dimecres, 5 de març del 2008

A tope ras, sasar echa AR!

En vista del proper Ple Municipal del dia 13 de març, la regidora de no se sap ben bé que ha estat captada per les càmeres fent entrenament de rally en la zona de les Guillaries a efectes de millorar els seus reflexos-respostes i poguer discernir amb claredat entre dreta i esquerra. Així entre sasar echa, sasar echa, sasar erda, todo recto ras, a fondo ras, sasar erda ras,... aconseguirà en el proper ple, fer entrega per escrit de la resposta a la pregunta formulada fa ja tres mesos per la regidora Neus Serra. Tot un prodigi d'acceleració equina que en gran part és deguda al fet que ha optat finalment per prescindir de les dues ferradures davanteres amb l'objectiu d'aconseguir les màximes prestacions amb la mínima despesa energètica i cel·lular.
I és que lo seu és, com sabem i constatem, la simple simplicitat!
_______
Per cert, estem aspectants per saber qui formarà part de la delegació al ITB Berlín, perquè en la nostra modesta opinió i amb l'experiència obtinguda al FITUR Madrid, la nostra aposta sobre qui ha d'assistir i representar-nos a l'esdeveniment és ben clara.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Deja ala anna tranquila ya.

Anònim ha dit...

I que et sembla sí l'Ana deixa estar el poble en pau, és retira i deixa de fer el "pena penita pena" més vergonyant i insultant?
La gent de Malgrat no és mereix estar sotmès a una situació de deliri municipal provocat per ella i només ella.

Anònim ha dit...

Parece una cochina con casco.
Por cierto el tuerca que es el manchelo?

Anònim ha dit...

Hostres, la Vega atomica ataca i el seus amanacen. Aquesta dona no te vergonya?

Anònim ha dit...

Ni verguenza ni dignida pero el perrito que la guia es peor cada dia tiene el pelo más blanco.