dimarts, 11 de març del 2008

Obscurs secrets inconfessables

Algú dels implicats en el tema amb coneixement i gosadia per fer-ho, tindria que donar explicació a les afirmacions que exposa en Janí i el seu tutor al blog “El meu gos i jo” -pel qual el felicitem- en el fil titulat “corrupció político-immobiliària”. Nosaltres de la seva lectura així com de l'entrevista al professor de Sociologia, senyor Enric Gil Calvo, n'hem elaborat el fotomuntatge que avui us presentem. Extraordinaris articles, tots dos, per conèixer amb propietat el que sembla coure's darrera els fogons al nostre magnífic ajuntament de la ma dels primers cuiners del poble.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Quantes caixes d'estalvis hi han a Malgrat? perquè només Caixa Catalunya treballa per l'ajuntament? Coneixes en Quinta i va ser important client teu? Puignou, pots contestar aquestes qüestions per esvair les suspicàcies que s'hem plantegen?

Anònim ha dit...

Si,si tot el que vulguis... però per què no parles dels resultats de les eleccions a Malgrat?
D'això no en saps fer un fotomuntatge?

Anònim ha dit...

A ganado la arbolera radical y ala chaquetera anna no la a votado ni los de su partido, ah si marcelo si.

Anònim ha dit...

Elppc de malgrat atenido los resultados mas malos de su historia contando que no tenian ninguna presion como la gerra de irak en su momento,y el censo asubido son mas gente a votar,los que sa hacen llamar del ppc osea la junta con marcelo al frente se an dormido olamente estan para cobrar del ayuntamiento, donde a estado la propaganda, donde estaban los interventores y apoderados del ppc en las mesas noseguramente estarian escondidos en algun bar de esto si que lo seben hacer,pero de trabajar para el partido nada de nada e MARCELO Y ANNA mucho paseo por las calles y nada mas.nldlr