dimecres, 30 de setembre del 2009

El gran guinyol

I surt tota ampla, Ella, la ex alcaldessa en funcions per tres dies, recent arribada de Seynod, i comunica al poble de Malgrat que han decidit destinar l’espai de Ca l’Arnau com espai per a impartir cursets d’idiomes, res de música, ho han decidit i “punto”. “És lo que toca”, i ara ens assabentem que ja fa dos anys que estaven barrinant con finalitzar amb una activitat a la que l’ajuntament tenia que anar afegint diners sense treure’n cap benefici per la pèssima gestió duta a terme des de el primer dia. És el que passa i s’ha de fer (diuen) quan es gestiona un negoci, quan no dona beneficis: es tanca i “punto”, dit en llenguatge pepoeista tant ric en termes grandiloqüents i buits de contingut sorgits de la seva boca com són: ordenança, dibuix, germanor, subvencions, solidaritat, ajuts, convivència, conveni marc, protocols,... misèries d’uns, vergonya aliena d’altres.

Aquest gran guinyol en que s’ha convertit el nostre ajuntament (PPOE) cada cop queda més clar qui són els titelles, qui el titellaire i qui no pinta res i per tant ni tant sols té entitat per sortir al cartell de promoció del lamentable espectacle.


17 comentaris:

Anònim ha dit...

malgratot, falta el cebolleta fent moure a la Vega.

Anònim ha dit...

Això, això. Que si el cebolleta hi hagués anat segur que hagués donat alguna excusa "Hem de montar un centre perquè la gent hi arrimi la cebolleta, i punto, que per alguna cosa la meva jefa diu si a tot"

Anònim ha dit...

Esta señora porque habla del PP de Palafolls? El presidente y concejal Oscar Berman fue reelegido hace muy poco con un 100 % de los votos. Y se hizo una cena con más de 100 personas.
No sé donde ve los problemas. Que se preocupe a hacer algo de provecho por Malgrat y deje de ser una socialista más.

Anònim ha dit...

Mejor que deje de ser una aprovechada más, porque de socialista sólo tiene la jeta dura que pasea sin rubor. SINVERGUENZA!

Anònim ha dit...

A Palafolls no existeix cap tipus de problema en el grup del PP, tant sols una ovella negra que ha sorgit i com es natural s'el han tret de sobre i que tinguin compte les poblacions veïnes que sembla que aquesta ovella negra esta revolotejan i sembran discordia per tot arreu

Anònim ha dit...

Qui es aquest senyor Servan de Palafolls?? ah!! si!! esta "tarat" nomès va buscant problemes i parlant malament de tothom. Es creu que es Deu i que sap mes que la resta dels mortals... Aneu amb compte amb ell, es un bocamoll.

Anònim ha dit...

Entre el cerdito del carre escolas,la verraca i todo los pin pines del ayuntamiento e incluso la oposición valla porqueria de plenos.
Hacer un favor al ciudadano Malgratense i dedicaros a otra cosa porque tanto uno como otros sois unos sinberguezas........................................................

Anònim ha dit...

encara veurem al cebolleta de cap de cartell si la Vega continua amb la seva diarrea verbal contra el seu propi partit.

Sortirà en pilotes al cartell com l'Albert Rivera de Ciutadans??

Anònim ha dit...

Proposta núm 1 del Partit Cebolleta: Obligarem a la pràctica del nudisme, i a l'arrimament de cebolleta a tot el nucli urbà.

2: Donarem entrepans de mortadela als antics regidors de la formació

3: Viatges gratuïts a colònies nudistes

Anònim ha dit...

4: Vaselina gratis per tothom. El poble ho necessita, és un producte bàsic i de primera necessitat.

Anònim ha dit...

El PP tolera esto? Quién le ha visto y quién le ve.

Anònim ha dit...

De la cuadrilla de los pocas verguenzas que estan en el pp de esta forma funciona en malgrat y los los jefes de barna sin inmutarse, todos son iguales, en las procsimas el pp desaparece.

Anònim ha dit...

Los indeseables del ppc de malgrat vegas, marcelos alias torete el brujo esta noche se ban a solucionar el tema de servan en el restauran las palmeras de llavaners h. 21 por si algien tiene in tencion de hir para decirles cuatro cosas a sus jefes, alicia. en el pais de las maravillas.

Anònim ha dit...

a veure si us informeu millor pallussos!! Vosaltre que sempre teiu informació de preimera mà.

L'alacaldessa en funcions no ha estat l'Anna Vega, ha estat la Lluïsa Mèrida.

Que maca és la ignorància i la prepotència.

Anònim ha dit...

Cerdito Marcelo Gomez hoy comes con la cerdita i Alicia en las Palmeras? Valla pin pinela estas hecho ah y no digas que eres facha porque tu so moña no sabes loque es ser facha. Idiota

Anònim ha dit...

al del ultimo comentario....... dale recuerdos a tu padre!!

Anònim ha dit...

aneu a pastar a Sant Hilari!!!!! rat penat forever!! dales caña a estos que se creen que gobernaran algun dia lo teneis claro!!!!!!!!