dilluns, 5 d’octubre del 2009

Tangible, l’estafa.

El foment turístic, modificació del POUM i la moció per a la creació d’una mesa local anticrisi són els tres temes que podeu recuperar els que no vareu seguir el passat Ple municipal. El punt nº. 4 serveix perfectament al PPOE per ensenyar al poble les seves vergonyes sense cap pudor, cosa que venint de gent pro-tèxtil té el seu mèrit. Crear una empresa fantasma, després de pagar 17.000 € en fer un informe a l’empresa “Tangible” que es passen per l’engonal i que corrobora el que tots sabem sobre turisme, és a dir: que no s’ha fet res durant els darrers dos anys, això, deixa la gesta d’en Millet i cia. en el no res més absolut. I tot per justificar l’ocupació de Ca l’Arnau per l’empresa municipal “Malgrat turisme S.L.” amb una xampinyó-gerent que veurà triplicat el seu sou per art de màgia socialista, obrera i espanyola. Barra, barra, barra lliure municipal total!

No podeu perdre-us el punt 7è. En que queda clara l’extrema sensibilitat i refinada educació de la nostra alcaldessa i d’una suposada “regidora”, que no ens caldria tenir ja que una otomana o un futbolí faria la mateixa tasca que ella realitza sense costar-nos els 22.000 € a l’any, xifra que correspon amb la inversió que fa el PSC per no perdre el seus propis llocs de relax, per anomenar-ho d’alguna manera.

La regidoria d’inserció i orientació laboral és una regidoria de la dimensió desconeguda? Algú sap que fa la suposada regidora Vega a l’ajuntament, apart de res?

El que ens queda clar de tot plegat és que no volen tenir una mesa anticrisi d’ampli espectre per poder potinejar amb total llibertat i sense noses a la vista. No accepten ésser fiscalitzats per ningú, el seu lloc de treball ja el tenen assegurat, almenys els propers dos anys. Queden moltes més martingales pendents de realització en el present mandat i tampoc es tracta d’anar creant precedents que podrien ser molt perillosos per a la integritat pepoeista.

Quanta vergonya que passem els malgratots al presenciar aquests lamentables espectacles més propi d’un guinyol que d’un ajuntament. Fins quan Malgrat haurà de patir aquesta mena de desgovern municipal total en que han convertit l'ajuntament?





44 comentaris:

Anònim ha dit...

22.000 euros, més sous variats, més altres despeses. I espereu que d'aquí res ve el cebolleta.

Anònim ha dit...

Ana Vega dimissió!! Cebolleta alcalde!! Sería com tenir l'Ariel Santamaría de Reus corrent en pilotes per aquí, encara que més freak encara.

Ens estafaría com tots els polítics però almenys riurem. Aquest segur que si no li agrada el que dius en comptes de fotre un crit deu intentar fotre't la cebolleta.

Anònim ha dit...

Cebolleta, malgratenc de l'any!!!!!1

MALGRATOT ha dit...

Atenta la companyia: "Aquests divendres es va fer la presentació oficial del nou equip comarcal del PP. La nova secretària territorial per l’Alt Maresme del PP, i alhora portaveu de la formació a Malgrat, Ana Vega."
Galons i amunt que fa baixada!

Anònim ha dit...

Amics de Malgratot, m'imagino que això ho heu tret de Radio Palafolls, on aquesta insigne regidora ha anat a parlar i a criticar al PP de la població veïna.
Desconec què passa allà, el que si sé és que per culpa del PP de Malgrat tenim PPOE i atur, i aquesta senyora està més pendent de lluitar contra els "seus companys" que de la nostra població.
Prou de PPOE.

Anònim ha dit...

Si això és lo millor que ha trobat el partit per representar la secretaria territorial, no vull ni pensar en el nivell de la resta de militants d'aquesta formació política. Verge santa, m'entren esgarrifances només d'imaginar-m'ho.

Anònim ha dit...

A Palafolls tenen el personatge aquest que esmentava en Sirera en el seu msn, el tal Berman, no?

Anònim ha dit...

De aquí a poc veurem el salt de la Vega a la política nacional i aquí ens quedarem amb el cebolleta, que ens promet moltes hores de rialles amb les seves obscenitats bisexuals.

Anònim ha dit...

Ja han parlat els lletrats de sempre!!!!!!! doneu fastig!!!!!!!millor aquets que no els de esquerra! ni CIU que fan pena!!!!!!

Anònim ha dit...

A veure si aprens a escriure, anònim de les 17:22. Aleshores comences a parlar de competència. O què passa? Que ets el cebolleta? Es comenta que els estudis no són el teu fort.

Anònim ha dit...

si cebolleta, diuen que vas fardant de ser periodista i ets tan limitat que ni tens aprovat el batxillerat malgrat la teva edat.

Anònim ha dit...

Todo lo que se le ocurre a esta gente envidiosa es hablar del supuesto cebolleta y de Ana Vega?
Es que ya no dais para más?
Sois una pandilla de inútiles criticones que amparándose en el anonimato lo único que hacéis es insultar.
No tenénis cojones para poneros delante del supuesto cebolleta y decírselo a la cara; sois unos cobardes, todos i cada uno de vosotros, empezando por el adminstrador del blog que solo os cuenta lo que vuestros oidos quieren oir, llegando incluso a mentir. Verdad que el Rat Penat ya te ha pillado alguna mentirilla que otra?

Anónimo, como vosotros.

Anònim ha dit...

Caram la Vega defensan el cebolleta a capa i espasa,deduccio es el seu guardaspatlles i maton,a que si?,E ANA.

Anònim ha dit...

més que el seu guardaespatlles jo diria que el cebolleta es l'intel.lectual del PP de Malgrat, encara que no té estudis de cap tipus. Tot i així destaca al seu partit, el que no diu molt de la resta de membres del PP d'aquí.

Anònim ha dit...

És el més llustrat que han trobat de la peña de la eñe ñalgratenca i apañola. Un fenómeno desbocat de la natura.

Anònim ha dit...

PPOE y cierra España.

Anònim ha dit...

A part de no fer res de res, diuen que trasllada palanganes, que d'això sí que hi entén.

Anònim ha dit...

Proposo als administradors del blog que pensin en obrir una secció ara que s'acosta el final del 2009.

Es tractaria d'escollir el malgratot de l'any, en funció dels mèrits aportats per fer quedar en ridícul la nostra població.

Aquí unes quantes propostes:

1- El cebolleta (per aparèixer en blogs i facebooks com a suposada persona que li va tot i donar mala imatge del poble arreu on va)
2- L'alcaldessa (per les seves afirmacions i polèmiques aparegudes en prensa nacional)
3- La Vega (per dedicar-se a votar que si a tot, a canvi de poder, i anar a la ràdio a dir segons què i més ara que segons afirma a Radio Palafolls l'han fet secretaria de l'Alt Maresme del grup del Consell de la Comarca, que no sabem ben bé que vol dir això).

Anònim ha dit...

Se'n poden fer més. Seria interessant que cadascú aportés candidats. Molts regidors i personatges del PPOEisme podrien aparèixer a la llista.

MALGRATOT ha dit...

En lloc de l'any que sigui del mes i al final, la gran final.

Gràcies per l'idea!

Anònim ha dit...

De res companys. Pot ser una bona eina per fer interactuar al ciutadà i perquè vegin com les gasten els nostres governants de mortadela.

Anònim ha dit...

malgratot, al que guanyi que li donareu? podeu fer-li una entrevista i donar-li algun premi comprat a la tenda dels xinesos, segur que tenen quelcom interessant a la seva botiga.

Anònim ha dit...

Bé, dels 3 candidats, potser l'únic que es deixa entrevistar, per afany de protagonisme és el cebolleta, però si doneu premi, potser fins i tot la vega s'hi apunta, a vere que pilla.

Anònim ha dit...

Si el premi són garrofes s'enfadaran...

Anònim ha dit...

Collons, quin fart de riure. Sou collonuts. A veure si tira endavant la idea ..... Podria ser la conya maresmenca.... Apa, a la tele, als diaris ..... potser així a algú de Malgrat li cauria la cara de vergonya ....

Si voleu, jo vaig "maquinant" els trofeus per als tres primers classificats ...

Ah ! M'he informat, i el famós "cebolleta" d'universitari i carreres res de res. Em sembla que ha d'anar a comprar-se un parell de quaderns de sumes i restes si vol començar a fer alguna cosa (acceso a la universidad quizas?).

Apa, bones i endavant ....

Per cert, sabeu on para el "rat penat" ? Fa temps que no purul·la per aqui ....

Juan Serrano ha dit...

Hola, buenas tardes. No soy de Malgrat, aunque conozco esta población porque algunas vez había venido a veranear.

Ya en su día me comentaban de las formas de esta alcaldesa vuestra, pero ahora por lo que leo (no vivo en Catalunya pero entiendo vuestra lengua, aunque no la sepa escribir muy bien), esto se ha ido de madre.

Veo que los del PP son un grupillo de gente peculiar que con una concejal y este tal cebolleta que debe controlar realmente el cotarro dominan a su antojo parcelas de la política local.

Os animo a seguir trabajando y a salir de la oscuridad en el año 2011. Si os unís todos, por el bien de Malgrat, dejando de lado ideologías, lo conseguiréis. Estoy convencido, que ese pacto de intereses, no gusta a mucha gente del PP.

Anònim ha dit...

Jo proposo un parell de ninots encaenat a al Vega i al a conxita fen-se petonets i respetllanse l'esquena,amb una bendera española amb un escut de 500 euros i na corona de llor i una inscripcio que digi i el poble qu se joda..

Anònim ha dit...

Estas encertat en el que dius,Juan Serrano,tots els entics del PP han trencat el carnet.Els nous son tots de l'estil cebolleta i sensa cap mena de ccultura,crec que ja m'entendras(xulos,matons i poc amans de la feina).

Anònim ha dit...

Això, que mirin els antics del PP de Malgrat. Es poden tenir idees que estan a les Antípodes de les idees que defensen, però almenys aquells eren "senyors", es podia parlar, eren coherents i eren respectats per tots, pel poble, pels adversaris polítics...

Ara, els d'avui en dia, em sembla que ni ells mateixos se suporten. Tot sigui per uns quants € si arriba la fita el 2011 (cosa que dubto).

Em pregunto: aquests que hi ha ara i els "possibles "futuribles", quina preparació tenen?, què saben?, quina àrea de coneixement dominen? Segons he llegit abans, algú ha comentat que el famós cebolleta és graduat escolar i amb prou feines. És molt fort, molt fort senyors ...

Tant cecs estem els ciutadans?

Anònim ha dit...

La gran assignatura pendent per posar fi al malson que ens trasbalsa és, sens dubte, la unitat de tota l'oposició -tots a una- producte d'un llarg i raonat recel mutu entre formacions.

Sis plau, parleu-ne i feu-ho ja!
Un altre reinat, així com un altre tripi3, podria deixar al poble i al país en una situació de coma irreversible.

Anònim ha dit...

Sois verdaderos contenedores.... es para lo unico que valeis, menos mal que gracias a dios sois minoria y estais acabados... es decir, sin nada que hacer y si quereis esperar a las proximas elecciones.... tendreis que callar como tantos otros años atras estais haciendo, recordaros que aqui en malgrat hay más gente que antes de realizar un canvio politico os votaria, ser realistas es la cruda realidad lo siento pero es asi... y asi sera mientras no canvieis vuestra actitud RAT PENAT!!! tu eres el unico coherente

Anònim ha dit...

Señor anónimo de las 11:08. No soy de Malgrat, así que en las próximas municipales, se verá, pero le recomiendo que aprenda a escribir su idioma, en primer lugar.

Así luego, nos puede dar lecciones. Me imagino que está nervioso, no sea que se le acabe algún privilegio, ya que no sé como puede estar contento con el PPOE, con una concejal, que no sirve para nada, pero mantiene a su admirada alcaldesa.

Anònim ha dit...

Pel què veig, no heu feu cap esment al contigut de la notícia publicada.

Heu fet servir aquest espai per despotricar, novament dels personatges .

No teniu remei.

I dels ple que m'en dieu?

Anònim ha dit...

Estic d'acord amb l'últim anònim. Hi ha problemes molt greus que estant passant a l'ajuntament i sembla que la gent només li interessi dir tonteries. A no ser que hi hagi algú interessat en marejar la perdiu.

Anònim ha dit...

Al anonimo de 11:35.....tu debes ser letrado por lo menos, vaya lo digo por tus lecciones de ortografia, mira yo escribo como me sale de ahi donde tu sabes(Listo que eres sabras de que hablo) en fin que si tu no eres de malgrat como dices, cosa que no me creo pues eres el menos indicado para saber lo que ha ocurrido electoralmente en malgrat...OSTRAS!! perdona que tu eres letrado y sabes de todo!!!! en fin que te vaya bien en tu pueblo!!!!!!!! a ver si te pierdes!!!!!!!

Anònim ha dit...

L'ALCALDESSA MENTEIX. Només s'ha trobat amb els seus amics per pactar com havia de ser lempresa. I si no, temps al temps, ja veureu com el senyor Casajuana i el senyor Aubanell estaran al consell d'administració de l'empresa. La gent del sector turístic no en té ni idea del que s'està covant a l'ajuntament. Quin tipus de credibilitat volen tenir? Penós i pudent...

Anònim ha dit...

Yo no he hablado de lo que ha ocurrido electoralmente en Malgrat. He parlat del què hi ha ara actualment i he dit que no m'agrada, a més de recomanar que abans d'insultar, escrigui bé; és menys agressiu i més agradable a la vista.

Anònim ha dit...

Si hare lo que tu digas espavilao!!! que eres un espavilao!! otro que no sabe ni como se llama!! deberias informarte pues de los pueblos de al lado, que no estan mucho mejor que nosotros, tambien opinas sobre ellos?? seguro como eres letrado y sabes de todo......... pierdete!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

el darrer anònim segur que es la Vega. Com li agrada molt parlar del que fan a Palafolls i en el seu comentari parla dels pobles del costat estic segur que es la nostra estimada Ana Vega. Les maneres de enviar a pastar fang a algú també son les mateixes

Anònim ha dit...

A part dels comentaris "repetitius" referents a qualificacions d'alguns polñitics, crec haver llegit només un arell o tres comentaris sobre la noticia en sí.

Va ser un ple prou potent com per comentar-lo. Algú em pot explicar de què va lo de turisme?

Què va passar en el torn de paraula de la Verdaguer? Ho vaig escoltar des de casa i no entenia els nervis.

I els que feu servir els comentaris per despotricar sense to ni so, potser que us monteu un blog er a vosaltres i us desfogueu.

Moltes gràcies.
Un veí que intenta entendre el que passa

Anònim ha dit...

Al últim anonim..... que no et contaminin aquets pixapins que hi han sueltos per aqui, fes cas a Rat penat!!!!!!!!!

ESPAÑOL con ¨Ñ" ha dit...

Malgratot, por qué no se incluye usted entre los personajes y asi tenemos un abanico más amplio para votar?
Y de paso ya que pone fotos de todos los personajes a los que no traga y los ridiculiza, ponga una suya y no se escude en el anonimato.

Anònim ha dit...

Español con "Ñ" tu si que sabes!!!!!!!!!

Rat Penat ha dit...

Senyor "Amargatot" o senyors o senyores o qui siguin, jo també sóc del parer que s'haurien d'incloure a la llista de personatges candidats i inclòs d'aquesta manera obtindrien una mena de resultat d'enquesta sobre les persones que llegeixen el seu blog i les seves tendències.
Ja sap que jo acostumo a llegir diversos blogs malgratencs i el seu, començant a ser satíric ha esdevingut en insultant i feixuc, només cal llegir els comentaris més habituals que res tenen a veure amb els temes tractats, per no parlar de la manera en què vostè els tracta.

Rat Penat