dimarts, 20 d’octubre del 2009

Euros i amunt, crisi també.

Celebra la seva impressionant gestió en el càrrec o el fet d'estar prenent el pel a tot un poble i riure's de tothom?

Malgrat la crisi, 80.000 € de selecta cultura musical més imponderables.

La banda dels melòmans.

Quina gran actuació la de "Los diablos".

Prendríeu l'ascensor amb qualsevol d'aquests personatges?


42 comentaris:

Anònim ha dit...

L'ascensor d'aquesta gent és privatiu. S'ha de tenir un tarannà especial, oi conxita. (Tot a l'esquena, menys els diners a la butxaca).

Anònim ha dit...

Molta música contractada, i Ca l'Arnau tancada. Molt bé. Aquesta gent de l'equip de govern no tenen vergonya.

Anònim ha dit...

Aquests del jurat fan una cara de... sàtirs potser?
Jo esperaria un altre ascensor, per si de cas.

Anònim ha dit...

Deixeu de despotricar!!!!!! ja doneu fastig!!!! que no feu sexe?? A follar! a follar!! que el mundo se va acabar!!!!!!!!

Anònim ha dit...

Anònim/a de les 10,25, sembla que comences molt tard a treballar, oi? I també sembla que cobres per signes d'admiració posats! A l'hora del vermut, que ja estaràs cansat/da, tornem-hi. Això de pagar el poble...

Anònim ha dit...

Segur que el comentari és del cebolleta, amb tanta obsessió que té per aquests temes. Ahir a la nit deuria recórrer Malgrat buscant nois i noies per les seves perversions.

Anònim ha dit...

Quan hi ha reunions de l'equip de govern hi ha menys comentaris al blog?. La gent de "la casa" ho ha observat, segons sembla.

Anònim ha dit...

La vega esta en su ambiente con la copa en lamano y la borrachera en el cuerpo ? donde estara el Marcelo compañero de borracheras?

Anònim ha dit...

Si aquest vídeo està fet per l'A. Serrano, que hi fa el logotip de l'ajuntament en la presentació. Ha cobrat de l'ajuntament per fer-lo?
Fora bo saber-ho, no us sembla?

Anònim ha dit...

Segurament l'Ajuntament ha pagat al MC per fer propaganda i cobrir els actes de les Bandes de Música,només calia veure els anuncis que hi han hagut i encara hi han.A mi no em sembla pas malament m'estimo més que els diners públics es gastin en persones del poble que de fora.Si al darrera d'això hi han més condicions o no,això ja és cosa seva.El MC és privat,jo sempre l'he vist així,per mi és un mitjà d'informació més,a vegades a certesa i d'altres no tan depenent de la font,però poden fer i desfer sobre el què vulguin.

Anònim ha dit...

algú ha mirat si durant el festival de les majorettes va haver-hi alguna denúncia per intent de violació? amb la carn fresca i jove que tenía el cebolleta ben a prop de casa segur que alguna cosa va intentar amb les noies aquestes, i amb els nois també.

Anònim ha dit...

Tot el que vulguis (15:38) però en temes d'opinió, cada cop més infreqüents, que no enganyin ningú amb les seves mel·líflues crítiques i mitges tintes en que es mou.
Després de retirar els comentaris del seu medi digital per no incomodar a les autoritats, farcir-lo d'anuncis i convertir-ho en el més semblant a la revista Telva, ara només cal que demanin l'ingrés al partit que aquí a Malgrat remena la pasta, en nòmina, com la Vega.

Anònim ha dit...

Atenció Última Hora: Corren rumors que el cebolleta oferirà un espectacle aquest cap de setmana al nostre poble. Amagueu les criatures a casa, que la cosa pot ser més heavy que la manifestació contra l'avortament de l'altre dia, on segurament i van acudir, fins al capdamunt de mortadela membres del PP local.

Anònim ha dit...

Aquests del PP molt defensar els fetus ibèrics i cap problema a fotre'ns a la guerra d'Irak sense cap mena de problema en liquidar persones ja nascudes. Això se'n diu hipocresia, prostitució política, poca.vergonya, i tantes altres coses. Vinga Español, que aviat hauràs d'anar a España per ser-ho, si tot va bé, com creus que s'ha de defensar la vida dels irakians que es van matar amb la història de les armes de destrucció massiva que no existeixen.

Anònim ha dit...

Yo soy español pero me da verguenza de la politica del PPOE, con Aznar que nos metió ahi i el Rubalcaba ese que dice que no se puede hacer politica i violencia cuando el estado la ha hecho y la hace. Que pintan los soldados españoles con Ñ en paises lejanos. Que hable la diplomacia y no las armas si el derecho a la vida es sagrado y si no que no vengan con cuentitis y digan que estan a favor de que impere la ley del mas fuerte. Cada dia estamos mas gente hartandonos de estos politicos sin escrupulos.

Anònim ha dit...

I què si no tenim escrúpols ? Sempre ha de parlar gent sense opinió, i sense permís. Xita.com

Anònim ha dit...

Donaré per ràdio malgrat una llista dels meus seguidors que sí podran dir el que jo digui que han de dir. I prou. Com.poy

Anònim ha dit...

Això, això, i al cebolleta un programa.

Anònim ha dit...

anonim 15:09 i 13:21 torna-li a donar records el teu pare! que descansada és va quedar la teva mare quan et va parir la vas deixar ven a gust....
Aupa Rat penat!!!!!!!!

Anònim ha dit...

Va també per l'anonim 11:53 " BASURA"!

Anònim ha dit...

Va, no us passeu, no sigueu cruels i no assenyaleu a la Vega que té la pell molt fina i s'incomoda si es fa públic el que ella creu que és privat.

Rat Penat ha dit...

Ès denigrant veure com persones, si és que ho són, parlen amb aquesta facilitat de "fetus ibèrics".
Ès denigrant que el tema siguin les bandes de música i només us preocupin les faldilles de les majorettes i sempre amb el tal "cebolleta" per davant.
No us adoneu que esteu faltant al respecte a aquestes joves que fan una activitat que els hi agrada i que si estiguessin al tant dels vostres comentaris; en comptes de donar voltes al pal i fer les seves coreografies, estarien més pendents de si el públic els hi esta mirant les cames.
Respecteu les persones, si us plau, no costa tant.

Rat Penat

Anònim ha dit...

"algú ha mirat si durant el festival de les majorettes va haver-hi alguna denúncia per intent de violació? amb la carn fresca i jove que tenía el cebolleta ben a prop de casa segur que alguna cosa va intentar amb les noies aquestes, i amb els nois també".

què pensa la teva filla de la bona feina que fas i de la teva aportació al poble? eh Graupera? segur que està d'allò més orgullosa del seu pare! segur que et portarà el dinar quan et tenquin a la presó, pallaso!

Anònim ha dit...

Aquí els únics que volen tenir l'exclusiva a parlar sobre fetus són el PP i l'església, molt propi d'ells i del seu sentit cavernícola de la societat.
En quant a les bandes de majoretes aterrades de la ma del PSC a Malgrat, sentim vergonya aliena per tenir que aguantar aquest penós espectacle masclista i denigrant per la dignitat humana i contrari a la plena integració social i igualitària de la dona. Només cal mirar la cara dels membres del jurat internacional per entendre perfectament quins són els seus objectius immediats.

Anònim ha dit...

I farem una lei de protecció dels rats penats que ja veureu, amb augment de sou cada vegada que obrin la boca. visca epaÑa i els calerons. Com.poy

Anònim ha dit...

Hippppp!!!

Anònim ha dit...

Ja tenim al gran inquisidor de la secta amenaçant amb presó als que no pensen com ell. El seu totalitarisme el manté entre nosaltres com si d'un valent pallasso valent in es tractes.

Anònim ha dit...

Porcs! si Franco levantara la cabeza...........

Anònim ha dit...

Feu-li un homenatge a l'equip de "desgovern" ara que us reuniu. Si l'aixeca, ja li tornarà a caure, i potser aquesta vegada d'una altra manera.

Anònim ha dit...

Os daria matarile como al matao del companys, que se lo cepillarón por chufletero jajajajajajaa!

PD: España siempre , cataluña con España hasta siempre!.

a que jode tener DNI con el escudo español de fondo.....

Anònim ha dit...

Si, mucho hablar pero después pactáis con ERC y hacéis leyes de educación que ningunean el castellano. PPOE, la pela és la pela.

Anònim ha dit...

ERC sois la última mierda y encima lo reconoceis?
Pues ala ya no os voto!
Ahora mi voto va pa la Vega!

Anònim ha dit...

Ana Vega for alcaldessa coño!!Solo pa joder a estos del puñetero Saharaui!

Rat Penat ha dit...

Anònim ha dit... """I farem una lei de protecció dels rats penats que ja veureu, amb augment de sou cada vegada que obrin la boca. visca epaÑa i els calerons. Com.poy
22 / octubre / 2009 09:24"""



Sense comentaris.

Rat Penat.

Anònim ha dit...

Pues eso! Viva España!

Anònim ha dit...

Però a epaÑa, no a Catalunya.

Anònim ha dit...

Catalunya is Spain forever!

Anònim ha dit...

Si cataluña es España siempre

Anònim ha dit...

El General llora mientras entona el Cara al Sol, mientras que el Príncipe Juan Carlos permanece firme, sin levantar el brazo y en absoluto silencio y el Cardenal Primado de Toledo da la bendición apostólica al Caudillo, para el que éste será el último acto público al que asistía.
Y son muchos los que piensan que en ese balcón contrae la flebitis que acabará con él cincuenta días después.

Imperium fail!

Anònim ha dit...

Españoles! que franco se sieta orgulloso de la lucha contra estos meapinos!!!pixapins!!

Aupa els geganters!

Anònim ha dit...

Es confirma, Malgrat paradís de franquistes revinguts de nou sota les sigles de PPOE.la Vega de lider.

Anònim ha dit...

Ho acabo de decidir i ho faig públic.

Borro l'adreça de malgrattot pe entrar-hi.

Em fa fàstic veure que de qualsevol tema hi ha gent que ho aprofita per dir animalades, guarrades, i coses fora de to i sentit.

creia que un blog servia per a més!! El nivell és brutal.

N'heu perdut un altre.

Que us vagi molt bé. I suposo que el temps posa a lloc moltes coses. Espero que també us arribi a vosaltres.

Apa siau