dilluns, 17 de març del 2008

Volem els papers de l'Ana!


Desprès de parlar amb el Morales -pels que no el coneixeu, es tracta del nostre home infiltrat a l'ajuntament i que treballa pel (SIM) Servei d'Intel·ligència Malgratenca- ens ha fet arribar la carta que us mostrem i que ens assegura és la que va entregar la regidora Vega als regidors de l'oposició. Nosaltres, com sabeu, no ens fem responsables de les afirmacions del Morales, cràpula recalcitrant i que per això treballa a l'ajuntament, però sí trobem força versemblant, alhora que surrealista diríem, el document que ens ha trames coneixent com coneixem el nivell d'aquesta nostra flamant tinent d'alcalde i el dels padrins que l'avalen. Amb aquest document, creiem complaure la petició feta per l'amic Enzo i a qui li agraïm el seu interès pel tema que ens ocupa. Felicitem-nos-en per que finalment i amb tres mesos de retard, els papers son nostres, son del poble i els podrem exposar i lluir al futur museu de Malgrat, sala d'infàmies!

12 comentaris:

Anònim ha dit...

Per quan les Candidatures d'Unitat Popular a Malgrat de Mar?. Ja n'hi ha prou de passarells!

Anònim ha dit...

si ,siiiiiii volem els papers de
volem els papers de l'Ana Vega

Anònim ha dit...

Impressiona llegir el document de la representant del partit més POPULAR de Malgrat. Reconforta saber que n'és la més capacitada per liderar el projecte popular.

Anònim ha dit...

Y encima seloa escrito Marcelino...

Anònim ha dit...

Grazie malgradotutti !

Sei grande.
Mi sembra una lettera che indica che l'eletriccità neuronale de l'egreggia signora Vega è più piccola che una lampadina di 10 vv !.
Ho gia inviatto una copia digitale a i miei amici da Corleone. Loro sono molto orgogliosi del lavoro di Anna, è una grnade allieva dello stile corleonesco: il popolo è cornuto è paga "il beure" --è i soldi saranno per don Quintanelli.

Grazie ancora: era un sonno vedere la caligrafia de la signora Vega

Anònim ha dit...

Caro Enzo, o amolles el nivell o se'ns acabarà de desencaixar la barra mandibular de tant riure. I do riure és sa, però ves que no tinga en contrapartida quelcom risc d'accident la seva pràctica amb desmesura.

Anònim ha dit...

Ei gent,dijous tots a la profeso del siñlenci el barri de can palomeres,estara presidida per la sra Aubanell i familia,sra Vega,i posiblement s'ha ilistrisima Conxita,es prega anar encadenats i amb flagels,per satisfaccio dels presidensiables i aixi os guanyareu la gloria dels mateixos,amen.

Atentament ,la comissio de masoques.

Anònim ha dit...

Aniran descalços? és per preparar el carrer......

Anònim ha dit...

No o se,pero el acava,si que hi haura una seseio de flegelacio,una especie de concurs,amb grans aplaudiments per part de la presidencia.

Anònim ha dit...

Hostima tu, com xalarem!!! Tots a documentar gràficament l'esdeveniment.

Anònim ha dit...

Si porque alque hable mas de la cuenta esta condenado en este pueblo.
Ahora yo melopaso por el forro.

Anònim ha dit...

Graciosillos, este papel no es mio, el paple que entregue a la oposicion era mecanograciado y bien redectado como se acen los papieles en una regidoria seria y monocipal.