dissabte, 24 d’octubre del 2009

Jove esperit nacional

"Rat Penat ha dit...

Des d'aqui vull encoratjar els joves del PSC, del PPC i no dels altres, ja que segons he pogut comprovar en converses amb tots, només he vist esperit de servei i de fer coses per la comunitat en general per part dels joves que he mentat. Diferent sensació m'han causat els altres joves que només tenen una idea al cap: "Ells i els seus partits"

18/10/09 18:18"

Algun jove de Malgrat es sent representat per qualsevol d'aquests joves que apareixen en la foto extreta del blog de les JSC, és més, algú els coneix?

Quan el senyor Rat Penat surt, mostrant la seva perplexitat per la serie d'improperis que rep en els diversos blogs que sovinteja, tindria que analitzar si les afirmacions que formula i expandeix contenen un mínim de credibilitat i coherència.


9 comentaris:

Anònim ha dit...

Benvolgut Malgratot,

Conec personalment el Rat Penat, sé com pensa i sé com és. Les seves ideees ens poden agradar o no. Li puc ben assegurar que el comenari que vostè transcriu no és d'ell. Pensi que hi ha molt maliciós que s'aprofita de les circumstàncies (inclòs fent-se passar per altres persones).

Quan el vegi pel carrer (jo sé qui és vostè) ja li comentaré personalment. Potser se'n farà creus de qui sóc, se'n farà vreus de qui és el Rat Penat i, després, un cop escoltades les meves argumentacions, decideixi ....

Tot i això, em sembles (disculpi l'atrviment de no parlar-li de vostè) un tio que diu les coses pel seu nom i t'ho aplaudeixo, però: al César lo que es del César...

Una abraçada i segueix així, fent poble ...

Barrufet.

Anònim ha dit...

En aquersta foto hi falta el Cebolleta, com a president i ànima màter de les joventuts del PPOE!

MALGRATOT ha dit...

Ok. missatge captat, al "Cèsar el que és pel Cèsar".

Fora bo, però, que tothom que utilitza pseudònim en els seus escrits, denuncii l'us fraudulent del seu avatar en la mateixa llista on ha tingut lloc la suplantació de pseudònim.

Les nostres excuses al Rat Penat de debò i que sàpiga que les seves aportacions són seguides amb agraïment i sentit del diàleg.

Fem poble!...

Anònim ha dit...

graupera , tu demanes deunciar l'us fraudulent? jajajajajja
no se que es rat penat, nomes es nota que es una persona educada, informada i que sap el que es diu,

Anònim ha dit...

Ja ho dic jo que no us pus deixar sols el cap de setmana. Ningú està autoritzat a fer ús fraudulent de res sense el meu permís, eh. Ai deu meu, que em feu patir. Xita.com

Anònim ha dit...

Rat penat forever Spain!

Anònim ha dit...

Conec els de la foto i us puc assegurar que són uns treballadors memorables a les seves respectives feines.......ara que quan entrin en politica es fotin mal bé, perqúè el Sr gelpi era un bon mecànic però ara.. no sap ni arreglar una bateria.

Rat Penat ha dit...

Agraeixo al barrufet les seves paraules i la defensa que fa de la meva persona.
Sifos meu el comentari hauria dit: "Encoratjo tots els joves de Malgrat, sigui qui sigui el seu pensament, a treballar per a un Poble que s'ho mereix, sobre tot per què és el seu i a més a fer-ho seriosament, defensant les seves idees dins el respecte envers els demés.
En altre comentari, no recordo si a aquest blog, vaig dir que de moment no havia detectat cap suplantació, doncs bé, es evident que aquest s'em va escapar o encara no havia estat escrit.
Sr. barrufet, de moment m'agradaria que la meva identitat quedi en Rat Penat, ja que si m'identifica jo estaré en inferioritat a l'hora de tractar alguns temes. Pot ser una mica més endavant jo mateix m'identificaré,

Gracies barrufet i malgratot.

Rat Penat.

Anònim ha dit...

Hi ha tantes suplantacions. Només cal mirar quantes persones no socialistes s'aprofiten de la marca comercial PSC-PSOE. Però com diu l'encantadora (de serps) sra. vega, "es lo que hay". Xita.com