dimarts, 27 d’octubre del 2009

Save our souls


Aquest gadget SOS, acrònim de “Save our souls”, que hem afegit al lateral esquerra del blog ve a tomb per denunciar la preocupant i lamentable sensació de desprotecció i tantsemenfotisme en general que progressivament patim al poble des de fa anys i amb el vist i plau de les nostres indiferents autoritats. Els fets que denunciem són els següents:

Diumenge dia 25 a les vuit del vespre, una senyora gran, jubilada ella i gran persona, a la plaça de la petanca i amb els llums a tota castanya, a pocs metres d’entrar al seu domicili és víctima d’una agressió amb robatori del seu bolso i sofrint lesions que requereixen tractament hospitalari. Des de aquí desitgem que millori ràpidament de les seves lesions.

És curiós que mentre l’ajuntament llença, en plena crisi, els diners amb il·luminacions innecessàries i que tripliquen el nivell del que caldria amb l’argument que tot s’ajusta als protocols establerts per l’administració, aquesta zona de Malgrat pateixi paral·lelament aquesta sensació d’inseguretat ciutadana que en res ajuda a fer pujar la poca estima que el ciutadà té envers els seus migradets i enbutacats polítics locals.

Fins quan seguirem així. Amb la nova caserna de policia podrem finalment passejar tranquils? Per que, gats escaldats com som, observem que, com més gasten, menys és nota i alhora més augmenta la desafecció dels ciutadans cap als seus embutxacats i enteranyinats representants municipals.

20 comentaris:

Anònim ha dit...

Els que ens han aturat el negoci del totxo són els culpables de la delinqüència.I a sobre critiquen. Mar de deu, mare de deu. Xita.com

Anònim ha dit...

Segur que aquesta dona al no ser de la secta, o de la camarilla de la mortadela i el cebolleta pot ser atacada amb impunitat.

Anònim ha dit...

El pajaru aquest anomenat Muñoz amb 20 anys de podrit poder absolut és sociata oi!, com la nostra alcaldessa?

Anònim ha dit...

colla d'inutils...sempre tocan els nassos.

Anònim ha dit...

Los poximos registros en la callescuelas!!!!!!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

Aquest "Luigi" de l'afer Santaco, el que venia productes als ajuntaments en nom del PSC, fa temps va passar per Malgrat i així ens ha quedat el poble d'esguerrat.

Anònim ha dit...

Realment a Malgrat hi ha comptes no gaire clars, i alguns excessos, però ja prohibirem l'entrada als qui toquin els nassos. Xita.com

Anònim ha dit...

Aquest tal Pepe Rodríguez és un embaucador, venir a Malgrat i no parlar de la secta perillosa PPOE així ho demostra.

Anònim ha dit...

On és la mortadela? Segur que els membres del pacte de la mortadela s'han passat el dia empaquetant papers i el cebolleta, ànima mater i pensant de les diferents trames se'ls emporta.

Anònim ha dit...

aquests del ppoe deuen estar amb el cul ben apretat i fent desaparèixer documentació incriminatòria. El cebolleta s'estarà ficant documents pel cul (en el seu cas es un forat sense fons), la Vega es menjarà els papers, farà una espècie de lassanya entre els papers i la mortadela, i el Marcelo deu haber canviat els gels dels seus cubates per bocinets de paper. Tots col.laboren en la destrucció de documents.

Anònim ha dit...

Al voltant de la una, abans de començar la reunió de l'equip de "desgovern" ja en parlarem de tot això. Què us heu cregut, eh? Xita.com

Anònim ha dit...

Proinosa està emmerdada amb l'ARE de Tordera entre d'altres empastifaments al poble veí.
Estic segur que darrera de l'ARE Malgrat hi sobrevolen les mateixes mosques vironeres amb els mateixos interessos. Diputació, Caixa Catalunya, Proinosa, PSC. Tot és el mateix trust mafiós i cerquen els mateixos objectius de trinxaments territorials. Cap dubte!

Anònim ha dit...

http://www.visoren.es/ca/promocions-en-curs/malgrat-de-mar

En aquest enllaç es pot veure que l'ajuntament de malgrat de mar és client de Visoren s.l. una de les empreses presumptament implicades en aquest darrer afer.

Anònim ha dit...

Client: Ajuntament de Malgrat de Mar
Nombre d'habitatges: 46
Places d'aparcament: 29
Superfície: de 38 m2 a 72 m2 útils

El proper pas de l'ajuntament és aconseguir una onada d'immigració massiva de bosquimans per vendre'ls-hi aquesta talla de pisos. Amb aquesta superfície la vega no hi entra.
Aquests amics de la Conxita no s'estan de res i prenen com a model de comportament la del seu molt honorable president, una rata de veritat entre ratolins embadocats i lirons.
Recomano llegir aquest post per entendre com es fan a casa nostra les requalificacions d'espais públics. Magistral!

http://cimeraextra.blogspot.com/2009/10/una-altra-de-kinkis-segona-part.html

Anònim ha dit...

Que n'aprengui el cebolleta, que d'aquí res serà ell qui les farà les requalificacions. A canvi capaç de demanar espectacles eròtics de nois jovenets.

Anònim ha dit...

Lo que hará el cebolleta es recalificar todo lo que pueda para construir en Malgrat una Las Vegas del sexo. Seguro que Marcelo se lo agradece, ya que por lo que dicen sería uno de los más beneficiados por este acercamiento de los prostíbulos a nuestro pueblo.

Anònim ha dit...

el temps posa a tothom el seu lloc, oi? pegas ,marcelos, y demás liantes y mentirosos.... y otras cosas.

Anònim ha dit...

El temps no, anonim, les properes eleccions, posaran al seu lloc al PPOE, a la oposició.

Anònim ha dit...

Vaya PP que tenemos aquí... El cebolleta, la mortadelaVega, Marcelo y sus cubatas... Estas cosas en la vecina Palafolls no pasan.

Anònim ha dit...

Pues anda que los inutiles que hay en ERC, no hay mucha diferencia...... amigos del Saharaui..... lamentable