dissabte, 15 de març del 2008

Una banda de ridicules!?!?!?




Impressionant document en el que sonorament queda documentat per a la futura història de Malgrat, per una part, el misteriós tema dels tres peus del gat, i per altre la seriosa pressa de pel, lamentable i perfectament indocumentada, dels informes per escrit amb tres mesos de retard sense que correus hi tingui res a veure sobre la ignorància més responsable que una persona pot assumir i transmetre sense ni tant sols enrogir ni parpellejar. Estem davant d'un portentós fenomen de la naturalesa que tindríem que pensar en promocionar i enviar a Madrid a regir els fils de l'alta tensió político-nacional, emparedada “qual bocata de mortadela”, entre Acebes i Zaplana, els seus referents ideològics, per anomenar-ho d'alguna manera. Aquesta dona algú té que presentar-la al Santiago Segura per fer la seva propera pel·lícula. “La jeta inútil de la política”.

El nivell mostrat per ella, la dona, el “know how” en diríem, és pot descriure en una única paraula: im pre ssio nant!!!



13 comentaris:

Anònim ha dit...

vergonya,vergonya,vergonya.Algu auria de expulsa o fer renuncia de representan politic aquesta senyora.

Anònim ha dit...

Seran ordenances de cinisme,no?per altre vanda la incultura socialpolitica d'aquest poble es majoritaria ,i aixi o demostren els seus representants,recolzar per part de l'alcaldesa a la representant Vega en els seus nuls arguments ,es burla directa ambers els ciutadans.Ja no es pot caure mes vaix ,o si?.I no cal ser de cap patit per veure aixo que es tant evident.

Anònim ha dit...

visca el pp, i la cap de llista je je... es de pena

Anònim ha dit...

la Sra Verdaguer va abandonar el ple?

Anònim ha dit...

la Verdaguer em va semblar que està farta d'aguantar cabronades

Anònim ha dit...

Ja té el seu mèrit aguantar el que aguanta tota l'oposició d'aquesta colla d'incompetents anomenat equip de govern, perquè no ens enganyem, la més inútil és la Vega, però, qui com a empresari contractaria per a la seva empresa a una inutilitat com aquesta? Aquí el que es posa en evidència és tot l'equip de govern i molt especialment la seva màxima responsable Conxita, per tant, per a mi, tots estan al mateix nivell, tots son lamentablement PPOE, van tots a una per pillar tant catxo com puguin sota el lema "todo por la pasta", tots son una assortida colla d'inútils, ineptes i paràsits de la comunitat i ens ho demostren dia a dia. Això sí, l'empresari, en aquest cas tots nosaltres, com sempre, paga i calla.

Anònim ha dit...

Voldria fer una proposta positiva: podríem considerar que l'Anna Vega, regidora de l'ajuntament per voluntat del PSC-PSOE, és tota ella un greuge a la ciutadania de Malgrat --excepció feta dels votants del PP. Si l'ademetem com a tal podrem fer una feina ben feta: denunciar-la al Síndic dels Idems !, a veure si l'expulsa perquè insulta la política.

Anònim ha dit...

Dues matisacions al que dius, primer no signa Anna sinó, i que quedi clar, Ana, amb el que ja es defineix clarament com el que és i vol. Segon, el Síndic no voldrà saber-ne res per molt gravíssim greuge que representi la seva irrupció en la vida política ja que ha estat elegida en lliure opció democràtica per un grapat de gent que estan al mateix o pitjor nivell que ella, se suposa que un partit tria l'individu millor preparat que té per representar-los, per tant, imaginem-nos la resta de partit, uiiiiiiiii!!! Jo l'única solució que hi veig és la d'oferir-li, per part de l'oposició, una mortadela més de les que li paga el nostre lamentable Partit Socialista Català, ara i aquí anomenat amb tota propietat PPOE. Malgrat té càncer i contra aquesta varietat no existeix tractament curatiu, només pal·liatiu i aquest és l'humor amb que aquesta senyora ens obsequia amb les seves esperpèntiques intervencions públiques tot i tenir asesors, diuen.

Anònim ha dit...

Per cert, malgratot; els associats del grup d'opinió Minoria Corleonesca et demanem que encapçalis un moviment popular tipus VOLEM ELS PAPERS per reclamar que es facin públiques les respostes de l'Ana Vega als grups de l'oposició ! . Tots tenim dret a entrar al bucle kafkià de les neurones veguesques !

JO DEMANO: VOLEM ELS PAPERS DE L'ANA !

Un cop mostrats als mitjans, els manuscrits hauríem d'entrar al museu municipal futur: sala d'infàmies (per il·lustrar el nivell més baix que pot assolir un sistema democràtic, els seus efectes secundaris, com si diguéssim).

Anònim ha dit...

jo demano els papers

Anònim ha dit...

Jo també els vull llegir, Malgat ha de saber!

MALGRATOT ha dit...

Mille grazie Enzo per la riservatezza che ci rendete con il vostro initiate di richiesta una campagna popolare per recuperare le carte che pertenechieri chiaramente alla città. Cominci verso questo obiettivo in quale metteremo tutte le nostre persistenza e conoscenza, noi persino metteremo in contatto con l'agente crápula i inmorale Morales, allo scopo di ottenere questo obiettivo. Malgratuttis tuttis desideriamo sapere il soddisfare a loro delle carte i navigare dai spettacolari e kafquiani meandri cerebrali di Veganismo en stato puro, une di piacere che non siamo ha desiderato prevalere di c'è ne dei sensi. Continueremo ad informare supra li teme!

DESIDERIAMO LE CARTI DI ANA!

IL CITTADINO DEVE SAPERE tutti, tutti, tutti!!!

Anònim ha dit...

Marcelino los toreros te saludan y la seguridad social más.
Con el pelo canoso pareces un penoso igual que el Acebes despues del 11 M.
Loque pasa esque tu no das la talla paleto.