dimarts, 4 de març del 2008

El pacte de la mortadella


  • Si et mereix confiança aquesta gent.
  • Si t'entusiasme el seu missatge integrista espanyol.

  • Si t'agrada el present del poble.

  • Si et molesta el verd i el gris t'emociona.

  • Si n'estàs cofoi de tenir un poble cada cop més rabal de gran ciutat.

  • Si no t'agraden les piscines ni el futbol però sí la petanca.

Vota PPOE, la teva opció, el teu futur!

El partit de la gent optimista i seriosa, de la gent que és optimista per la bona marxa dels seus negocis privats, dels optimistes de mena perquè tenen les butxaques plenes fent una feina que els hi va molt i molt grossa i per la que no estan en absolut preparats però que està molt ben pagada i l'únic requisit que se'ls hi demana és una il·limitada capacitat de fer el pallasso posant en evidencia les mancances i la imperícia personal per a la realització del que estan fent i que ells, entranyablement, ho anomenen "esperit de servei ciutadà". Quina barra!

Cada quatre anys en aquest festival dels idiotes, entre tots podem optar entre seguir igual que estem o bé, poc o molt, canviar aquest present que com a ciutadans ja ens asfixia i optar a un futur oxigenat i esperançador. Vosaltres mateixos!, SENY!!!

11 comentaris:

Anònim ha dit...

Vergonyant mostra de present i lamentable opció de futur.

Anònim ha dit...

Son los que son. Todo por la pasta y punto dictadura pura y dura.

Anònim ha dit...

Hoy los del golf negro sociatas y rojillos estaban colocando carteles de la chacon.
Parecian del pp con mas miedo que el copon.

Anònim ha dit...

Javi, vas aprendiendo, ya no haces tantas faltas de ortografía como antes.....

Anònim ha dit...

Una pregunta, Malgratot.. La de l´embut vermell-fosc, o sigui la Conxi, serà la hermana mayor (o com es digui) de la Cofradia del Cristo del Gran Perdón que han comprat els de Can palomeres?
Es veu que organitzaran una professó i tot.. i esclar, jo me´n volia anar de vacances, peró s´hi monten aquest número, amb la Conxi amb peineta, mantellina i bastó.. jo no m´ho perdo!
Us imagineu a més, que els camàlics que pitxen el carretó del sant, siguin els seus set concejals + l´assimilada?
Quina frikada!! Pot ser de mort...de riure!!

MALGRATOT ha dit...

Anònim malgratot, ni se t'ocorreixi marxar de vacances, cap Malgratot de pro pot perdre's l'espectacle programat per Setmana Santa i del que, en la mesura de les nostres possibilitats i informacions, anirem informant puntualment. El que no sabem, encara, és si l'acte serà presidit per les autoritats municipals i/o eclesiàstiques. Tot i així, nosaltres li desitgem un gran futur en la nostra Vila encara que la comitiva processional només estigui formada per la regidora Vega i el Papa Clemente del Palmar, dues personalitats amb unes peculiaritats etnològiques i unes facultats d'allò més interessant per fer-ne un estudi antropològic i psiquiàtric.

Anònim ha dit...

El creador de este blog es subnormal.

14/88

Anònim ha dit...

osti...per fi algú escriu algo amb coherència!!!!

Anònim ha dit...

QUE DICES ROJILLO O 8 MAS UNO

Anònim ha dit...

I tú que eres pitufo, lo digo por lo de la camisa azul.

Anònim ha dit...

Como se ofende la gente cuando se dice la verdad. En esta mierda de blogg pero q engancha como el "locttite" simepre parlan de la misma gente. Como se nota que este blog lo lleva la gente de la oposicion y con mayusculas lo vuelvo a escribir OPOSICION por si no sus a quedao claro.
Esto lo hacen pq no son capaces de decir las cosas a la cara, pq son mas falsos que una moneda de euro de madera y pq son unos cagaos pq a mas de uno les tendrian que partir la boca y dejarsela como un pollo, es decir si no lo pillais pq aki soys un poco cortitos, sin dientes.