dimarts, 13 d’octubre del 2009

Histèrica venjança governativa

COMUNICAT DE PREMSA

ERC, CIU I ICV-EUA

A L’AJUNTAMENT DE MALGRAT DE MAR


En el ple del passat 1 d’octubre, Campoy va impedir sense arguments a la mà l’entrada a la sala de plens d’un ex treballador de l’Ajuntament del municipi


Els grups municipals d’ERC, CiU i ICV-EUA s’indignen amb l’alcaldessa per impedir l’entrada en el Ple d’un ex-treballador municipal


Els grups municipals d’ERC, CiU i ICV-EUA, actualment a l’oposició en el govern de l’Ajuntament de Malgrat de Mar, volen mostrar públicament la seva indignació davant l’actitud arbitrària i prepotent de l’alcaldessa del municipi.

En el Ple del passat 1 d’octubre, Campoy va impedir, sense cap tipus d’argument emparat en la llei, l’entrada a la sala de Plens d’un ex treballador del Consistori. Aquest ex-treballador que ja ha assistit a alguns Plens on ha manifestat la seva disconformitat amb el seu acomiadament, – acomiadament que té reclamat en el jutjat -, va fer entrega a l’acabar el Ple del mes de setembre d’una bossa de garrofes a l’equip de govern, motiu aquest suficient per l’alcaldessa per a impedir-li ara l’entrada a la sala de plens.

ERC, CiU i ICV-EUA consideren que el Ple, la màxima expressió de la representació dels tots els ciutadans del municipi, ha de ser un òrgan obert i participatiu, encara que el que es digui no agradi a algú o a alguns. En aquest cas, ERC, CIU i ICV-EUA creuen que l’alcaldessa ha tingut una postura arbitrària i poc democràtica, donat que aquesta persona es va comportar educadament en tot moment, sense fer cap tipus de gest violent ni cap insult o aldarull.


Malgrat de Mar, 8 d’octubre de 2009


57 comentaris:

Anònim ha dit...

En comptes de tanta declaració, si al pròxim ple tampoc deixen entrar al Ramon, tos els partits de l'oposició haurien de marxar del ple. I no tornar-hi fins que pugui entrar tothom. I si tinguessin una mica de suport, movilitzar les seves bases per que si no entra Ramon no entri ningú.

NOSOKOMIO ha dit...

D'aquesta manera tampoc cobrarà, per asistència de Ple, l'oposició si no hi assisteixen. Mesures anticrisis.

Anònim ha dit...

El comentari de Nosokomio, feia temps que no escrivia, demostra el poc tarannà democràtic i mercantiliste dels que ens manen.
Deixa entreveure que només ho fan per diners, quins mal anomenats polítics que tenim.
Senyor o senyora Nosokomio no tothom té un preu, ni es ven per un plat de llenties, encara queden persones amb dignitat, però, vostès no estan acostumats a treballar amb aquest perfil de persona, perquè, al ser capaços de pensar, reflexionar i actuar de manera lliure, no els convé contar amb ells, ja que posarien en evidència les moltes mancances de l'equip de govern.

Anònim ha dit...

Un bon plat de mortadela, adornat amb ceballots és el que volen alguns per dir si a tot i no aportar res.

Anònim ha dit...

Apreciat taradet, realment et creus allò que escrius? o només forma part de la terapia?
Per cert darrerament quan vas pel carrer sembla que no fas gaire bona cara,que no ets feliç?

Anònim ha dit...

Si es tracta de que els regidors no cobraran el minsu sou d'assistència al ple.. no us preocupeu.. si fem una col·lecta segur que ho recuperen amb escreix. No crec que l'oposició, a diferència de molts altres, siguin capaços de perdre la dignitat per cent euros!
Nosokomio.. amb el comentari que has fet ja es veu com valores la teva dignitat.

Anònim ha dit...

molta indignació però qui ha portat a judici l'alcaldessa és el ramon. tenim una oposició de pa sucat amb oli que s'apunten al carro del que els passa pel davant quan els convé.

Anònim ha dit...

Molt bona la nota de Nosokomio en la seva reaparició a la blogesfera. Podria a continuació informar-nos de les mesures anti-crisi aplicades a l'equip de govern actual i de les que no en tenim cap constància?
Els que amb els seus mèrits de gestió han fet possible d'arribar a la situació econòmica actual, a parer seu, mereixen un monument, un augment de sou o un repartiment del botí generat al llarg dels seus anys de servei al partit?
Jo modestament crec que el que mereixen és presó immediata amb treballs forçats i sense dret a condonació de pena per treball realitzat i, que n'aprenguin!

Anònim ha dit...

Nosokomio(Conxita )T'has aturat pensar en la teva salut mental?no sera que ets tu qui nececita un metrge? a Nero els seus tambe li reien las gracies i ba incendiar Roma acusant els seus ciutadans,no sera que tu vas per aquest cami?.El teu alter ego es massa fort per reconeixer els teus propis errors no creus?,et creus deesa potser?.Torna a la terra que volas massa alt gallineta.

ESPAÑOL con "Ñ" ha dit...

En que cabeza cabe que no se pueda considerar un insulto el hecho de poner esas algarrobas delante de la máxima autoridad política de un municipio. Acaso no está llamando asno al destinatario de ese fruto?
Veo bien que no se le deje entrar en los plenos, ya que si no con violencia, sí con sarcasmo e ironía altera el buen desarrollo del pleno.
Para ejercer sus derechos podia haber obviado su gracia i esperar al turno de preguntas.
Con vuestro apoyo solo conseguís marear a este pobre hombre que ya reclama lo que según él le pertenece por la via judicial.

Anònim ha dit...

Mira ññññ ,jo o interpreto d'aquesta manera i es que potser no has pensat que, volia d'irl-hi que l,hi havia tret el sou per guanyar-se las garrofes,(o sia el trtevall)per una burrada de la burra politica Vega i aixo de birrada o dic jo,no l'hi enclomis a ell tambe tros de miura(ja que els miuras enbestwixen amb els ulls tancats),l'gafes aquesta,o vils que tt'ho expliqui.

Anònim ha dit...

Aneu a pastar a sant hilari!!!!!! que els altres partits de l'oposició vau ser els primers en estar d'acord que entres aquesta persona, tiro la piedra y luego escuendo la mano... doneu fastig OPOSICIÖ si es que ho sou!!!!!!!!

Anònim ha dit...

Caga el rey,caga el apapa i de cagar dingu senescaoa,altre cosa es aixugar-l'hi el cul a un personatge.Oposicio o no oposicio aquesta es la questio,ara jo, ciutada amb drets i deures,senyor Vinyoles.

Anònim ha dit...

Qui són aquests dos tocinos del dibuix, per què només dos si en són vuit i la verra?

Anònim ha dit...

I el cebolleta, que també rep mortadela.

Anònim ha dit...

cebolleta president! catalunya independent!

Anònim ha dit...

Vagi per endavant que no comparteixo l'actitud del Sr. Ramon Solé en el ple de les "garrofes". Crec que es pot considerar un comportament ofensiu vers un càrrec institucional. Ara bé: ha seguit l'equip de govern un procediment "democràtic" i transparent. Evidentment no. Penso que si es considerava la seva acció com a sancionable s'hagués hagut d'iniciar un expedient (digueu-li el terme que vulgueu) públic i informar al senyor en questió a quin tipus de sanció s'exposava (ignoro les lleis que regulen tal actuació). L'important per mi és l'actuació pública i amb total garantia dels drets dels ciutadans... i en aquest cas s'han vulnerat clarament.
Novament la visceral.litat ha dominat al seny.

Anònim ha dit...

No coneixen ni les normatives que tenen que aplicar. Actuen a salt de mata com queda en evidència.

Anònim ha dit...

Que hagués passat sí en el Ple Municipal en el torn de precs i preguntes algú del públic, s'hagués alçat i hagués entregat una capsa de til.la a la Sra.Verdaguer i hagués dit que tingués calma, així com dir-li que perd els papers amb facilitat i la seva assamblea local li fa marejar la perdiu.
Que hagués passat si algú del públic s'hagués alçat i hagués entregat un mirall a la Sra.Serra i hagués dit que vosté s'enmiralla amb facilitat amb la Sra.Candini, però que a diferència d'ella vosté mai ha guanyat unes eleccions municipals, ni tant sols ha quedat segona.
Estic segur/a que molts dels qui ara intenten aprofitar-se de l'ocasió despotricant de l'alcaldessa de Malgrat de Mar, no l'hi riurien les gràcies i intentarien fer veure al Sr.Solé que aquest no és el camí.
S'ha tingut prou paciència amb aquest ciutadà que Ple rera Ple, abocava falta de seny per la seva boca.

Anònim ha dit...

Que li apliquin la llei antigarrofista...

Anònim ha dit...

La Conxita ha de diferenciar casa seva de l'Ajuntament,estic d'acord amb una cosa del què va dir.En aquest poble la gent despoticra molt fàcilment i utilitza els blocs de manera anònima per carregar-se a l'altre,això a mi no em sembla bé.De fet aquest bloc no m'agrada.Ara,el que no pot negar és a un ciutadà entrar a un Ple i a més prendre aquesta mesura de manera indefinida,no ho pot fer.El problema no és el Sr. Solé,el problema són aquests blocs,la gent que xerra pel darrera,els que tiren la pedra i amaguen la mà,aquest és el problema.El Sr. Solé mai i ho diré davant el Jutjat si cal,perquè hi era, va dir que allò era menjar pels burros,això no és veritat i aquí l'alcaldessa rellisca.Entenc el malestar de la Campoy per aquests blocs que per mi i amb la mà al cor,són misèria,però la Sra. Campoy s'està equivocant prohibint l'entrada al Ple,no ho pot fer de cap de les maneres,insisteixo confon el menjador de casa seva amb la Sala de Plens, ...i sino temps al temps.

lasolució ha dit...

http://malgratot.blogspot.com/2007/10/presentaci.html

Anònim ha dit...

Tot està molt bé,però el que no m'agrada és l'anonimat del bloc i de les persones que opinien.Encara no entenc perquè ens hem d'amagar!Era una comparació i prou,en Solè no s'amaga.

Anònim ha dit...

malgratot, el teu bloc surt a e-notícies a la secció de confidencial. Concretament surt el post rien ne va plus, en el que parles de l'album de facebook del cebolleta.

Bona feina, ara ja arriba a la premsa nacional i tot.

Anònim ha dit...

Quina vergonya aquest el cebolleta, que fa quedar a tothom en evidència amb les seves frikades i el seu domini del PPOE.

Anònim ha dit...

Recordo un ple de l'anterior legislatura (és només un exemple) en que una senyora amb molt males puces va insultar i menysprear greument a la senyora Verdaguer que, obviameent va abstenir-se de replicar malgrat l'evident manca d'educació i respecte d'aquella senyora. Val a dir que en aquell moment l'alcaldessa no va ni demanar a aquesta senyora que moderés el seu to ni evidentment li va prohibir l'entrada al Ple. Curiosament al final del ple diversos regidors socialistes si que van donar til.la (o similar) a aquesta senyora perque es va sofocar una mica i curiosament tampoc no ha tornat mai pel Ple (algú li va recomanar??).

Anònim ha dit...

Els ajuntaments del Pais Basc han d'aguantar als terroristes per que no sel's pot prohibir l'entrada i aquí no deixem entrar a un que l'únic que ha fet es parlar pacificament? Ens hem tornat tots bojos?

ramon solé ha dit...

Gràcies a la Núria Casajuana pel seu suport moral i jurídic.
Gràcies als grups polítics de l'opocició actual pel seu suport.
Gràcies tambè a totes les persones, anònimes o no, que m'animen a seguir endavant.
Brúixola de regal per l'espanyol amb "Ñ", perquè s'orienti millor. Vaig portar la bossa de garrofes davant l'equip de govern en el torn de precs i preguntes, no abans, i només vaig dir que era per demostrar que no els necessito a ells per guanyarme-les (les garrofes). Que són menjar pels burros ho sap tothom, no cal que jo ho digui. Però també serveixen per moltes altres coses i l'alcaldessa no ho diu.
A aquells anònims/es que pensen que hauria de limitar la meva lluita al terren judicial, una mica de til·la i que no es posin nerviosos/es, que és dolent per la salut. La lluita d'una persona pels seus drets por ser tant diversa com ella mateixa i les persones al seu costat siguin capaces de desemvolupar. Qui té la patent de dir quin tipus de lluita ha d'utilitzar algú?
Paciencia la meva, que he escoltat mentides i més mentides. Encara no en tenen prou d'acomiadar-me per defensar una jornada de conveni, que m'han estat tractant de persona de malfiar (pérdua de confianza sense especificar els possibles motius), de no voler treballar, etc... Si em fes por la feina no hauria iniciat aquesta lluita que em suposa moltes hores de dedicació i encara queda molt camí. Però val la pena defensar els meus drets, que no són només els meus sinó els valors democràtics i socials enfront la tiranía i l'arbitrarietat.
La sra.alcaldessa es creu que li he d'agrair que no m'hagi contestat a cap de les preguntes dels Plens? Que em volia contestar i es va aguantar? No s'aguanti, i contesti siusplau.
Jo, per la meva part, sempre he parlat amb molt de seny, per no donar peu a cap mena de denúncies per insults o falta de respecte a les institucions o les persones. A mi sí que m'han faltat al respecte. Per això seguiré lluitant. Ramon Solé.

Anònim ha dit...

I tot això que ha passat amb el Sr.Solé, ve, si no m'equivoco d'una rabieta de la Vega, oi?
Quants diners costa al poble el seu orgull? I quin perjudicis causa aquest orgull a persones com Ramon Solé, i d'altres que ho hauran de patir?

Anònim ha dit...

Això entre dins de l'apartat dels danys col·laterals que causa el pacte de la mortadel·la "Tots a xupar mamella". Són una secta de socialistes obrers i per sobre de tot ecpaññññols de ranci abolengo i adoradors de la caspa més genuïna. Lluita fratricida pel poder municipal per sodomitzar al poble enriquint-se amb els seus diners
Què fa la Vega a l'ajuntament?

Anònim ha dit...

A la conxita no li agraden els anònims ( encara que potser ella també n'escriu) però no te problemes amb pagar amb diners anònims ( del poble) aquests danys colaterals del seu pacte amb la vega. S'amaga darrera del seu càrrec per fer i desfer amb impunitat ( almenys fins ara )i aprofitant-se de la desinformació de la majoria (serà per això que li molesten els blogs ?).

Anònim ha dit...

Qui ha dit que li molestin els blogs? Si es passa el dia tafanejant que diuen.

Anònim ha dit...

I cobrant del poble ? Potser sí. Tenint en compte la seva trajectòria treballadora...

ESPAÑOL con "Ñ" ha dit...

Sr. Solé, gracias por la oferta de la brújula pero no la necesito, ya que al contrario que usted, yo no he perdido el norte. Limítese a reclamar lo que en justícia crea que le pertenece en los estamentos judiciales que es donde corresponde.
Un pleno mnicipal se celebra para debatir sobre problemas de la población en general y no de su caso particular. No se moleste conmigo por pensar como pienso, pero lo cierto es que con los carteles colgados de los hombros más parecia usted un anuncio de comprador de oro que un un reivindicante y con lo del cesto de las algarobas no quiera ahora disculparse diciendo que lo hacía para reivindicar que usted se las puede ganar por sí mismo, porque quedó claro que su intención fue el insulto gratuito
No me imagino si en cualquier negocio se produce el despido de una persona y ésta a parte de las acciones judiciales que pueda emprender, optase por estar dia tras dia detrás del empresario de turno,cual cobrador del frac.
Y al administrador del blog sr "amargatot" le diré que se informe del dia en que se impidió la entrada al pleno del Sr. Solé, ya que de buena fuente me ha llegado que un regidor/a de ERC, al informarse del por qué de la negativa a dejarlo entrar, estuvo de acuerdo.

Anònim ha dit...

Eso eso ESPAÑOL con "Ñ" estoy de acuerdo contigo eres el único que dices verdades como puños.... estos impresentables se piensan que gobernaran algun dia.....que se vayan a gobernar a casa del soler este que es un listo! pero que sepa el sr Soler este que la oposición fue la primera que dijo que usted sr Soler no entrara....... y ahora lo defienden.....CHAQUETROS sois contenedores!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

A veure espavilat des de quan a l'oposició se li demana el parer, o des de quan tenen veu i vot en la contractació del personal municipal. La única denúncia que he escoltat és en relació a la contractatació d'un càrrec de confiança del PP i tenien tota la raó. Ets un soca. A qui vols enganyar?. La defensa que fas d'una decisió arbritària i antidemocràtica et treu qualsevol credibilitat. Una persona té dret a denunciar als tribunals el seu acomiadament i té dret a fer tot allò que cregui convenient sempre que no vulneri les lleis. A moltes empreses quan s'anuncien acomiadaments es fan protestes i els treballadors no es limiten a anar als tribunals. Es tallen carreteres, es porten xiulets, es protesta davant institucions, s'escridassa a politics i tot allò que hom tingui a bé fer. No sé si és correcta però és lícit i tots ho hem vist. A què ve ara criminalitzar a una persona que defensa lo seu i al que se li ha faltat al respecte en molts ocasions des del mateix govern, per exemple fent comentaris totalment subjectius sobre si era poc treballador o no. Si t'ho haguèssin fet a tú que pensaries?. T'hagués agradat que a sobre de acomiadar-te se t'hagués faltat al respecte mínim i elemental que mereix qualsevol treballador per part de l'empresa o dels seus caps?. El que passa és que s'han topat amb una persona lluitadora i tossuda i no hi estàn acostumats. No han trobat la sumissió habitual i això els descoloca.

ESPAÑOL con "Ñ" ha dit...

No se li va demanar el parer a l'oposicició en ple, si nó que la regidora d'ERC, es va interessar personalment pel motiu, i en ser informada d'aquest motiu, va ser quan es va ostrar d'acord en que no entrés per a evitar qualsevol tipus d'aldarull que alterés el normal desevolumpament del ple.
Sra. verdaguer doni la cara i digui que va ser així, hi ha diversos testimonis.

Anònim ha dit...

Eso!! Eso!!!!!!! que este tio era un manta y como mucho hacia 4 horas cuando le pagaban 8, eso no lo dice no!!

Anònim ha dit...

A més el sr Soler diu que es va trobar a la porta un munt de policies que no el van deixar entrar...... MENTIDER!!!!!! només hi habia un sol policia!!! ets un MENTIDER sr Soler!!!! s'atallargará el nas per mentider... ho vas dient pel poble i això no és veritat, només hi habia un policia i vas dient que havia molts policies...... Tontet!

Anònim ha dit...

Perquè no fan a Ràdio Malgrat una taula rodona on es pugui debatre aquest tema, amb els grups de l'oposició i l'alcaldessa ? O és que els testimonis son la Vega i Cía. ?

Anònim ha dit...

Es verdad el comentario de 13:44,entiendo que defienda lo suyo este hombre como no, pero que no diga mentiras como que habia muchos policias impidiendole el paso, solo habia uno y creo que un mando superior.... lo digo por las rallas de cabo o sargento ( Aqui ya no me meto porque no entiendo) pero efectivamente solo habia uno; y sin embargo el jueves pasado se comentaba en CAPRABO que habian 5-6 policias y no es cierto. Sr Soler siga luchando, pero por favor no diga mentiras, que ademas el agente que habia en el ayuntamiento fue muy cordial con usted, o no esta de acuerdo conmigo?.

Gracias

Anònim ha dit...

Quina difererència hi ha entre estar a l porta i estar al primer pis? Jo era al Ple i està clar que el de la porta i els de dalt hi efren perquè no entrés en Solé.

Mercès.

Anònim ha dit...

I en el proper Ple, quants n'hi haurà ? Tindran ordres de detenció, de tortura, d'afussellament ?

Anònim ha dit...

Aquesta si que és bona,acusant de mentider al Sr.Solé per dir la veritat.Que no sabemos contar o que?.Va home va,que us esteu "escagarriant" i manipuleu la veritat?.
A veure pregunta a aquesta gent que estava al Ple i és senzilla:

Quants policies hi havia a l'Ajuntament el dia del Ple en que al Sr.Soñé se li va prohibir l'entrada?contem-los tots eh! o hem de pensar que els altres hi són pere servir copes!

Anònim ha dit...

Noooosooookooooomiooooooo! desperta, opina imbueix-nos de llum.

Anònim ha dit...

Hi havien 4 policies i només és va quedar un perquè els altres tres van anar a una baralla a l'Av Mediterrania, per lo tant només hi habia un policia.

No cal que conteu com diu l'anonim 20:44 això va ser aixi, i el próxim ple ,la policia fara el que tingui que fer que és el seu deure.

!Basta ya de tanta Escoria politica! Vosotros lo hariais mejor no? Cuanta tonteria hombre!

Anònim ha dit...

Ja em va quedant tot més clar,però un últim dubte:quan hi van anar els policies a l'emergència de la baralla de l'Av.Mediterrània abans o després de que el Sr. Solé vulgués entrar al Ple?

Anònim ha dit...

Al de l'escòria política se li veu lluir el llautó llargament i de molt lluny.

ESPAÑOL con "Ñ" ha dit...

Me encanta la fotografía con la que el sr. "amargatot" ilustra su post. Os digo la verdad? No es la primera vez que veo a dos cerdos bailar una sardana y tan educadamente bailando de puntillas para no hacer ruido y de esta manera no molestar en demasía al público.

Anònim ha dit...

Els teus gens cavernaris no poden evitar que les teves opinions passin desapercebudes vergoÑa d'eñññññña!

Anònim ha dit...

EpaÑol, no et passis, que no et podré defensar si desvaries tant, eh, que el PPOE varem votar a favor de la sardana com a dansa nacional, no fotem. A més, fixat-hi bé, que no tenen les mans agafades home. Potser ballen chotis epaÑol i centralista, com deu mana. Com.poy

Anònim ha dit...

a l'anonim de 20:39 i van anar abans de que arribes el Sr Soler, quan va arribar nómés hi habia un de policia.

Anònim ha dit...

Español con "Ñ" dales caña a estos perdedores, que se vayan haciendo a la idea de lo que opina de verdad el pueblo.

Anònim ha dit...

Español con "Ñ" sal y demuestra tu fuerza gegantera!

Anònim ha dit...

anònim de les 13:03;

gràcies,ara ja m'ho has aclarit definitivament és important saber la veritat de les coses.

Anònim ha dit...

De res, va ser aixi de veritat amb dona molta rabia aquet tema, sa da ser més transparent no creus?

Anònim ha dit...

No es tracte de transperència sinó de dir la veritat,i cal dir,que la postura de l'alcaldessa tampoc la comparteixo.Ni un,ni l'altre.