dimecres, 7 d’octubre del 2009

I no sé que més!

Ens ha agradat molt escoltar l'afirmació de la nostra alcaldessa de que llegeix blocs anònims encara que aquests no la condicionen en la seva presa de decisions ni en les seves opinions. Com ha de ser, caram!, només faltaria, la supèrbia per davant, primer la carreta i després els bous. El que no entenem és que, amb l'ingent quantitat de temes pendents de solventar al nostre poble, aquesta dona, encara trobi temps per dedicar-lo a llegir opinions antagòniques al que practiquen els membres, tots, de la críptica secta que ella ha parit (PPOE).
En el primer minut d'aquest últim àudio del Ple municipal hem fet un resum del que passa al llarg dels següents trenta minuts del trepidant enfrontament entre la raó i la xuleria, entre la llum i la foscor, entre el que és interes col·lectiu i interes privat... Sempre ens farà bé de saber, com diu "Ella", que no ofèn qui vol sinó qui pot i d'aquests ni han molt pocs, molt pocs. Quina gran sentència la de la nostra Sàvia i popular deessa malgratenca. Mare de Déu, mare de Déu!


32 comentaris:

Anònim ha dit...

Els gossos es pixen a la porta i els de dins, passant de tot!

Anònim ha dit...

Demà mateix si us sembla bé, podríem iniciar la difusió del tema del malgratot de l'any.

Anònim ha dit...

em sembla que la votació no està bé. El cebolleta ha fet mèrits per guanyar el títol sense votació i tot, fa uns mesos ningú coneixia les seves perversions i ara si parles d'ell tothom coneix el seu bisexualisme, afició al nudisme pel carrer i carència total d'estudis, deia ser llicenciat en periodisme i la veritat es que deu tenir problemes a l'hora de calcular el canvi que li donen a la fleca.

Fan del Cebolleta ha dit...

Jo sóc un fan del cebolleta, i us volia dir que és un crac!! jo el vaig conèixer fa dos setmanes i es creu que és un polític d'embergadura. Lo més fort és que em va intentar arrimar la cebolleta a mi i als meus amics. És un crac!! després es va despedir i va seguir arrimant la cebolleta pels carrers de malgrat jajaja

Anònim ha dit...

sou uns pixapins!!!!!!! aneu a pastar a sant hilari, per cert sou espanyols oi?

Anònim ha dit...

l'11 de setembre la Vega al dinar de germanor PSC+PP va rebre un tracte diferencial, de règim. Megapizza mortadel·la amb virutas de jamón. A aduladors al PSC no hi ha qui els guanyi. Tenen el poble comprat i, el més trist, conformat.

Anònim ha dit...

El viernes pasado, a la Vega se le rompió la goma de las bragas cuando le dieron el cargo en la Comarcal del PP, parece ser que en toda la comarca no hay nadie mas listo ni experto que ella para llevar los temas del PP, Dios nos coja confesados si hay que depender de su gestión. Una individua que no duda en despotricar de sus propios compañeros de partido y de inventarse historias y problemas allá donde no los hay. Aunque creo que este cargo que le han dado no podrá desempeñarlo durante demasiado tiempo.

Anònim ha dit...

De fet, queda clar que al PP no hi ha molt per escollir.

Anònim ha dit...

Com pot algú votar aquesta colla de gent tan friki que hi ha al PP? La Vega ja es un personatge per si sola, però lo del cebolleta va per nota.

Segur que si el cebolleta arriba a alcalde ens pinta l'ajuntament amb els colors de la bandera gay i proposa canviar l'himne nacional pel YMCA.

Anònim ha dit...

Ojo, que això al PPOE no n'estan d'acord. Només cal recordar les declaracions d'aquest estiu de l'alcaldessa que tant embòlic van causar amb la comunitat homosexual.

De totes formes, el cebolleta, és molt cebolleta, i segur que acaba imposant les seves esbojarrades iniciatives.

Anònim ha dit...

La martingala del turisme s'ha de seguir de prop. Dos anys sense fer res i ara de pet a corre cuita, d'amagat i amb la política de fets consumats, passant el rodillo del 9 - 8, sorgeix del no res una societat municipal gestora del turisme que té com a únic objectiu passar per davant de Santa Susanna en quant a gestió i obtindre lucratius guanys de les seves gestions.
Fot un tufillo de peix podrit que espanta.

Anònim ha dit...

ATENCIÓ ALS INDECISSOS!!!!!

Als que encara dubteu sobre qui votar como a malgratot de l'any, mireu aquest enllaç amb fotos del cebolleta en acció:

http://www.facebook.com/photo.php?pid=30466102&id=1094931650#/photo.php?pid=30466132&id=1094931650

Us recomano la 25 y la 54, on el podeu veure donant-lo tot, a la 75,77,118 i 120 podeu veure els motius per dir-li cebolleta, i finalment a la 83 i 113 podeu veure mostres de bisexualisme.

Tot i que encara tot l'album es una joia a conservar.

Anònim ha dit...

Aquesta direccio de facebook esta correcte?,perque amb surt que no es correcte i a mi m'agradaria veurela.
Gracies

Anònim ha dit...

a mi m'agradaria veure un que era regidor d'esquerra donant-se el filetazo amb un altre.... no pasa res per ser gay, pero quan m'ho van dir vai flipar molt.. aquet com l'anomenarem...... Cebolleta 2 o Mongetero 1.

Anònim ha dit...

Capullo, sabatot, homofòbic tarat mental..., etc.
Tens el cervell més atrofiat que la nostra alcaldessa.

Anònim ha dit...

Ultim anonim,no caigem en el parany de l'insult com fan ells mancats detota clase d'argument i etica.
A mi m'agradaria que fdosin capasos de mantenir un dialeg argumentat i reonable,pero oel que es veu la unicapacitat es l'inault.L'atac i l'insult no donen la rao a aquells que el practiquen per molt que aixi o cregin, en tot cas s'autodescalifiquen iamb el tems sempre aixi a quedat demostrat.

JG

Anònim ha dit...

Confirmat: http://www.facebook.com/photo.php?pid=30466102&id=1094931650#/photo.php?pid=30466132&id=1094931650

138 fotos sense desperdici de les activitats nocturnes de l'ínclit cebolleta. El futur de Malgrat està a les seves mans. Prepareu-vos.

Anònim ha dit...

Es poden penjar al Malgratot?

Anònim ha dit...

Berlusconi i Campoy, parella de fet...tots dos governen gracies a deu i contra qui sigui, per damunt de tot i sense atendre raons.

Anònim ha dit...

La conxita és el botxí que diu com s'ha de defensar la victima. De la dinàmica que s'està entrant: l'ajuntament és casa seva !

Anònim ha dit...

No serà que l'onze de setembre el PPOE voldria celebrar el cop d'estat criminal d'en Pinochet ? Com diu Lasheras, hi ha un deficit. I gran: DEFICIT DEMOCRÀTIC.

Anònim ha dit...

El tema del turisme és una passa més cap a la privatització dels serveis públics. Coherent amb el PPOE. Així menys control i més possibilitat de fer i desfer com es vulgui i que algunes amistats mengin de l'olla.

Anònim ha dit...

Teresa Verdaguer, saps què feu?: Molestar a l'equip de govern perquè no puguin fer i desfer al seu caprici. Que dolents que sou els de l'oposició. Mare de Deu.

Anònim ha dit...

Quina cinta. No te desperdici. Mira que dir Neus Serra que ho va demanar a finals de juliol ? La Vega diu que el 29. Això no és final, oi? Quina poca vergonya. Si algú a la seva feina tardés tres mesos a donar compliment a un requeriment el farien fóra. Quina incompetència. Clar com està cobrant de l'ajuntament de malgrat per dedicar-se als embolics interns del seu partit!

Anònim ha dit...

Properament:

- Les fotos del ceballot.

Anònim ha dit...

Si no fa bé ni una cosa ni l'altra. Ni la feina d'Ajuntament, ni la del partit. La primera perquè no en sap, i la segona perquè té al cebolleta en descontrol.

Anònim ha dit...

no es veuen les fotos aquestes del pervertit sexual. Poseu-les al bloc, que els que no tenim facebook les volem veure també.

Tots els polítics son uns lladres i uns mentiders, el cebolleta es aire fresc per la política. Encara que es presenti amb la falange el voto, i mira que el noi es friki de collons, pero millor tenir un pallaso d'alcalde que no un lladre.

Anònim ha dit...

si i que és presenti el cebolleta 2 o mongetero 1 que igual algun de la seva calanya el vota jejeje

ESPAÑOL con "Ñ" ha dit...

Por qué seguís pidiendo que se publiquen esas fotos en el blog, si el mismo administrador os ha dicho que las ha sacado por su cobardía.
Por cierto esa foto de la fachada del ayuntamiento es del todo acertada, pero con una bandera basta, es bonita y nos representa a todos, incluso a vosotros.

Anònim ha dit...

Fascñññññññññññista de cojones i olé!!!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

Tienes más fotos con la bandera nacional de ESPAÑA como protagonista? Soy un coleccionista de cosas importantes.

Anònim ha dit...

La bandera española siempre por delante, estamos en tataluña pero por encima de todo SOMOS ESPAÑOLES!!!!!