dissabte, 31 d’octubre del 2009

Ban municipal

De sobte vaig despertar-me i oh!, sorpresa, no estava a Bongrat. En el meu poble, tot seguia com abans, com molt abans dels abans de què sovint parlen les cròniques.


Els amics de la família Campoy un per un.


21 comentaris:

Anònim ha dit...

No ara governarà ERC......... Nooo!!!! quin mal somni..... menos mal que estaba somiant......quina vergonya governat Malgrat per aquets dròpuls!! que només pensan en els Saharaui!!Fem una crida Malgratencs! No a la verdaguer i sus secuaces!

Anònim ha dit...

Rat penat forever Spain!!!!!!

Anònim ha dit...

Si Rat penat com dius algún comentari és penos que aquet pais CATALUNYA és paguin uns impostos tant alts per morirte, quina vergonya lo que aqui val 6000€ al pais basc o altres són 400-600-700€.....vergonyos!!!!

Anònim ha dit...

"Queda franquismo para el año 2000 y hasta para el año 3000. Aunque tenemos un sistema político que es anticristiano y antinacional, los grandes ideales que Francisco Franco sirvió siguen estando vigentes y quedan millones de españoles que seguimos fieles a aquel pensamiento".
Toma castaññññññña!!!!!!!

Anònim ha dit...

S'estreny el cercle, o algú es pensa que la Diputació està al marge de l'afer de corrupció descobert a SantaColoma?
La Conxita té una carta de recomanació de la Chacón per anar a Madrid i portar-nos la cabra de la legió a fer turisme d'hivern.

Anònim ha dit...

Si, ja es pot estrenyer, k en sé d'una que abans reventa de mortadela

Anònim ha dit...

Us penseu que sóc tonta, o què ? A Malgrat, no passarà com a Bongrat, i a més ja està tot lligat, pagant un ditet pels Plens i així impedir que passi com a Llavaneres: reducció d'un 25% de retribució de l'alcalde. I mira que dir que anava tard a treballar, si entra a la mateixa hora que molts de nosaltres... Ara tinc feina, que no sé si podré dinar avui amb en Garzón. Com.poy

Anònim ha dit...

El tuf de corrupció empudega Malgrat i l'oficina antifrau tindria que fer-hi una ullada per esvair dubtes. El pelotazo sanitari i l'ARE són unes bones tifarades per començar a indagar a fons dins de l'exemplar oasi malgratenc.
Algú sap si l'inefable Luigi ha estat vist per Malgrat?

Anònim ha dit...

Mentre ningú investigui perquè el troç de la riera de darrera casa està tapat sense que cap projecte ho digui, no passa res. Xita.com

Anònim ha dit...

Si però aquets de ERC que no xerrin tant que potser ells també llaparan...... eh? gelpi i companyia?.......................

Anònim ha dit...

Si pero en cataluña de mierda pagamos impuestos a tutti plen y en otras comunidades no! porque!? Me cagó en las muelas del montilla-saura i el carod de los huevos, vaya mangantes!!!!

Anònim ha dit...

Ep el de llavaneras amic intim de la pega, i marcelosss,. això fa pudor.....

Anònim ha dit...

L´ARE previst a Malgrat no l´enten ningú. Només l´enten ses senyories municipals... (de la qual cosa es desprén que són els únics que son alguna cosa més que uns ningú en aquest poble).
Interessant l´article de cimeraextraordinaria.com, sobre com es fan els xanxullus amb els ARE.

Anònim ha dit...

A Malgrat, però cal afegir-hi 100 kilos de mortadela, i nois joves a disposició del Cebolleta.

Anònim ha dit...

I el Victor Ros, especialista en tripijocs llardosos a Llavaneres, l'amic de la Vega, no es perd cap ple municipal de Malgrat amb la consigna de Génova d'establir ponts de diàleg estables de futur amb tot el que tufegi franquisme o rojoigualda, que ve a ser el mateix.
Dir política a Malgrat és el mateix que dir llei al far west.
Garzón, vine a Malgrat i fes una ullada, que ompliràs la audiéncia nacional.

Anònim ha dit...

al cebolleta li teniem que fotre una escombra pel cul fins que li deixi d'agradar que li fiquin coses per darrera.

D'això al seu partit li diuen anar contra natura, encara li portaran a l'Ana Botella per tal que li expliqui que no es el mateix poma amb poma que amb pera.

Anònim ha dit...

Ja venen!!!!

"El Síndic Major de Comptes, Joan Colom ha manifestat en una entrevista a El món a RAC1 que va enviar l'informe de les irregularitats "s'envia al president del Parlament de Catalunya i a l'alcalde de Santa Coloma el 2 d'agost del 2007".

"També ho reben els membres de la Comissió de la Sindicatura de Comptes del Parlament de Catalunya i tots els membres del consistori de Santa Coloma de Gramenet. Unes quaranta o cinquanta persones."

"Aquest informe sobre l'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet era el més important dels que hem vist fins ara. NO DELS QUE VEUREM. En base a denúncies, estem fent d'algun altre ajuntament català."

Aquest cap de setmana els de l'ajuntament han fet hores extres destruint documents compromesos.

Anònim ha dit...

Si, això explica la desaparició del Cebolleta. Fa temps que no en sentim a parlar. Segur que se'ls ha emportat ell, com a cap pensant del PPOE.

Anònim ha dit...

Per entendre Malgrat i les seves gents, aquest enllaç a 30 minuts ajuda molt. Amb Victor Ros i caçerolada inclosa.

http://www.tv3.cat/videos/1598419/Ajuntaments-sota-sospita

Anònim ha dit...

El de Llavaneras es amic de La Vega,Marcel i cia.^Por cierto reunión de Valentin i Viñoles al bar de los bocadillos de pijos carre Tarragona (ultima hora).Badia

Anònim ha dit...

Ultim comentari... la teva mare també estaba allà, però sota la meva taula jajaja fa bon preu!