dijous, 27 de març del 2008

Contra totes les barbaritats i sense acritud...



Sense acritud, amb contundència i sense concessions a l'equívoc, Teresa Verdaguer repassa els punts de més candent actualitat municipal com son els següents:
  • Ubicació de la nova residència de la comunitat terapèutica. Pregunta dirigida a J. Romero però contestada per l'alcaldessa per estar el dit regidor en fora de joc.
  • Comentari a les sis mocions presentades per l'oposició i rebutjades contundentment i amb brillants arguments en l'últim ple municipal.
  • Oficina d'habitatge i intervenció en el barri del Castell.
  • Font plaça de l'Església i "seguimos progresando"!.
  • Controls horaris en els pàrquings CAP i RENFE, "estamos trabajando en ello"!.
  • Focs a les places municipals o de com l'arbitrarietat és la norma de govern "escolti, escolti, jo no he dit això".
  • Crisi interna d'ERC.
  • Propostes de futur.
Tot això va ser exposat per la regidora T. Verdaguer ahir 26-03-08 a Ràdio Malgrat.

13 comentaris:

Anònim ha dit...

la teresa li passa la mà per la cara a tots els regidors socialistes. el més trist és que van a per ella, a l'última ple ja es va veure. és el que sempre han fet amb algú que els pot fer perillar el seu lloc de treball.

Anònim ha dit...

60.000 a l'any, poca broma i els sicaris 25.000 aprox., poca broma. Per aquest preu son capaços de mentir més que parlar i adorar al gran barrufet del bosc. Belitres tots.

Anònim ha dit...

Com qüasi sempre, chapeau per a la Teresa!
LI porta una ventatge d´anys llum a la Conxita (dels altres ppoesties no cal ni parlar-ne: no existeixen, caput,missing, zero.)
Peró la pregunta és: com ens ho hem de fer per assolir el canvi a les properes eleccions?
S´ha d´anar cap a una canditatura unitària?
M´engresca imaginar un Ajuntament pel meu poble, on el tarannà de gent com la Teresa, la Neus, en Lasheras, sigui la normalitat i el model.

Anònim ha dit...

Es normal lo dela independentista esta la Tere por que ella tiene carrera y estos son unos catetos el que mas igual con graduado y justito.

Anònim ha dit...

El nuevo presidente del PPM tambien derestaurantes, aquien lea salido el SR Javier a la chica mortadela o al que pide los vinos por el precio.

Anònim ha dit...

Pregunta es verdad que la regidora popular da la mitad del dinero al sr marcelino?
Solo es una pregunta pero el rio agua lleva.

Anònim ha dit...

En ja hi son tot sale la chica mortadela.

Anònim ha dit...

el problema del proper mandat és que el psc no portarà la conxita. la cap de llista serà la mérida amb l'ombra de la xita darrera i llavors en lasheras tindrà el dilema. Dirà que no a la seva amiga mérida? serà capaç com ha fet ella de deixar-la a l'oposició? difícil si pensem que el marit de la candidata del psc és d'icv. tenim mala peça al teler per fer un canvi.

Anònim ha dit...

Estic d´acord amb el teu anàlissi, peró el que s´ha de fer -i penso que molta gent ho te molt clar- és que Campoys, Merides, Puignous, Valentines i tutti quanti són excatament el mateix. El silenci i la submissió que manifesten els fa inservibles per a un nou govern onm s´ha de capgirar l´imatge de despotisme imperant actualment.
I en quant als amics d´IU, s´hauran de fer grans i decidir: o empastifar-se amb els residus del PPOE o apuntar-se a la regenració política.
Avui, i a Malgrat encara més, els eixos de col.laboració i proximitat, ja no passen pel binomi esquerra-dreta sinó per honestetat i qualitat democràtica.
Aixó és el que han de reflexionar els amics d´IU.

Anònim ha dit...

Tot i que queda temps... pronostico que el proper cap de llista del PSC serà Mr. Puignou, si no es torça. Temps al temps. El binomi Caixa Catalunya/PSC elevat a la màxima expressió.

Anònim ha dit...

firmo els missatges 1 i 3,penso igual quina pena que no es aixi

conchi

Anònim ha dit...

Y de la pegui sepresentara la chica mortadela?
Y marcelo le quitaran la paga porque sigue trabajando.

Anònim ha dit...

no serà PUignou. Puignou no repetirà, ni li va el càrrec, ni té fusta de polític socialista. Masses gripaus per empasar. Serà la Mérida possiblement amb alguna llavor Campoy-digueu-li fill o filla- o qualsevol parent que dugui el cognom per cridar al votants. M'he adonat que Mr. Marti està com la pudor a tot arreu: dalt el campanar, a les barraques, al medi ambient, fent catifes,a Gàmbia, etc, etc, o té poca feina o molt d'interés el noi.