divendres, 14 de març del 2008

...com una tàpia!



I s'atreveixen a demanar participació ciutadana?
És d'una evidència absoluta que si tens la mortadel·la d'aliada no et cal escoltar ni atendre cap moció, proposta de millora o raonament de ningú i molt menys si aquest ningú es tracta de vuit regidors que després de treballar-s'ho a fons presenten sis peticions per aconseguir millores raonades i raonables pel poble de Malgrat. Això és una manca d'enteniment i comportament democràtic lamentable i més quan l'argumentació sistemàtica per dir no a les propostes és el no per que no, per que nosaltres tenim a la mortadel·la i vosaltres no! Son com nens petits en plena rebequeria i al final som tot el poble el que en surt repercutit i malparat. Això no és un ajuntament, això és una mascarada, UNA AUTÈNTICA VERGONYA, dit grollerament, UNA VERITABLE MERDA que els ciutadans no ens mereixem patir per part de nou inútils incompetents diplomats en bunyoleria intensiva i obtingut el títol en un curs a distancia de CEAC.

Malgrat cap on vas? -cap a l'abisme, respon l'Oracle!

  1. Proposta de suport al model d'immersió lingüística educativa – I que li expliquem a la mortadel·la?
  2. Proposta de suport a la independència de Kosovo – España és una cosa grande, indivisible y ooooolé!
  3. Proposta de participació ciutadana – Ja tenim el seguici pepoeista, participatiu de collons!
  4. Proposta Consell municipal de turisme – El turisme el manego Jo com em rota, queda clar?
  5. Proposta sobre avortament – És un tema tan complex que ni Jo, il·lustríssima superdotada, l'entenc.
  6. Proposta sobre estalvi d'aigua – Que m'heu de dir de rieres, d'aquifers i freàtics que Jo ignori?

Resum de les sis mocions presentades: No, no, i fins a sis nos, aquí mano Jo i a prendre pel cul!!!

________________

Donada la llarga durada del ple -quatre hores- hem optat per fragmentar-lo i poder així pair-lo poc a poquet, com s'ha de fer amb les coses substancioses. Aquí teniu la primera i segona moció.

12 comentaris:

Anònim ha dit...

No acostumo a escoltar els plens per l'hora que els fan, però ahir ho vaig poder fer de casualitat. Vaig pensar que tenim un govern més de dretes del que ens el pinten.

Anònim ha dit...

De dretes pot ser,pero el que si es aquest equip de gobern un equip de cara dures irrespectuosos.

Anònim ha dit...

Mo només irrespectuosos. també analfabets culturals, molts depenen del sou que tenen com equip de govern i, d'altres complementen el sou.
Quina empresa els pagaria el sou que cobren cada mes?
De dretes? sembla que visquem en aquest poble en època franquista, ja podeu saltar els que soneu suport a aquest equip de govern, anomenat socialista, que és capaç de votar no a tota moció que presenta l'oposició. Qui és socialista d'aquest equip de govern? algun d'ells sap el que vol dir?
Un equip de govern que no sap, no respon, que no té més coneixements del que lllegeix de les normatives o lleis, que ni les entenen, però, se les han après, incapaços de defensar-les, si no s'entén no es pot defensar, però, voten en contre de tot el que proposa l'oposoció, quina por. En aquest poble qui governa? Gent de Malgrat haurieu de reaccionar, escolteu el Ple, escolteu el que diuen els que manen, demaneu explicacions a l'alcaldessa de que perquè no s'ha de donar explicacions del vot.
Equip de govern el sou que cobreu us l'heu de guanyar, el paguem entre tots.

MALGRATOT ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Hay dictadura por parte del gobierno lo que diga la murciana es loque hay.
Al que leguste bien y al que no que lesden.
La otra esta por mayoria a los sociatas si no atomar por el culo.
Marcelino como lo llevas?
Sigues de baja y ers apoderado o nos tomas el pelo atodos los que aportamos a la seguridad social?

Anònim ha dit...

No arriben a ni a un títol del CEC si encar existeix.

Anònim ha dit...

Pel que dieu a Marcilino (PP, branca extrema dreta) hauria de passar un inspector. Ja n'hi ha prou de que alguns visquin a costa dels que paguem amb el notre treball la resta i a sobre pretenguin viure de les arques municipals.

Anònim ha dit...

Penso che dovvete parlare con più ripetto di questa gente che labora per noi giorno e notte !. Comme la signora Mortadella. Dobbiamo lamentarci che la opposizione voglia distrarla con temi cosí improduttivvi.

A Corleone tutti sappiamo che ci mettiamo nella polittica per arrichirci.

Per tant (mi traduco) com a coalició de dreta que són han de concentrar-se en fer coses pràctiques i deixar-se d'ideologies !

Jo crec que segueixen bàsicament dues línies programàtiques de dos grans pensadors del món contemporani:

1. No ficar-se en política (F.Franco)
2. Si t'hi fiques, que sigui per a forrar-te (E. Zaplana)

MALGRATOT ha dit...

Caro Enzo, ringraziamo per il vostro consiglio riferenteci saggio alla politica comunale. Desideriamo il decirte che il nostro governo comunale è governato dai principi di base dei compatrioti molto ammirati il vostro poichè sono B. Mussolini sull'una mano indosso Vito Corleone dall'altra, l'intellettuale entrambi che è gli autori della testa dei nostri politici locali i di dove rimuova la loro proposta ideologica popolare. Me le radici autentiche della sua direzione politica di práxis direttamente del nostro “Algarrobo”, grande pensatore ibérico, rappresentante del movimento denominato del banditi popolare di i che acquista i relativi concetti di base dal “Con las alforjas llenas, todo camino es de bajada” e del, “Pilla lo que puedas antes que te pillen a ti”. Concetti filosofici, come vedete, che niente deve invidiare ai pratiche mafiosas della vostra Sicilia cara.
Qui, nella nostra città abbiamo due itinerari delle pratiche politiche che sono sull'una mano i costruttore-banchieri i di rapporti dall'altro banchiere-politico, entrambi gli itinerari siamo i contributi della vostra terra i che profondamente sono studiati sono diventati nel nostro successo i del paese di gran lunga a che verifica estan quella noi stanno aprendo la strada in Europa nello sviluppo economico e di sviluppo sociale. Realmenti, invidia del mondo ”civilizzato“. Già vedete che il mondo è un fazzoletto, Italia ammira la Spagna i Spagna rende l'omaggio al movimento mafiosi italiani. Come vedete, niente di nuovo sotto il sole.
Ringraziamenti per leggere i arrivederci a voi, recipere un saluto di malgratutti tutti!

Anònim ha dit...

Sei un grandissimo pensatore !, creddo he tutti i politici locali sonno sotto la proteziones da Don Quintanelli !

Anònim ha dit...

Algu em pot dir perquè el psc no pot votar una moció de suport a la immersió linguística de l´escola català? és que m´he perdut. Els socialistes estan en contra d´aquest model? no entenc res. els socialistes volen separar els alumnes per raó de llengua? no ho van dir en campanya.

Anònim ha dit...

Clarissim!, una cosa és el que diuen i altre el que fan, i més tenint en compte el que tenen associat a l'equip de govern, una vergonya amb potes amb dificultats comprensives i lectores. El que hi ha, i així ens va!