divendres, 2 d’octubre del 2009

Vade Retro



No ens ha de sorprendre gens ni mica la fulminant decisió de la nostra alcaldessa en el passat Ple municipal de barrar el pas a Ramon Solé. De nou la nostra alcaldessa fent una interpretació lliure de les normes que regeixen un acte públic en un estat suposadament democràtic, penja el cartell de “Reservat el dret d’admissió” com si d’un bar es tractes i destina a cinc policies municipals a impedir l’entrada de tant perillós delinqüent tot i que cap tribunal l’hagi condemnat per cap delicte. Ves per on li regalen garrofes i ella ho associa amb burros quan d’aquesta beina també se’n fan bombons, i és ben bé allò de que quan el savi senyala la lluna el gamarús només veu la ma.

Altre cop, i ja van masses, s’han posat de manifest els tics feixistes de l’alcaldessa Campoy i el seu particular sentit de l’autoritat. Nosaltres aprofitem per recordar-li de nou que l’autoritat, com la credibilitat, no es compra tal i com té per costum de fer, sinó que es guanya dia a dia amb les sàvies i assenyades actuacions personals que es desenvolupen. Quan es comença a patir de dèficits democràtics bàsics, com en aquest cas, s’entra de ple en el terreny de l’ignominiós autoritarisme feixista, cosa que no ens estranya gens ni mica que així sigui coneixent la llarga trajectòria del prepotent i singular personatge que ens ocupa. Quan un ciutadà pregunta i els seus suposats representants callen, representa que aquests representants només es representen a si mateixos i als seus críptics afanys.

Extraordinari, com en plena dictadura, com en ple feixisme franquista encara!

ALCALDESSA DIMISSIÓ !!!




17 comentaris:

Anònim ha dit...

ANA VEGA dimisión, desde que estas en el ayuntamiento la has estado liando y esta vez colma el vaso con la cagada chulesca a Ramón SOLE, parece mentira que no te apliques ati tú propia medicina y no entres mas ala sala de plenos. de porc i seño se na de veni de mena.

Anònim ha dit...

Ramón soler que no hagalo que esta aciendo.

Anònim ha dit...

Una prova d'histèria de l'equip de govern.
En ramon fa bé defensant-se i si l'alcaldessa hagués contestat algunes preguntes raonablement no s'hauria provocat tant a aquesta persona. Santa paciència que està tenint.

Anònim ha dit...

El Ramón este como vuelva al pleno cuando yo este como el otro dia y la lie......duerme calentito, pues no a ido de juicio ya? y lo a perdido? pues que se deje de hacer el payaso!! y que busque otro trabajo!! que estaba acostumbrado a vivir del cuento que es un listo!!!!

Anònim ha dit...

El feixisme governa Malgrat. Han segrestat la democràcia i l'artífex d'aquest fet ha estat la Conxita Campoy amb les seves mafioses i constants actuacions. En Pepito Mora ni la saluda, no la reconeix, li ha sortit un monstre de reaccions cada cop més imprevisibles. Està avergonyit de la decisió que va prendre fa divuit anys.

Anònim ha dit...

El cuarto es el Marcelo , el que vive del cuento con una fabrica i un mercedes. Hay hacienda¡¡¡¡

ramon solé ha dit...

A l'anònim de les 00,15 :
Jo dormo calent cada dia.
La meva feina, en aquests moments, és defensar la meva dignitat com a treballador i els valors democràtics.
Si vols fem una llista de persones amigues teves que sí viuen del "cuento". La meva vida no te l'explicaré, que no crec que t'interessi gaire.
El judici encara no ha acabat. Vejam si t'informes millor.
Pe cert, tu de què vius, i a què et dediques a part de realitzar amenaces ? Ja ho deia jo a la meva pancarta davant de l'Ajuntament : " No em callà Franco,no em callarà l'Alcaldessa". Les teves amenaces tampoc.
Ramon Solé. Ex-director del taller d'ocupació en lluita pels meus drets, encara que algú no ho entengui o ho rebutgi. Gràcies.

Anònim ha dit...

Molt bé Ramon, aquest valent anònim sembla ser que la raó dels seus arguments el basa en la forca contràriament als que tu defenses, la forca de la raó. Queda clar la meridiana diferència entre feixisme i democràcia. La teva perseverança en la lluita et fa cada dia que passa més lliure i fort. Malauradament queda molt feixisme en estat latent i per desemmascarar aquí entre nosaltres, al nostre poble. Tot demòcrata tindria que estar orgullós de la teva aferrissada lluita en pro de les llibertats socials al nostre municipi.
Salut i endavant.

Unknown ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Eugenio's power ha dit...

El saben aquel, que és un hombre que va al cine y al entrar dice: currante de la linterna, veinte duros si me dices de un sito donde haya una buena gachi.
El currante le dice: en la fila del medio he visto a una que tiene un bolso de charol y estoy seguro que al lado hay una bella mujer. El tio que se'n va cap allà y al rato se oye: plaf!
Ostia que ostia! Currante de la linterna, con que un bolso de charol, eh!!!! Que no has visto que és un tricornio tito?

Anònim ha dit...

Ramon soler ets patetic!!!!!!!! de veritat jo el que dic és que em sembla molt bé que defensis els teus drets i etc,etc però lo que em sembla delirant és que facis les coses que fas!! això no és coarent i molts com jo que anem al ple n'estem fins els coll...aveure si te aplicas el cuento por favor queremos plenos limpios y no los que tu montas.

Anònim ha dit...

lluita on has de lluitar.......... els tribunals!!!!!!!

Anònim ha dit...

En ramon soler aquet és un dels que a las escola taller en feia 4 hores i cobrava 8 a més mai estava allà, venia i marxava, que et pensaves que això és per tota la vida??..... Va treballa d'una vegada per totes que mai ho has fet!!!!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

si si asi!!!! darle caña al soler este!!!!!!!! que iba de crack por la escuela!!!

Anònim ha dit...

És evident que els quatre últims comentaris són de la mateixa persona.Em baso en l'excés d'exclamacions en les seves frases!!!!!!!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

Perdó els últims cinc comentaris!!!!!!!!!!!!!!!noi/a fes-t'ho mirar en una pericial caligràfica estaries cuit.

Anònim ha dit...

Et veure a principi de més al INEM........... vinga cuidat i pren valeriana!