divendres, 9 d’octubre del 2009

Rien ne va plus

Ho sentim, acabem de rebre una trucada del nostre assessor jurídic aconsellant-nos treure de circulació l'àlbum que per uns moments, alguns heu pogut visionar. Si algú té especial interes en visionar-lo que ens envii un e-mail i li trametrem. malgratot@telefonica.net
Aquí tenim el document gràfic que ens ajudarà a conèixer amb més precisió l'autèntica dimensió del pacte del PPOE a Malgrat al visionar les habilitats del seu màxim impulsor i ideòleg. Aquestes imatges publicades al facebook, i per tant de domini públic, ens mostren en tota la seva magnificència al futur polític que determinarà el destí de Malgrat durant les properes dècades... o, almenys, això es comenta per part de persones que hi entenen en oracles. A nosaltres no ens estranyaria gens que així sigui, al tractar-se d'un partit que regala carnets a dojo, sense quotes, sense obligacions, sense requisits de cap mena, el rien ne va plus de la democràcia, vaja! L'únic requisit: estar bojament enamorat dels colors roig i gualda. Senzill, no?

16 comentaris:

Anònim ha dit...

malgratot, que ha passat? s'han comunicat amb tu aquests del pp de malgrat?

MALGRATOT ha dit...

Repeteixo, no hem estat pressionats pel PP sinó que ha estat l'advocat que ens assessora qui ens ha aconsellat no mostrar aquest material a fi d'evitar teòrics futurs problemes, tot i així, com ja comentem, qui vulgui rebre les imatges només cal que ho sol·liciti. 25 retrats per sucar-hi pa.

Anònim ha dit...

es a dir que t'has jinyat cagamandurries jajajajajaja

Anònim ha dit...

Deixeu de parlar de burrades i tracteu temes d'interès pel poble. Avui amb una precipitació de 15 l/m2, gran part de les reformes fetes el passat mes d'agost al carrer d'Hug Descolomer han anat a prendre pel sac. Tots els veïns sabien que això passaria però ningú de l'ajuntament els hi va fer cas. Imagineu que en lloc de 15 l. en caiguin 100. Que divertit, sortiríem a TV3. Un altre pegot a sumar a la llista de despropòsits. Responsabilitat de qui? Algú dimitirà per inútil?

Anònim ha dit...

És evident que Malgrat necessita un canvi. De la mà de gent normal, honrada i treballadora. Com diu l'últim anònim, això que ha passat no es pot acceptar. I així tantes altres coses.
Per tant, a les properes municipals s'ha de votar canvi, per tal que el PSOE perdi el vuitè regidor, i no en tinguin prou amb la Vega per sumar.
N'estem farts d'un pacte controlat a l'ombre pel cebolleta.

Anònim ha dit...

Hostres quin element,diu molt poc de la Vega aixo i dona molt a pensar.Ultimament en el PP si porta molt la vacanal....?

Anònim ha dit...

El problema es que estos tipejos, hacen pillar mala fama a otros (del mismo partido o diferentes) que sí hacen las cosas con buena fe y bien hechas, sin locuras ni declaraciones raras, y con capacidad de trabajo eficiente.

Anònim ha dit...

No esteu a la ultima aquest personatge anomenat Cebolleta ja no hi viu a Malgrat s'ha anat fora i no pertany al PP de Malgrat

Anònim ha dit...

Fa uns dies hem tingut la ocasió de saber els actes de les joventuts actives al municipi, les JERC i les JNC.
En canvi les dels socialistes no veiem mai res, i encara menys les del PP. Es nota que no els interessen els joves a aquests del PPOE.
Pèrò ara que ve el 12 d'Octubre, encara hi són a temps, i així el Cebolleta pot desfilar com a ell li agrada, en pilotes, embolicat amb una bandera espanyola pels carrers cèntrics de Malgrat.

Anònim ha dit...

que no us enganyin, el cebolleta encara volta per malgrat fent de les seves. Dir el contrari nomès es un intent del PPOE de protegir el seu líder de l'escarni públic que rep per les seves perversions bisexuals i vicis

Anònim ha dit...

Atenció: Hem estat mirant més fotos gràcies al link proporcionat. Mireu aquesta. Es confirma l'exhibicionisme:

http://www.facebook.com/home.php#/photo.php?pid=30459795&id=1094931650

Anònim ha dit...

cebolleta power!!

Anònim ha dit...

Res de res a malgrat no és votara pel canvi, i saps perquè? Perque no hi ha un politic dels altres partits que valgui la pena i això ho diu el 85% de la gent del poble, aixi doncs mentre no hi hagi un que valgui la pena, no hi haura canvi!!!!

Anònim ha dit...

El dia que el PPOE deixi de sumar 9, hi haurà canvi. I es comenta que les darreres tensions del cebolleta no ajuden a mantenir aquest resultat.

Anònim ha dit...

aixo no pasarà pas home

Rat Penat ha dit...

Aquest administrador "Amargatot" sap que s'està arriscant a rebre en contra seva una querella per publicar i donar publicitat, sense el consentiment de l'interessat, de fotografies complementades amb comentaris de la seva collita.
Doncs jo també penso que sap que està anant massa lluny parlant d'aquest personatge, ja que una cosa es criticar una gestió i una altra es ficar-se continuament en la seva vida personal.
Jo també penso que el "Amargatot" s'ha acollonit i no pas pel consell de cap lletrat si nó er consell de persones a ell properes.
M'equivoco?