeteré ser més educat i més lliberal i dir-li que a mi, tant em fa l´estat del seu cul, amb el cual en pot fer l´us que més li plagui.

Força i endavant Malgratot!

MALGRATOT ha dit...

Anònim 12:17, perrea, perrea i expandeix al món el cofoisme d'haver assolit el nivell que demostres tenir.

Anònim ha dit...

MIRA DESPRÉS DE MOLTA PACIÈNCIA, LES TEVES OFENSES CAP A LES PERSONES QUE VIUEN AQUI I ES SENTEN ESPANYOLES, HAN FET QUE S'ESTIGUILOCALITZANT EL TEU IP, SUPOSO QUE SAPS COM ES FA.
LA DENUNCIA QUEDA OBERTA

Anònim ha dit...

Visc en un país on hi ha democràcia?
Ja no ho sé, desprès d'haver llegit l'escrit de l'anònim de les 14:49, on coarta la llibertat d'expressió i, a més, ho fa cridant. Diu sentir-se ofès, perquè, viu aquí i és sent espanyol, que està localitzant l'IP del Malgratot, jo et pregunto, no ens hem de sentir ofesos, els que ens considerem catalans, escoltant els insults que diàriament ens dirigeixen des d'una emissora de radio d'abast estatal? segons el teu raonanament hauríem d'estar constantment posant denúncies, però, a diferència de tu, acceptem la llibertat d'expressió.

Anònim ha dit...

anònim de 13.25. estas malalt de ravia, bon vent noi.

Anònim ha dit...

Encara et falta per citar el mort i disset ferits causats en l'atemptat a la revista satírica y neurastènica "El Papus" per la triple A (Alianza Apostólica Anticomunista), nom que ja ho diu tot sobre qui son i que volen aquesta gent, l'any 1977, dos anys després d'haver estat clausurada per l'autoritat governativa. I es que a certa gent, sempre del mateix nivell, l'humor no els hi fa cap gràcia.

Anònim ha dit...

El que passa aki es que sempre critiqueu a la meteixa gent. Aki solament us centreu amb la gent i no amb tota. Si voleu que respectem al Malgratot teniu que fer "l'humor" a tothom. Es a dir al PSC, PP (com ja feu, solament a ells) a ERC, CIU, ICV i si voleu algu més. Això es com fa per exemple al polonia. Millor que us ho feu mirar i els comentaris començaran a canviar en vers vostre. Però si seguiu la mateixa linea que feu, possiblement acabareu rebent totes las millors criticas nostres i de mes gent.
El que us avisa.

Anònim ha dit...

tens raó si senyor.o todos o ninguno

MALGRATOT ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

El que dirige este blog es facha!! Pq escribimos cosas y luego no las pone!! Pq sera? Que os jode la realidad? Os tendria que dar verguenza decir que los otros son los fachas, cuando vosotros soys los primeros fachas por querer imponer las cosas y prohibir otras.
Viva la democracia!!!