dissabte, 8 de març del 2008

In-de-pen-dèn-ci-a a tope!!!

Demà com a malgratots que som i per avançar vers el nostre objectiu de futur, nosaltres votarem en clau d'aquí, al nostre parer, l'única opció possible de millora.

13 comentaris:

Anònim ha dit...

Capuuuuuuuuullo!!!

Anònim ha dit...

aneu a cagarrrr

Anònim ha dit...

Jo solament volia dir que la gent que vol l'independencia pot anar a Kosovo si estan tant contents de que ella ja sigui independent. Jo no la vull lìndependencia i punto!! No vull que parleu per mi. El poble es el que decideix i em sembla que de moment esta clar que no la volem.

Anònim ha dit...

Qui i quan li ha preguntat al poble si vol la independència? És anticonstitucional i simultàniament antidemocràtic fer-ho. Quina incultura democràtica que assumim com a normalitat. Quants anys hauran encara de passar per entendre el concepte DEMOCRÀCIA així en majúscules i oblidar-nos de la democràcia orgànica feixista, origen i mal del que tenim actualment, ens agradi o no i si us plau per força?
Com a exemple de democràcia i govern tenim l'Ana Vega, el millor que un partit ha trobat per regir els destins d'un poble, i els altres no estan gaire més preparats que ella de fer el ridícul més espantos com bé ens demostren dia a dia.
És això democràcia? el govern dels més ineptes però amb més seguidors. Jo francament ho anomenaria incultura democràtica i punt.

Anònim ha dit...

El Tagua en el pabellon maragall con el presidente javier haciendo los papanatas, y la pregunta es porque no habeis colgado propaganda en malgrat del pp? Ya locontareis al Cirera en Barcelona.

Anònim ha dit...

el tagua amb el seu talante simpàtic ha jugat amb tots .

Anònim ha dit...

ahir el sr. Tagua "senyor per dir alguna cosa" es va treure la màscara. Ell segueix sent PP fa d'apoderat i es qui va signar el pacte de govern. Fins aquí legítimin si voleu, el que no és legítim és enganyar a la gent de bona fe fent veure el que no és, oi Tagua?

Anònim ha dit...

" si vivimos juntos, juntos debemos decidir...." (J.L.Rodríguez Zapatero. Intervenció durant el debat al Congrés de la presentació del Plà Ibarretxe)

Anònim ha dit...

anònim 13:07 :

Aixó és el que li diu el matxo hispànico a la dona -quan aquesta li planteja separar-se- cinc minuts abans de llançar-la pel balcó o clavar-li set punyalades.

Anònim ha dit...

democràcia, democràcia, democràcia,...?
En diuen democràcia, una democràcia nascuda de l'analfabetisme cultura que hi ha actualment, durant anys hi havia analfabetisme, però, més cultura.
Prefereixo l'analfabetisme de la mal anomenada saviesa popular (encara n'hi ha, i sort en tenim) que la incultura dels que han accedit a uns estudis, però, que no tenen criteri.

Anònim ha dit...

el nuevo presidente del p.p de malgrat, és un prepotente que se cree superior de algo, de listo no será, esto seguro.nada solo uno más del grupillo, de aqui estoy yo, que pasa.

Anònim ha dit...

Que a passat als d'esquerra a las eleccions? Creieu que hi han motius per lo del Puigarcos? Com es que esteu tant calladets o es que encara busqueu els 30 segons per l'independència?

Anònim ha dit...

certament l'única solució existent a dia d'avui, és la deriva atlàntica d'aquest territori. Tindríem que anar a posar un ciri a Sant Vulcano per si ens pot donar un cop de ma.