divendres, 2 d’octubre del 2009

Que venen els Íbers!!!

Aquí tenim una bonica postal commemorativa del bany de masses i d’espanyolitat a l'engros que els nostres SERVIDORS municipals van donar-se la setmana passada a Seynod a compte de l'erari públic. A destacar la fina estampa de la patrulla vestida especialment per a l’ocasió (pantalons pirates i roba d’esport) i el brillant aplom que irradia la seva marcial presencia (mans a la butxaca). No ens estranya gens que el concepte que tenen de nosaltres nord enllà sigui, antropològicament parlant, el de: els folklòrics Ibers del sud, i és que, ho mirem com ho mirem, per alguns, el fet de fer “el pena”, no els hi representa cap problema ni complementari esforç.


6 comentaris:

Anònim ha dit...

La macroregidora del jo voto i cobro, podria donar classes al seu homòleg d'aquest poble, per contribuir a no fer res per aturar les pujades d'atur, a part de 4 cursos, sempre i quan caigui la subvenció, i menjar mortadela

Anònim ha dit...

Quan sent un aplaudiment, encara que no vagi per ella, aquesta dona es posa com una pava real estarrufada, el seu ego està fora control. Jo recomanaria tractament clínic ja.

Anònim ha dit...

Qui ha fet aquestes fotos amb la seva mala baba on també i surten els gegants de malgrat qui ha fet les fotos el propietari del blog aquest o alguna altre persona que emdigui el propietari del blog qui a sigut.

Malgratot ha dit...

- SEYNOD MAGAZINE N° 127 juillet, aout, septembre 2009.
- http://www.gd-angle.net/seynodmag/seynodmag_rm.html.
Tot legal i públic. De res!

Anònim ha dit...

Ho que macas las fotos agafadets de las manetes.

Anònim ha dit...

Aneu a pastar a sant hilari!!!!!!! que sou una colla de pixapins que no sabeu més que criticar!!!!!!!!!! Aupa Rat penat!