dijous, 15 d’octubre del 2009

Autoretrat fidel (Campoy)

És tant profunda la reflexió de la nostra alcaldessa que necessitem d'algun expert que s'animi a fer la glossa del personatge i desencripti el profund sentit de les seves paraules. Gràcies!

25 comentaris:

Anònim ha dit...

La Campoy ja pensa en demanar una nova caserna, però per la guardia civil. La cosa és defensar els criteris de la superioritat partidista de madrid ("la unidad de espaÑa quedó atada -amarrada- por franco y no se discute") en lloc dels interessos del poble (encara que aquest sigui qui li dona el sou).

Anònim ha dit...

Avui fa anys que varen afussellar el President Companys, i sense que encara s'hagi anul·lat el seu judici ( que no va ser més que una condemna ). El més lamentable és que els diversos governs "democrátics" encara no ho hagin arreglat i encara més greu que les persones que no han condemnat el franquisme (PP i molts del PSOE) ocupin llocs en aquestes institucions "democràtiques". A Malgrat no en som aliens amb la Vega, oi ? Potser valdria la pena que en un Ple es retratessin aquests del PPOE en un possible pronunciament contra el franquisme. Si en Rubalcaba, per justificar el desmantellament de batasuna diu que no es pot fer politica i violència, que hi fan a les institucions aquells/es que no han condemnat la violència del cop d'estat franquista, i no han demanat perdó a les victimes ?

Anònim ha dit...

es imposible de ser menys català i més español que aquesta dona. les sigles d'un partit no fan la persona, si no a la inversa.Per els seus actes els reconeixereu. Fariseus

Anònim ha dit...

Es deuen als vots. Què vols?

Anònim ha dit...

Dons que no ens vingui ni vengui la seva immaculada catalanitat. Algú l'ha vist algun cop en un acte tipus Correllengua o conferència de temàtica catalana?
Per mi aquesta alcaldessa està al mateix nivell que una de Zamora amb l'agreujant que la de Zamora no governa amb la mortalla feixista que representa el PP.

Anònim ha dit...

Sort que hi ha alcaldes del maresme amb un tarannà molt diferent. Interessant l'article de l'alcalde d'arenys de munt al diari El Punt d'avui, a la pàg. 15. Clar que l'alcaldessa de malgrat pot dir que ella és l'alcaldessa de poble amb més boles de petanca per habitant. A mi em sembla bé que les persones que les hi agrada la petanca hi juguin tant com vulguin, i que tinguin unes instal·lacions dignes, però el que no em sembla gens bé és que aquest sigui el tema "estrella" de la participació ciutadana impulsada des l'alcaldia.

Anònim ha dit...

A l'equip de govern i ha Dues herebes de la FAI(federacio anarquiste hiberica)i un hereu de duptosa riquesa familiar,mes la Vega,molt obscura ella.

Anònim ha dit...

De fet, a la sra. alcaldessa fa temps que se l'ha deixat de veure a qualsevol acte de caire popular, ja sigui de catalanitat, esportiu, cultural, o del que sigui. Només surt quan hi ha eleccions a fer collita i repartir globus.

Anònim ha dit...

I per què no dona suport a un referèndum si no és vinculant i només es tracta de copsar l'opinió de la gent respecte a un tema puntual i d'enorme importancia pel país?
Jo penso que el motiu l'hem de buscar en el seu sobre-dimensionat autoritarisme i a la manca de respecte vers el que n'opini l'altra en qualsevol qüestió. Ho podríem anomenar com a radicalisme totalitarista en la línia de Kim Jong-il.

Anònim ha dit...

I perquè no montem entre totes/s una platforma anomenada per exemple "MALGRAT VOL REFERENDUM,malgrat l'alcaldessa" i n'impulsem un. Així, a més, l'advocat de l'estat hi estarà d'acord: sí, sense suport de l'ajuntament, mira. De fet, la plataforma de l'arbreda tampoc té el suport municipal, més aviat el rebuig, oi? i no per això no fa la seva feina.

Anònim ha dit...

Penso que en realitat, del que veritablement está en contra la nostra Sra. Alcaldesa, és de la independència de Catalunya.
El fet de negar el dret a consultar als ciutadans, no és rés més que posar pals a les rodes i complaure als seus superiors.
D´aixó s´en diu por a la democràcia.

Anònim ha dit...

Viuen de la democràcia però la segresten i la deixen en paper mullat.

Anònim ha dit...

Fascinant, has reblat el clau, POR és tot el que envolta aquesta persona i que es posa en evidència en la seva arrogant actitud personal, no va enlloc, no diu res que no tingui prèviament preparat i quan ho fa és per motiu del càrrec i ella és el centre d'atenció, l'estrella principal. Quina solitud que comporta la comèdia que interpreta. S'entén que les ideologies estiguin pensades per destruir el sentit de l'humor i obliguin als seus actors a adoptar fesomies adustes, esquerpes i de rialla forçada. Compensa passar tant patiment i por per fer la feina que fa?

Anònim ha dit...

HUltim anonim;home mira,tenint en compte que quant ba entrar no arrivava ni a final de mes,i ara cobra la friolera de 5000 euros cada mes,mes propines,que alguna en deu caure,mes la juvilacio que l'hi quedara,ja l'hi paga la pena de no tenir,consiencia i dignitat.Aixi si no creiesiu que no te re,te orgulli molt mala vava.

Anònim ha dit...

A tot això sumeu-li les despeses ocasionades per l'entrada del PP, que no aporta res.

Anònim ha dit...

Les despeses materials són mínimes i quasi anecdòtiques considerant el mal moral que ocasionen: Desconcert, torbació, enuig, desconfiança i desencís polític de la gent que se'ls fa creure que tots els polítics són iguals quan, en realitat, els únics iguals pertanyen a la tendència unionista espanyola la única que es capaç de passar per sobre de la voluntat popular, l'única que està en contra que el poble opini més del compte, és a dir, cada quatre anys i prou, els que han fet de la participació ciutadana un escarni a la intel·ligència i ho han convertit en una activitat de circ amb esmorzar inclòs. Una vergonya de poble, una purria de gent. Preocupant, molt preocupant.

Anònim ha dit...

si voleu la independència voteu cebolleta. Si algun dia el deixen anar de cap de llista en cap partit arribarà la porno-política a Malgrat. I de ben segur que per poder tirar endavant el seu projecte sexual haurà de demanar la independència, per poder dictar les seves pròpies lleis i no ésser jutjat a l'estat veí espanyol per exhibicionista públic, pedófil, zoofílic o una altra cosa.

Malgrat independent!!! Cebolleta president!!!

Anònim ha dit...

Ja ha tornat l'anònim de torn a desviar l'atenció, ha trigat prou, m'agradaria que expliques que té a veure la persona que anomena cebolleta amb les opinions exposades fins ara? res de res, ja que pel que tinc entès és el president de les noves joventuts del PP.

Anònim ha dit...

Et sembla poc. Són els que han dut el PPOE a Malgrat. Per cert, algú sap què ha fet per Malgrat aquest cebolleta, a part del ridícul?

Anònim ha dit...

"Perquè això no ens fa menys catalans"
Encara que sí, i això no podeu amagar-ho, us fa més espanyols, més sucursalistes, més jacobins, més neo-franquistes.

Anònim ha dit...

el cebolleta es el que escriu el butlletí municipal, o es que veus a la Vega capacitada per escriure coherentment sobre el que sigui?

es l'ideòleg del pacte amb el PSC, i per tant, es la persona que ens impedeix als malgratencs tenir a gent competent a l'ajuntament.

Anònim ha dit...

Aquí t'equivoques de ple, tal com va mostrar el malgratot al seu dia, és capaç de redactar, ella sola, una carta.

http://malgratot.blogspot.com/2008/03/volem-els-papers-de-lana.html

Anònim ha dit...

Va redactar tant bé l'acomiadament d'en ramon solé que encara porta cua. O no ho va fer ella ?

Anònim ha dit...

DEIXEU AL Ramon SOLE que está molt bé a la cua del INEM!!!!!! Ves a recollir garrofes amb el tiet!!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

Sembla que piquen més les garrofes que els alls ?