dissabte, 10 d’octubre del 2009

Opera bufa: Participació ciutadana

Costa de creure però es ben cert que els veïns del carrer Hug Descolomer estaven tots aspectants davant el que representaria la remodelació del seu barri. Ara, un cop degudament realitzada la reforma, no poden evitar de renegar –amb paraules gruixudes- cada cop que es fa esment de la paraula reforma. Veuen com el gruix dels ajuts a priori destinats al barri del Castell, es desvien administrativament per millorar La Verneda, i aquí no passa res, avui pau i demà glòria. Estan els pobres esgarrifats i vermells de ràbia al comprovar com es van complint les prediccions que varen fer sobre el que passaria el primer dia de pluja intensa i és que, si 16 litres d’aigua varen ocasionar tot el que va succeir, que passarà el dia que s’arribi als 100 litres, es pregunten.

Nosaltres ens solidaritzem amb ells exigint la immediata dimissió del màxim responsable del pitafi perpetrat i els hi recordem, als veïns, que per fer un poble modern i amb futur, es necessiten uns dirigents polítics amb un nivell cultural incompatible amb l’analfabetisme. Per tant, coherència senyors i, a les properes eleccions, els hi demanem que actuïn en conseqüència i no s’oblidin de la gran opera bufa que l’ajuntament està representant davant dels seus propis nassos amb l’agreujant d’anomenar-ho, per befar-se’n encara més, participació ciutadana.


Els veïns al veure aquestes travesses al lloc destinat van començar a creuar apostes sobre el temps que durarien al seu lloc, mentre tant, assenyadament, el veí de la cantonada va ampliar la seva pòlissa d'assegurances per cobrir també inundacions. Els tècnics mantenien que, un cop arrelades les floretes, la compactació i fixació del terreny seria absoluta. No sabem si entre els tècnics també es van creuar apostes, a nosaltres no ens estranyaria gens, coneixent els seus recursos!

17 comentaris:

Anònim ha dit...

L'incompetència del PPOE, novament salta a la vista.
No pot ser que amb una mica d'aigua passi el que va passar.
Però ja sabem, Pan y Circo. Ara montaran una sardinada, amb el Cebollet fent un show eròtic i ho intentaran arreglar així.
I els seus, ben contents.

Anònim ha dit...

A la barca que fa ràfting, els que van dintre, que són tots els càrrecs de l'ajuntament?

Anònim ha dit...

Todos no pueden pues si estubiera la vega se undiria y todos escoñados.

Anònim ha dit...

Aquest és el Malgrat "amb el cap i amb el cor" que demanava l'alcaldessa. Només faltava dir a l'eslogan "amb el cap, amb el cor i amb el CEBOLLETA".
Afortunadament quan ell prengui el relleu, això no passarà perquè ho farà tirar tot a terra, així potser fa una macrozona per als seus shows.

Anònim ha dit...

Aquest entranyable i peculiar espai malgratenc comença a ser conegut entre els veïns com: "La pujada dels collons amb baixada de pantalons".

Quanta clarividència s'amaga dins la saviduria popular.

Anònim ha dit...

això deu ser cosa del cebolleta, deu pensar que si hi baixa una bona quantitat d'aigua pel carrer la pot utilitzar per banyar-se en pilotes, i així s'estalvia el viatge a Caldea, ja té l'spa i els banys termals a prop de casa.

Anònim ha dit...

Trencaré una llança en favor de l'anomenat cebolleta a qui no conec ni ganes en tinc, però em sembla que els insults continus a la seva persona parlen per si mateixos de les persones que els escriuen.
Us contaré un acudit en castellà que mola mogollón:
Doncs resulta que un dels comentaristes habituals i anònims del malgratot es troba el cebolleta pel carrer i li diu:
- Comentarista: "Sabes que un gato por si mismo son dos animales?"
- Cebolleta: "Y cómo es eso?"
- Comentarista: "Pues porque es gato y a la vez araña"
- Cebolleta: "Entonces es como tu madre, no?
- Comentarista: "Y eso por qué?"
- Cebolleta: Pues porque es zorra y a la vez cobra.

Anònim ha dit...

jajajajajaja molt bé aquet últim si senyor!!!!!!!!! aneu a pastar a sant hilari!!!!!!!! pixapins!!!!! no sebeu més que criticar.

Anònim ha dit...

Quina mania amb Sant Hilari. A veure, llest, digues perquè està bé que s'inundi aquesta zona?
Segur que justifiques la incompetència d'aquest equip de govern perquè algun benefici en treus. O això o ets del club de fans del Cebolleta, que ara un cop ha fet el ridícul ho vol arreglar tot, per entrar per la porta gran a l'Ajuntament.

Anònim ha dit...

Sempre els hi queda el Marcelo de recanvi del can-vi.

ESPAÑOL con "Ñ" ha dit...

Qué mala es la envidia.
Con un regidor, el PPC en el equipo de gobierno tomando decisiones y vosotros con más a chupar banquillo y lo peor de todo, el tal "cebolleta" se ve que os pone y os calienta, porque si no, no entiendo que estéis tan pendientes de él.

Anònim ha dit...

L'acudit dels animals de "puta mare", felicitats.

Anònim ha dit...

Tomando decisiones?
Votar que si a todo y cobrar.

Anònim ha dit...

Eso significa tomar decisiones, mientras vosotros solamente podeis escucharlas.
Por cierto el chiste de la zorra os viene al pelo.

Anònim ha dit...

Las decisiones las toma la Conchita, no te engañes.

Anònim ha dit...

al anonim de 22:27 que tu si estiguesis governant ho farias millor oi???? peró això no passarà mai............. ves sumiant ves............. la derrota sera BRUTAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Rat Penat ha dit...

Y dale con el cebolleta.
Quan es fa una obra hi ha uns tècnics que no són polítics. Són ells els responsables de controlar que l'obra (que tampoc són ells els paletes o constructors) es porti a terme en condicions. Si després d'ejecutada l'obra s'aprecien defectes, són ells atixos qui s'han de posar en contacte amb l'empresa contractada i mirar de trobar solucions.
L'acudit de la zorra també m'ha agradat a mi. Pot ser en posteriors comentaris us explicaré algún acudit que tracti sobre el tema debatut.